Itse olen TNT:n valmistuksen osalta kuulopuheiden varassa, mutta olen ymmärtänyt sen olevan varsin suoraviivaista toimintaa - tarvittaessa. Sulamislämpötila on muistaakseni n. +70 astetta ja olen kuullut mainintoja, että tönttöä pystytään valmistamaan Suomessa niin kauan, kuin täällä on sellutehtaita ja kuulemma suklaatehtaat ovat luonteeltaan kun luotuja töntön valmistamiseen. Tiukan paikan tullen Fazerin Sininen muuttuu vähän tömäkämmäksi Fazerin Ruskeaksi ja Geisha-patukka saa vähän lisää jerkkua!
Nämä tietysti vaativat turvallisuusnormien vähän avarakatseisempaa tulkintaa!
TNT ei ole räjähtävyydeltään herkimmästä päästä oleva ja en muista, että Suomessa olisi ihan lähiaikoina käynyt kämmiä TNT:n valmistuksen kanssa. Forcitin pahempi onnettumuus vuonna miekka ja kivi taisi tulla aniitin valmistuksen yhteydessä.