Miehistön kuljetus

Hämeen Sanomien taloustoimittaja ymmärtänyt asian vähän väärin...
Vain Patria kykenee tekemään työn. Samoin hinta kuulostaa vähän korkealta pelkäksi kk-tornin uusimiseksi, vaikka kyse onkin prototyypistä.
Surullinen osoitus nykyjournalismin tasosta...
Menneessä maailmassa oli toimittajat verkostoituneet vähintään oman talousalueensa teollisuuden kanssa ja saivat tietoa "tiskin alta". Nyt maakuntalehdet kayttävät paljon yhteistä aineistoa eikä kukaan skribentti enää paneudu asioihin. Soitto Patriaan ei auta jos ei sieltä ketään tunne. PV:n projekteista tietoa saa antaa ainoastaan ostaja, mikä on näkyny tälläkin forumilla.

Mitä hintaan tulee niin aseiden integroinnissa on useita tasoja. Alinna MpNet taso josta ei enempää, sitten kuvamanipulaatio tai sen jalostuneempi versio "messuasennus" jeesusteipin ym viritysten avulla.
Tästä saitten alkaa vakava yritys. Toimivan proton hinnaksi ei siis vaikuta mitenkään kovalta.
 

Rannari

Ylipäällikkö
Toimivan proton hinnaksi ei siis vaikuta mitenkään kovalta.
En muista varmaksi enkä yhtäkkiä löytänyt tietoa mutta XA-180 MLU-version protoille taisi tulla hintaa saman verran. Sarjaversioissa hinta sitten puolittui.

Edit

Nyt se tieto löytyi. Ja niin kuin muistiin luottaessa helposti käy niin metsään meni. XA-180 MLU-protot maksoivat kokonaishinnasta jyvittäen 300 k€ per kipale ja tuotantoversiot sitten noin 250 k€.
 
Viimeksi muokattu:
Luotettavasta lähteestä kuulin että crotalet korvataan modernisoudulla sergeillä. Vanhentuneet ohjukset laitetaan luiskaan, mutta päivitetty sergei käyttää crotalen tutkaa.
 
Kuulin kanssa luotettavasta lähteestä että makkranpaisto koulutushaaran suorittaneet ihan naapurin valiota. Hyvä meille kun sama koulutushaara merkki voidaan antaa pätevyyden perusteella ainakin 600k kenttäarmeijasta. Lähteenä RT.RU. Makkaranpaisto mestarit vastaavat siis jatkossa Super sergeistä ammuksina..... Joopa joo.... OT. Riittää mun osalta, palataan aiheeseen kiitos.
 
Viikon naurut:

The FICV was first envisaged in October 2009 and the initial process was started months later. However, the process of selection of private companies, which could indigenously manufacture the combat vehicles, was withdrawn in 2012 and a fresh start was made in 2014.

"The original plan is to induct the FICVs by 2025. The way things are moving, it is unlikely that we will be able to induct them before 2050," said a military official involved in the project.
https://economictimes.indiatimes.co...ays-official-sources/articleshow/67349313.cms
 
Top