Läskit pois

Läskit kuriin


  • Äänestäjiä yhteensä
    82

AKE-ukki

Ylipäällikkö
Juu, viimeviikolla tuli hankittua kuntopyörä. Saas nähdä lähteekö läskit ja sais 7 kg painoa pois... (tavoite ensi kesäksi) Vai kuolenko nälkään!
 

KIM

Eversti
Juu, viimeviikolla tuli hankittua kuntopyörä. Saas nähdä lähteekö läskit ja sais 7 kg painoa pois... (tavoite ensi kesäksi) Vai kuolenko nälkään!
Jaa sullekin on tullut ylivoimaa. No tsemppiä pyöräilyyn. Muista, että alkuun (puoli vuotta) painon pudotusta tärkeämpää on fyysisen suorituskyvyn paraneminen. Sitten kun sitä kuntoa alkaa olemaan, niin painon pudotuskin voi olla helpompaa. Sulla on kyllä varmaan ihan kohtuullinen kunto jo ennestään.
 

AKE-ukki

Ylipäällikkö
No, joo... kävin ahkerasti vielä puolitoistavuotta sitten sauvakävelemässä ja kunto alkoi olemaan kohdillaan. Mutta sitten tuli paha repsahdus! Ja nyt se näkyy vaaálla ja keskikeholla. Mutta Hallelujah! Sain äsken ilmestyksen (työterveyshoitajan muodossa) ja kuntoilu alkaa taas!
 

Solidsnake

Eversti
Kuinkahan paljon perintötekijät vaikuttaa energian keräytymiseen vyön alle, toiset lihoo kun näkevätkin ruokaa, toiset syö kuin hevoset eikä näy missään?
 

Abdullah Koo

Luutnantti
Helmikuun alusta lähti taas kerran tämäkin projekti käyntiin. Paino on pudonnut joka päivä hiukan, mikä tietysti motivoi.

Lähtö 92,3 kuun alussa, tänään 88,9. Toki tässä varmaan niitä kuuluisia nesteitä suurin osa. Tuossa välissä oli yksi mässäilypäivä, niin vaaka heilahti heti melkein puolitoista kiloa ylöspäin. Toki nämä sitten lähtivät taas parissa päivässä. Sen verran se porsastelu vissiin ainakin nestettä ja turvotusta kerryttää.

Katsotaan kauanko huuma jatkuu. Entuudestaan tiedän, että kun pudotus pysähtyy, loppuu myös motivaatio nopeasti. Sitten ollaankin lähtöpisteessä.
 
Top