Lontoon terrori-isku - pakettiauto väkijoukkoon ja puukotuksia

Maidan

Respected Leader
Hyvä alku.
  • poliiseille aseet jokapäiväiseen varustukseen ja malli aseen käyttöön muilta mailta
  • terroriteon suunnittelusta karkoitus, Saksan esimerkin mukaisesti
  • yhteiskunnan rakentamisen nimissä muslimiyhteisöjen johtajat yhteisten lausuntojen taakse mukaan rakentamaan sitä yhteistä elämää. Yhteiset TV esiintymiset ja medianäkyvyys.
  • yksi laki per maa, muut lait kielletään
Noista lähtis liikkeelle helposti. Kaikki kohdat ovat poliittisesti korrekteja ja sopivat maan johtajalle.

.
Tämän lisäksi rajoittasin reilusti lapsien aivopesu uskonnoilla. Ei mitään rättejä kouluihin päähineeksi!
 

Maidan

Respected Leader
Mutta mutta .. tätähän ne koko ajan tekevätkin. Kalifaattia eurooppaan, tosin ilman niitä eurooppalaisia ...
Paeta kilpaan sivistyneen maahaan enimmäkseen keskiaikaisia oloja, sääntöjä ja ilmanpiiria, jossa mahdoton elää ja mikä johtuu juuri heidän kalifatista, ja kaipaa taas sitä sama paskaa :confused:. Anteeksi suoruutta.
 
Viimeksi muokattu:

Rauhantekijä

Respected Leader
Mutta mutta .. tätähän ne koko ajan tekevätkin. Kalifaattia eurooppaan, tosin ilman niitä eurooppalaisia ...
Ei siitä ollut kyse mitä ne tekevät, vaan kysymys kuului mitä tekisi jos olisi ministeri May.
Tarkoitin että ministeri May kutsuu muslimijiohtajat yhteiseen Eurooppalaiseen rintamaan, niillä meille tutuilla Eurooppalaisilla pelimerkeillä.

Toki, ketä ei sittten kiinnosta muu kuin harata vastaan ja teroilla Europassa niin sitten vaan pers' otteella kiinni ja ulos täältä.

.
 

Maidan

Respected LeaderIslamiMirin maria katasonovat?:eek:
Jos joku ei tiedä: NOD, Maria Kasatonova, Kremlin palkalistalla oleva propagandakasvo, joka mm kauttaaltaan valkoisissa vaatteissa uhitteli maailmaa rakastamaan Venäjä tai..siiten Katasonovan oikea käsi nousee sinulle ja taustalla näkyy iso sienipilvi.
Muutenkin sitä tungettu kaikkiin tapahtumiin Putler propagandakylteineen, mm oli Donbassissa kuvattuissa feikkivideoilla, pr:ssa LePenia ja Trumpia. Nyt on ollut hiljaisempi..
http://sokrytoe.org/31009-mariya-katasonova-russkaya-neutomimaya-fsbeshnaya-shlyuha.html
 
Viimeksi muokattu:

J0h1F

Kenraali
Kysymys foorumilaisille: jos olisitte nyt Theresa Mayn saappaissa, korjaan korkokengissä, niin mitä tekisitte?

Ja toivoisin rehellisiä ja realistisia toimenpiteitä. Ei mitään sellaisia, että "potkisin kaikki muslimit ulos maasta". Koska varmasti Britannian perustuslaissakin on varmasti sanottu, että mitään ihmisryhmää ei saa syrjiä esim. uskonnon perusteella. Ja jos perustuslakia lähdetään muuttamaan, niin se oletettavasti vaatiin briteissäkin vähintään 60%:n enemmistön parlamentissa. Sama juttu varmaan koskee myös esim. maahantulon kieltämistä ja televalvontaa. Tuskin niitäkään saa briteissä kohdentaa vain 20-30 vuotiaisiin muslimimiehiin.

Meinaan vaan, että anonyymin nimimerkin takaa on helppo huudella täällä Internetissä. Nyt saa jokainen lajiniilo näyttää todelliset kyntensä. Tämä islamilaisen terrorismin vastustaminenhan on monilla leipälaji täällä mp.netissä, joten odotan vastausten tulevan kuin apteekin hyllyltä.
Radikalisoitumisesta viranomaisten haaviin jääneiden karkottaminen, mikäli eivät ole kansalaisia. Jos ovat kaksoiskansalaisia (jolloin toisen kansalaisuuden voi kv. lainsäädännön mukaan peruuttaa), niin Britannian kansalaisuuden peruuttaminen ja karkottaminen. Pelkästään Britannian kansalaisten kohdalla tarkempi valvonta.
Lisäksi salaisen palvelun (MI5 ja MI6) resurssien kasvattaminen.
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Kysymys foorumilaisille: jos olisitte nyt Theresa Mayn saappaissa, korjaan korkokengissä, niin mitä tekisitte?

