Laatujuomatopiikki

Nyt sihahtelee kolmanneksi paras kotimainen vehnäolut eli Keisari EloWehnä.

Paulaner rupes tökkimään a) etikettimuutoksen takia (nyt siinä ei ole edes oikeanmallista lasia!) ja b) rupes olee liikaa hiivaa; jotenkin tuntuu, että resepti olisi muuttunut.

Jo vuosia Suomen maitokaupoissa ollut Kaiserdom on hyvää. Se on vähän kuin Weihenstephaner Lite. Ja Weihenstephaner on sehr gut+ .
 

vilval

Kapteeni
Tosi Vahva Karhu olut 8.0, väittäisin tuota suomalaiseen suuhun sopivaksi
ruokaolueksi. Tummat sävyt, pitänee kokeilla viikon päästä samat entsyymit nystyröissä.
Kuha-anoppi ei löytäs kaljakätköä.
 

Niilola

Korpraali
Itse odotan kesää innolla, niin tipaton saa vähän väistyä. Vähän kyllä jo kuola valuu tästä herkusta, mitäs muut ovat mieltä? Eriäviä mielipiteitä kuullut.
 

Herman30

Greatest Leader
Tuo on kyllä hyvää tavaraa, siis ainakin minulle maistuu. Tosin siitä lienee pari vuotta viime kerrasta. Minä kun en väkeviä juo kuin suunnilleen joulunaikaan.
 

Rauhantekijä

Respected Leader
Vähän kyllä jo kuola valuu tästä herkusta, mitäs muut ovat mieltä? PUOLUSTUSLAITOS leikattua
Olen maistanut (juonut;)) vain sitä viinaa ja sen maku on tosi hyvä. Oletan että leikattukin on saatu onnistumaan. Rohkeasti kokeilemaan sen verran että muistaa millaista se oli.
 

eddie

Kapteeni
Itsekin ostin tänään leikattua konjakkia. Juuri ensimmäinen leikkaus menossa. Oikein hyvää. Lisäksi vahvaa Marski olutta,nam....
 
Kyl se on nyt meleko monen Paunalerin vehnäsen jälkeen todettava, että etikettimuutoksen lisäksi ne ovat muuttaneet itse reseptiäkin tuossa Import -tuotteessa. Tullut helevetin hiivaseksi.

Paras kotimainen vehnäolut, Teerenpelin Vauhti Veikko, koska sitä saadaan marketteihin...
 
Top