Läskit pois

Läskit kuriin


  • Äänestäjiä yhteensä
    106

Lalli Kirvesniemi

Alikersantti
Itsellä kanssa tässä ketoosit päällä. Näillä minä pudottelen pöhöt pois muutaman kerran vuodessa. Ketoosin saa päälle noin 3 päivässä, jonka jälkeen kannattaa syödä myös hiilareita, mutta tod rajoitetusti ja valikoidusti. Ketoosissa vireystaso kasvaa, olo kevenee ja ajatus kulkee. Ne vähät hiilarit tyyliin 45g päivä, tulee ottaa vaikka sipulista tms. Tärkkelykset ja vaaleat nollaravintoiset pullat kannattaa unohtaa. Kyllähän tuo toimii ja näin sitä painoa pudotellaan sairaaloissakin. Positiivistä on se että voi tempaista vaikka pari naudan etrecote pihviä tai läjän itse pyöriteltyjä lihapullia/pihvejä. Nälkää ei tarvitse nähdä ja pääsee ihan herkuttelun makuunkin halutessaan. Ketoosissa ei tosin ole kovinkaan suuri nälkä. Lisään itse ja suosittelen myös tähän yhteyteen visiblin kuituvalmistetta, jota saa apteekista. Se pitää suolen kunnossa ja pakki toimii suht normisti. Se on myös erittäin terveellinen. Tätä mm suositelleen suolistosyöpäpotilaille ja muille joilla ärtynyttä suolen oireyhtymää, kroonin tautia tms.
 

Fremen

Respected Leader
Jaa niin sitä ylimääräistä ei ole vielä ihan kauheasti. Pituus 181 ja paino 74. Ylimääräistä on sellanen 3-5 kg. Monesta tämä voi kuulostaa naurettavan pieneltä, mutta tässä vaiheessa mun on siihen puututtava tai muuten sitä on kohta 30 kg ja en pysty enää juoksemaan ollenkaan. Armeijan kuntotestin mukaan mulla on nyt hyvä lihaskunto ja juuri ja juuri kiitettävä juoksukunto.
Oletko thai-nyrkkeiljä/ vapaaottelija? Koska jos ei niin eipä tuossa ole mitään nipistettävää... itse olen kiipeilijänä isohko, 188cm ja 81kg, tiputin otteluaikoina 73 kiloon, mikä oli aivan järkyttävää, ja yhteen kiipeilyprojektiin (ei valitettavasti auttanut eli mennyt) kuutisen vuotta sitten 76:teen, mutta noi BMI:t antavat ihan vääriä indikaatioita meille noilla 1,80+ metriluvuilla.
 

EXLT2

Kersantti
Olen reilusti yli 50v., 193cm ja n.108kg. Ei miestissejä eikä jenkkakahvoja. Vyötärön ympärystä on jonkun verran, vaikka sormien väliin ei jää juuri mitään. Ylimääräiset ilmeisesti vatsaontelossa? Aerobista kai? Salilla kävin säännöllisen epäsäännöllisesti koronaan asti, nyt pitkä tauko.
 

Abdullah Koo

Luutnantti
Tässä lempeydessä ajatus siinä, että palanen kerrallaan kuntoon. Liian usein olen tehnyt sen virheen, että pari viikkoa täysillä spartalaisuutta ja kovaa treeniä. Sitten taas karkkipussin, kaljapullon ja sohvan pariin..
karkkipussi, olut, roskaruoka kolme viikkoa pannassa. Urheiluakin tehty. Vaikutus painoon 0kg..

Eli olisin voinut porsastella aivan huoletta, ja vaikutus painoon olisi ollut aivan sama? Toki yleinen jaksaminen ehkä hitusen parempi, urheilukin kulkenut kivasti.
 

Merten sheriffi

Greatest Leader
Kaikki mitä kevät-kesällä lähti on nyt tullut takaisin. Woltilla tullut liki päivittäin roskaruokaa kotiin. Pakko saada tämä poikki.
 

Solidsnake

Kenraali
Pelkällä lenkillä ei tule toimeen, paasto taas ei käy, kaikki mikä muistuttaa ramadania on nogo, annan ääneni lenkille ja ruokavaliolle, täänään sinistä lenkkiä ja paistinperunoita ;)
 

Mili

Majuri
Pelkällä lenkillä ei tule toimeen, paasto taas ei käy, kaikki mikä muistuttaa ramadania on nogo, annan ääneni lenkille ja ruokavaliolle, täänään sinistä lenkkiä ja paistinperunoita ;)
Eiköhän liki jokaisella maailmanuskonnolla ja -filosofialla ole ollut vuosituhansia paasto käytössä. Nykyään suositellulla pätkäpaastolla(8tuntia syöntiä ja 16 tuntia syömättä/vrk) on pitkä menneisyys takanaan.
 

Mili

Majuri
10025816-6723205-image-a-3_1550624335626.jpg

Healthy_life_years_at_birth,_females,_2010_and_2016_(years)_YB17.png

Infographic - healthy life years at birth2.jpg

"Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen laaja FinTerveys 2017 -väestötutkimus 18-29-vuotiaista suomalaisista paljastaa, että ikäluokan miehistä lähes puolet on ylipainoisia, ikäluokan naisista puolestaan kolmannes on painoindeksin perusteella ylipainoisia tai lihavia."

 
Top