Ja toivoisin rehellisiä ja realistisia toimenpiteitä..

Paljon on puhuttu että valkoisen miehen taakka ja suomalaisetkin ovat kollektiivisesti syyllisiä.

Joten jatkaisin ketjussa jo mainittuja toimenpiteitä sillä että islamistien teoista seuraisi kollektiivisia rangaistuksia. Aina kun islamisti paukuttelee niin suljetaan moskeija jonka saarnamiesten toimesta hän radikalisoitui. Auttaisiko?
 

hansai

Supreme Leader

baikal

Supreme Leader
Kysymys foorumilaisille: jos olisitte nyt Theresa Mayn saappaissa, korjaan korkokengissä, niin mitä tekisitte?

Saattaisin myllyttää huolella läpi ne "viranomaisen erityisvalvonnassa" olevat. Panisin ao. virka-apparaatin valmistelemaan pidätysaaltoa, jossa käytettäisiin apuna sotilaita. Erityisvalvonnassa oleviin yrittäisin keksiä jonkun konstin, jolla heidän pidätysaikaansa painavista syistä jatkettaisiin ns. huolella. Joka hepun maassaoloehdot tms. tarkistettaisiin eleettömästi ja jos vähänkään värähtää, niin lennolle kotikonnuille tarpeellisin seremonioin.

Toinen virkaorgaani ottaisi huomaansa islamin sotapapiston eli erilaiset imaamit. Ja taas: jos viisari värähtää, pidätysajalle pituutta ja homma sellaisen siivilän läpi, että siitä ei edes itikka lennä läpi. Papistoon yrittäisin soveltaa kenties britanniassakin olemassaolevaa lakia, joka koskee kiihoittelua kansanryhmää vastaan ja tuo kansanryhmä tässä katsannossa olisikin poikkeuksellisesti länkkäriyleisö. Eiköhän tuosta voisi lätkäistä esim. puoli vuotta kovaa ja pari vuotta ehtoollista.

blaa blaa. -erityisesti tarkkailtavat- ja islamin sotapapit....nämä minä todennäköisesti mankeloisin niillä metodeilla, jotka laki suo, vaikka hivenen reunoja hankaillen.

Olen olevinani hajulla siitä, miksi nämä -erityistarkkailtavat- säästyvät mankelilta, mutta Britannia on juuri se valtio, joka voi rikkoa tuon tabun koska brexit.
 

Coffee Man

Ylipäällikkö
Yhdestä Lontoon puukottajasta oli ilmoitettu viranomaisille ainakin kaksi kertaa, BBC kertoo. Miehen entinen ystävä sanoi, että mies oli katsonut yhdysvaltalaisen radikaalisaarnaaja Ahmad Musa Jibrilin videoita Youtubesta, ja toistanut niiden sisältöjä muille.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201706052200186410_ul.shtml

- Puhuimme yhdestä tapahtuneesta hyökkäyksestä ja kuten useimmilla radikaaleilla, hänellä oli oikeutus kaikelle. Sinä päivänä tajusin, että minun pitää ottaa yhteyttä viranomaisiin, lähde sanoi terroriepäillystä.

Hänen mukaansa viranomaiset eivät kuitenkaan tehneet mitään ja antoivat miehen pitää jopa passinsa.

- Tein osani ja tiedän, että moni muukin teki osansa, mutta viranomaiset eivät tehneet osaansa.

Samainen mies oli myös heitetty ulos paikallisesta moskeijasta pari vuotta sitten, kun hän oli keskeyttänyt saarnan ja vaahdonnut, että vaaleissa äänestäminen on epäislamilaista, Daily Mailille puhunut moskeijan työntekijä kertoo. Hän oli poistanut miehen moskeijasta väkisin. Tuohtunut mies oli myös sanonut, että vain Jumalalla on määräysvalta häneen.

- Sanoin, että voi olla, mutta täällä määrään minä, lähde sanoo Daily Mailille.

- Hän vaikutti kouluttamattomalta henkilöltä, jolla ei tuntunut olevan paljoa tietoa uskonnosta.

Vaikea sanoa ovatko nuo väitteet totta vai tarua, mutta jos ne ovat edes osittain totta, niin ehkä asioihin puututtiin vähän liian myöhään :D

En lähde rakentelemaan salaliittoteorioita, mutta onhan se selvä asia että terrorismiin puuttuminen on huomattavasti helpompaa silloin kun on jo paskat housussa. Poliisin resursseja lisätään jokaisen iskun jälkeen ja sehän ei muuten onnistu ollenkaan...tai ei ainakaan ollenkaan helposti.

