Äänestys Mikä konetyyppi korvaa Hornetit?

Mikä konetyyppi on mielestäsi todennäköisin valinta Hornetin korvaajaksi?


  • Äänestäjiä yhteensä
    599
  • Äänestys suljettu .
"Gripenin valmistaja Saab järjestää virtuaalisen tiedotustilaisuuden perjantaina aamupäivällä. Tilaisuudessa kerrotaan, kuinka monta konetta lopullinen tarjous sisältää.

Saab lupaa myös kertoa yksityiskohtia teollisen yhteistyön tarjouksestaan sekä salaperäisestä ”suorituskyvystä, josta emme ole aikaisemmin näissä yhteyksissä maininneet”.

Tilaisuudessa ovat mukana myös Saabin toimitusjohtaja Micael Johansson ja Ruotsin ilmavoimien komentaja Carl-Johan Edstöm."

No mikä tämä arvoituksellinen suorituskyky olisi?! Veikkauksia? Tietoa?
Kaupantekijäisinä kaikille Suomalaisille muoviämpärit.
 
Viimeksi muokattu:
Jos vaikka pyytäisivät kallonmittauksia anteeksi joiden kohteeksi me suomalaiset olemme joutuneet.
Ruotsin natsimenneisyydestä ja sen harrastamasta eugeniikasta ei ole paljon puhuttu. Kansankodissa tehtiin asioita jotka ovat ihan äärilaita sille menolle mikä siellä nyt on. Kumpikaan ei kovin hyvä... Mutta ne teot ei Ruotsia tuhonneet, nykyinen linja tuhosi sen kyllä. Koskahan korttitalo romahtaa lopullisesti? Mitä siitä seuraa, ottaako Tanska, Norja ja Suomi omansa? Tukholman tasalla Tanskalle, siitä Perämeren tasolle Norjalle ja Ruotsin Lappi Suomelle? Ehtiikö Venäjä ensin Tulholmaan ja Gotlantiin?
 
Ruotsin natsimenneisyydestä ja sen harrastamasta eugeniikasta ei ole paljon puhuttu. Kansankodissa tehtiin asioita jotka ovat ihan äärilaita sille menolle mikä siellä nyt on. Kumpikaan ei kovin hyvä... Mutta ne teot ei Ruotsia tuhonneet, nykyinen linja tuhosi sen kyllä. Koskahan korttitalo romahtaa lopullisesti?
Nyt mietityttää että onko sekä Saksan että Ruotsin nykyinen maahanmuuttolinja jotain hyvitystä aiempien vuosikymmenten täysin päinvastaiselle politiikalle? Minusta jos on, vähempikin korvaus olisi riittänyt. Ei omaa maata tarvi tuollaisen vuoksi kokonaan tuhota. Koko Euroopasta puhumattakaan.
 
Tuohan oli Suomessakin ihan tavallista jonnekin 70-luvun alkuun saakka.
Juu. Myös saamelaisten pakkosuomalaistaminen on sellainen, mikä ei enää maistu muttei kehtaa vielä punavihreiden tapaan kauhistella kovaan ääneen.
Kansan kun voi lamauttaa hitaasti lahtaamatta niitä.
Alemmuudentuntona pidän sitä sen aikaista ajatusta, että piti tehdä suomalaisia. Vaikka prototyyppi-suomalaista ei ole olemassakaan. "Heimorajat" on isot itä-länsi välillä.
 
Juu. Myös saamelaisten pakkosuomalaistaminen on sellainen, mikä ei enää maistu muttei kehtaa vielä punavihreiden tapaan kauhistella kovaan ääneen.
Kansan kun voi lamauttaa hitaasti lahtaamatta niitä.
Alemmuudentuntona pidän sitä sen aikaista ajatusta, että piti tehdä suomalaisia. Vaikka prototyyppi-suomalaista ei ole olemassakaan. "Heimorajat" on isot itä-länsi välillä.
Välillä joutuu liki kauhuissaan lukemaan siitä millainen maailma oli kun 60-luvulla synnyin. Kaikki ei ennen ollut paremmin.
 
Aika paksua väittää Pöystiä mädättäjäksi, kun Sipilän kohtuullisen oikeistolainen hallitus hänet nimenomaisesti tuohon tehtävään valitsi hetkeä aiemmin, ja sitä ennen hän oli ollut nimitettynä puskemaan samaisen oikeistohallituksen sote-linjauksia (eli sote-markkinoiden yksityistämistä) kohti lainvalmistelua. Mitä olen linnan käytäviltä kuullut, häntä ei suinkaan nimitetty valtakunnan ylimmäksi laillisuusvalvojaksi ainakaan vasemmistolaisten näkemysten vuoksi.

Se vaan ei ole suomalaisessa valtiotraditiossa kuulunut asiaan, että toimitusministeristö tekee suuria päätöksiä. Ei vaikka olisi PV:n väelle tärkeästä asiasta kyse.

(PS. Ehkä on yleisesti ottaen aika paksua väittää ketään "mädättäjäksi". Tässä näkee millä perusteella tuollaisia kirveitä heitellään. Vähän voisi kunnioittaa laillista valtiojärjestystä, jota kai valassakin puolustetaan.)
On Paavo "Suuri" Väyrynen kepulainen, mutta pahimmasta päästä mädättäjiä.
Ei se aina katso puoluetta, vaikka kieltämättä yleensä tuota esiintyy vasemmistossa. Tosin sieltäkin löytyy suoraselkäistä isänmaan ystävää.
 
Zeppeliini. Ilmavoimat näet. Tylsä vastaus olisi Skeldar UAV:n iso versio.
Toki voisi olla myös monipaikkasensoriverkko "on steroids". Tai FRA:lta kyberiä.

edit: Veikkaan tarkemmin ajatellen tätä: https://www.saab.com/products/sirius-gbad
Eikös tuo vastaa hyvin pitkälti jo tätä Patrian tuotetta?

 
Jos vaikka pyytäisivät kallonmittauksia anteeksi joiden kohteeksi me suomalaiset olemme joutuneet.
No täällä Ruotsissa, seuratessani maan koronatilannetta, käyttäytymistä ihmisjoukoissa (mm. ilman hengityssuojainta) ja täyttä välinpitämättömyyttä koronavirusta kohtaan, heille mielestäni pitäisi suorittaa kallon sisällä olevan tavaran mittauksia.
 
Mielenkiinnolla odotan mitä Typhoonista infotaan torstaina ja mitä Gripenistä ja Global Eyesta infotaan perjantaina. Ainakin onneksi jälkimmäisestä sanotaan konemäärät, mikä on jo kutkuttava tietopaketti. Toivotaan, että Typhoonkin sanoo tarjoamansa konemäärän.
 
Back
Top