Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mikäs AMRAAMin hyllyikä on, 20 vuotta? Ei ne iän kaiket kestä.
Niin siis F-35:lla on 100 JSOW-C1 + JSM-integraatio ja Superilla 160 JSOW-C1.Pitää kyetä upottamaan aluksia ja JSOW-C1 spekseissä se on. F-35:ssa puolestaan "integration of the Joint Strike Missile".
Joo ja vielä aiottu suhdeluku oli 60+7 eli 1:8,57, ja toteutunut 57+7 oli 1:8,14.No onhan se suhteellisesti enemmän kuin esim DX-hankkeessa, siinä 57+7.
Vielä hölmömpää olisi yrittää ostaa vanhemman polven JASMia jota ei enää valmisteta.JASSM-ER ja F-35 on hiukan hölmö combo Suomen kannalta, kun F-35 pystyy tunkeutumaan vihollisen ilmatilaan huomaamatta. Silloin normi JASSM:min kantama on ihan riittävä. Eli rahan hukkaan heittämistä, järkevämmin voisi rahaa käyttää kuten SDB II, Meteor jne....
JASSM:mit on vielä käyttökelpoisia vielä pitkän aikaan. Markkinoilla on tuolloin muitakin tuotteita joka ajaa JASSM tehtävän.Vielä hölmömpää olisi yrittää ostaa vanhemman polven JASMia jota ei enää valmisteta.
Pitää niiden ollakkin, Hornetit lentävät vielä 10v.JASSM:mit on vielä käyttökelpoisia vielä pitkän aikaan.
Tää on toisaalta niin huvittavaa kun Suomi ei tällaisia julkaise mutta jenkit julkaisevat. Pikkaisen eroa maiden välillä.Jos tuon twiitin klikkaa auki näkee myös minkälaista aseistusta on listalla.
JASSM-ER ja F-35 on hiukan hölmö combo Suomen kannalta, kun F-35 pystyy tunkeutumaan vihollisen ilmatilaan huomaamatta. Silloin normi JASSM:min kantama on ihan riittävä. Eli rahan hukkaan heittämistä, järkevämmin voisi rahaa käyttää kuten SDB II, Meteor jne....
Aivan, häivehävittäjän tarkoitus on että siihen hankitaan kalliita pitkän kantaman ohjuksia jotta häivehävittäjää voidaan käyttää normi hävittäjän tavoin.No ei nyt sentään. Mielummin ohjus +900km kantamalla vastustajan taistelutilaan kuin kallis lavetit, johon joku saattaa osua vaikkapa vahingossa!
Aivan, häivähävittäjän tarkoitus on että siihen hankitaan kalliita pitkän kantaman ohjuksia jotta häivähävittäjää voidaan käyttää normi hävittäjän tavoin.
No onhan se suhteellisesti enemmän kuin esim DX-hankkeessa, siinä 57+7.
No ei se nyt noin yksioikoista ole. Kyllä sitä häiveominaisuutta tarvittaneen ihan ilmasta ilmaan - toimintaan on.
F-35 pystyy tunkeutumaan vihollisen ilmatilaan huomaamatta.
Itse katoin kans noita, mutta ei selvinnyt ovatko ngj-versioita ja jos ovat niin mille taajuusalueelle?Myyntilupaan laitetaan joka kategoriassa ns. maksimit "Emme tiedä montako JASSMia tarvitsemme, mutta korkeintaan 200" jotta niitä ei tarvi sitten myöhemmin alkaa kyselemään uudestaan. Tarjousta tehdessä sitten varsinaisesti tuunataan lukumäärät kohdalleen.
Tämä selittää myös Boeingin suuremman kokonaiskonemäärän, koska Growlereiden ja E/F versioiden lukumäärät ovat vielä auki. Todennäköisesti lopullisessa tarjouksessa kokonaiskonemäärä on fiksattu 64:ään (tai mihin nyt onkaan rahaa).
Mielenkiintoista on että Suomen SHornet-myyntiluvassa on 65 elso-järjestelmää (eli vähemmän kuin myyntiluvan konemäärä), Sveitsillä järjestelmiä oli paljon enemmän kuin koneita.
NGJ-järjestelmiä on vain 8.