Kysymys- ja vastaustopiikki

Ehkä kuitenkin Miinalaiva M1 joka purjehti Norjan rannikkoa pitkin Petsamoon ja takaisin vuonna 1925. Tietoa ei ollut mutta netistä tämä tieto tuli kaivettua.
 
Viimeksi muokattu:
Heitämpä urheilukysymyksen. Saksa pelasi virallisen jääkiekkomaaottelun 11.1.1940 häviten 5-1. Ketä vastaan Saksa pelasi tämän sodan keskellä pelatun ottelun?
 
Vinkki: Uskoisin että voittaja joukkuella oli asenne kunnossa ja oltiin ns. valmiina peliin heti alusta lähtien.
 
Viimeksi muokattu:
Oikein. Tosiaan Böömin-Määrin protektoraatti voitti Saksan maajoukkueen 5-1 Prahassa pidetyssä ottelussa 11.1.1940. Ottelun tunnelman saattoi varmaankin aistia sinne viimeisellekin penkkiriville.Samainen joukkue voitti myös v.1940 epävirallisen EM tittelin. Nykyisin joukkueen perinteitä jatkaa Tsekin maajoukkue.
 
Ensiksi pienet pahoittelut, sekoitin käyttäjät Baikal ja Herman30.

En ole käynyt paikanpäällä mutta tämän sivuston mukaan tuolla on ennakkovaroitustutka-asema. Oletan että sillä voi nähdä myös muutakin kuin ballistisia ohjuksia, joten tämän takia en hyväksynyt Herrman30 vastausta.

Jos on niin että tuolla tutka-asemalla ei seurata muita kuin ballistisia ohjuksia niin sitten vuoro siirtyy Herman30:lle mutta jos asema havaitsee muitakin kohteita niin sitten Pandahki pääsee jatkamaan.
 
Back
Top