Toisaalta on toki niinkin, että terrorismin torjunta tapahtuu osittain pinnan alla katseilta piilossa ja harva tietää mitä poliisi tekee tai jättää tekemättä...asiat eivät ole aina sitä miltä ulospäin näyttävät.

Se on kyllä jokseenkin varmaa, että terrorismin torjunta, ei ole tällä hetkellä ainakaan Manchesterissa tai Lontoossa ollenkaan riittävällä tasolla.

Yhtälö on toki vaikea, kun Englanti ei nyt kuitenkaan ole mikään P-Korea.

 
Viimeksi muokattu:

hansai

Supreme Leader
Poliitiikkaa...

Lauantaina tapahtunut terrori-isku oli Britannian kolmas alle kolmen kuukauden aikana. Iskut ovat herättäneet Britanniassa laajaa keskustelua maan terrorisminvastaisesta strategiasta. Keskustelu on kuumentunut torstaina pidettävien parlamenttivaalien lähestyessä.

Muun muassa työväenpuolueen johtaja Jeremy Corbyn katsoo, että pääministeri Theresa Mayn tulisi erota. Televisiokanava ITV:n haastattelema Corbyn perusteli kantaansa poliisien määrän vähentämisellä, joka tapahtui Mayn kuusivuotisen sisäministerikauden aikana.
http://www.savonsanomat.fi/ulkomaat.../997082?pwbi=b48a33708029ed1949ab0c9755fc347c
 

baikal

Supreme Leader
Paljolta säästytään suhteellisin pienin toimin. Okei, miten kotimaahan ja mitä tapahtuu tämän jälkeen.

Palautus ilman mahdollisuutta luikerrella maan alle. Eikun yksisuuntainen piletti lennolle ja kotioppäin. Mitä siellä tapahtuu? Kysyn näinpäin: mitä täällä tapahtuu? Valitettavasti tähän on tultu.
 

Coffee Man

Ylipäällikkö
Luhistuessaan Isis tekee hiljalleen tilaa seuraavalle, kolmannelle terrorismin sukupolvelle. Se niveltyy toiseen sukupolveen, mutta on entistäkin raaempi.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201706052200187482_ul.shtml

- Isisin jälkeen tulee vielä kovempi terroristiorganisaatio ja tästä on jo viitteitä. Hay'at Tahrir Al-Sham -niminen järjestö Syyriassa hallitsee aluetta aivan Turkin rajalla, Ruohomäki sanoo.

Hay'at Tahrir Al-Sham on Ruohomäen mukaan verkostoituneempi ja kaupungistuneempi. Se on terrorismin kolmas sukupolvi, joka nostaa jo päätään ja on vielä Isisiäkin julmempi. Kolmanteen sukupolveen liittyy jo uhka uudenlaisesta väkivallasta Euroopassa. Siinä ei ole enää yksinäisiä susia ajamassa autolla väkijoukkoon.

- Tähän liittyy sitten se prognoosi, että tulevaisuudessa Euroopassa saatetaan käydä jo urbaania sissisotaa. Esimerkiksi Bataclanin operaatio oli hyvin kompleksinen sotilasoperaatio. Me tulemme näkemään lisää tällaista, ja se on jo todella raa'an tason terroria.

Ruohomäen mukaan terrorismikin kehittyy. Verrattuna ensimmäiseen sukupolveen toisella polvella oli jo internet paremmin käytössään. Tulevaisuudessa esimerkiksi bioaseet tai lennokki-iskut saattavat tulla kyseeseen.
 

Coffee Man

Ylipäällikkö
Poliisi julkaisi kuvat epäillyistä maanantaina illalla...http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201706052200187739_ul.shtml
 

Coffee Man

Ylipäällikkö
Palautus ilman mahdollisuutta luikerrella maan alle. Eikun yksisuuntainen piletti lennolle ja kotioppäin. Mitä siellä tapahtuu? Kysyn näinpäin: mitä täällä tapahtuu? Valitettavasti tähän on tultu.

On tultu ja paljon huonompaan suuntaan vielä mennään. Pessimistinä haluan todeta, että tämä sota hävittiin jo kauan sitten.

Asioihin puuttuminen on tässä vaiheessa todella vaikeaa ja sillä puuttumisella on aina oma hintansa myös kantaväestölle, eikä se hinta ole aina ihan pieni...enkä puhu nyt vain rahasta.

Palauttaminen on toki hyvä idea, mutta ei sekään ole käytännössä mikään helppo juttu, jos sitä terroristia ei ota kukaan vastaan ja kuka hullu nyt ottaisi jos ei ole ihan pakko. Paitsi tietysti länsimaat, kun laittoivat aivot narikkaan ja nyt on narikkakin hukassa :D

Kun on paskat housussa, niin myöhäistä se on siinä vaiheessa rypistää.

 
Viimeksi muokattu:
Top