Pakolaisuus

Honcho

SMLNKO M/83
Mutta en kuule ulinaa ja valitusta? Hysteriaa? Miksi?
Virolaiset? Don't get me started. Olen ollut taloyhtiössä johon suomalainen rakennusliike teetti virolaisilla töitä. Täysin ***edelleen tehdyt alapohjat, osa homeessa, selvästi lähinnä välinpitämättömyyden takia (jätetty roskaa ja rakennusjätettä lojumaan ja homehtumaan, läpivienti lopetettu 50 cm talon kivijalan ulkopuolella (!!!) jne.

Olen asunut Itä-Vantaalla 4 vuotta, joka paikassa känniset virolaiset rakennusmiehet ajelemassa miten sattuu. Työkaveri lapsineen joutui kovahkoon kolariin tällaisen kanssa, muttei onneksi henkilövahinkoja. Lapsilisien maksut hölmölästä Etelä-Helsingin puolelle Suomenlahtea.

Miksi ei elämöidä? Minä voisin elämöidä mutta yleisesti ottaen meteli ei tosiaan ole yhtä suurta kuin eräiden muiden osalta. Ei tässä ketjussa koska ei ole pakolaisuutta. Yleisesti koska rikos ei kohdistu yleensä henkeen ja terveyteen tai naisen koskemattomuuteen, "vain" omaisuuteen. Rasismilla on osansa, virolaiset näyttävät liikaa meiltä. Tällä foorumilla Virolaiset saavat kaiken anteeksi, koska ovat rohkeita ja viisaita NATO-sankareita meidän Neuvostoliittoa pelkäävien ja Talvisodan hengen pilaamien YYA-akuankkojen vastapainoksi.
 
Viimeksi muokattu:

Honcho

SMLNKO M/83
Totta. Tosin kauankos siitä viimeisestä sotilaallisesta yrityksestä on?
Heidät pysäytettiin sinne Itä-Euroopan perukoille. Rajattomasti paheksuttuihin ja mukamas ylenkatsottuihin (tai YLEn-katsottuihin :D ) maihin.

Jokainen voi katsoa minkälaista politiikkaa turvapaikanhakijoiden suhteen on noudatettu niissä maissa joiden takia meidän perukoilla ei ole tarvinnut vääntää peistä turkkilaisten kanssa (mitä nyt vähän siellä päin tsaarin joukoissa).
 

Iso-Mursu

Respected Leader
Kelpaisi muuten minullekkin tuommoinen ratkaisu. Oleskelulupa maahan on tullut syntymän yhteydessä ja tällä hetkellä olosuhteiden pakosta vailla vakinaista asuntoa. Mutta sehän ei ole rasismia kun kymmenen turvallisen maan läpi tänne vaeltaneen TP-hakijan hätä ohittaa kantasuomalaisen hädän. Eihän?
Olen jo ajat sitten tuominnut nuo kaksoisstandardit.

Ja keskustelu tukkeutuu jos kirjottaisin samat asiat kerta toisensa jälkeen.
 

Talvela

Greatest Leader
Merkel ei ole Putinin puudeli, se on ihan selvää.Saksan ja Ranska määrittelevät EU:n suunnan ja molemmat ovat taas EKP:n eli pankkien puudeleita, Britannia heiluttaa häntää vieressä vaikka vähän räksyttääkin.

Tämä on se totuus mitä täälläkään moni ei suostu hyväksymään.
 

Vonka

Supreme Leader
Merkel ei ole Putinin puudeli, se on ihan selvää.Saksan ja Ranska määrittelevät EU:n suunnan ja molemmat ovat taas EKP:n eli pankkien puudeleita, Britannia heiluttaa häntää vieressä vaikka vähän räksyttääkin.

Tämä on se totuus mitä täälläkään moni ei suostu hyväksymään.
EU-vihasi on leppymätön. :) Eipä ainakaan takinkäännöstä voi moittia. Mutta eikö EKP ole EU:n kassara, joka perustettiin pitämään euro vakaana? Sehän on tilivelvollinen Euroopan parlamentille, vaikka sen tehtävä onkin päättää Euroopan rahapolitiikasta.

EKP:n muodostavat kuuden hengen johtokunta ja 19 kansallisen keskuspankin johtajat. Sen kyvyttömyys johtuu siitä, että pankkimaailman talousihmiset päättävät eri tutkimuksen ja teorian pohjalta kuin kansantaloutta ammatikseen tutkivat päättäisivät. Yritystalous ja kansantalous eroavat yhtä lailla kuin vaikkapa henkilötalous ja valtion talous. Silti Suomessakin austerity ja joku Nordean Kangasharju on poliitikkojen jumala ja kaikki kansantaloustieteen huipppututkijat sivuraiteella.

Esimerkki: EKP pumppaa rahaa vuotokohtiin (Kreikka) parlamentin käskystä, EKP ei komenna parlamenttia. Mutta Saksa ja Ranska ehkä jo komentavat (ja niiden kansalliset pankit ja rahoitusyhtiöt).
 

Talvela

Greatest Leader
Kiitos kehuista, olen rauhan ja vapauden asialla. :rolleyes:

Esimerkki: EKP pumppaa rahaa vuotokohtiin (Kreikka) parlamentin käskystä, EKP ei komenna parlamenttia. Mutta Saksa ja Ranska ehkä jo komentavat (ja niiden kansalliset pankit ja rahoitusyhtiöt).

Nuo ovat yksi ja sama asia, talousjärjestelmämme ja politiikka on täysin pankkien käsissä, länsimainen "pankkikartelli" voitti toisen maailmansodan ja kylmän sodan.

Poliittisen johdon kontrollissa keskuspankit ovat esimerkiksi Kiinassa ja Venäjällä.


Tällainen maailma on nyt, mielestäni näiden välistä on löydettävissä demokraattisempi malli, kumpikaan näistä ei sitä ole.
 

Honcho

SMLNKO M/83
Tässä sitten esimerkki, miten raukkamainen perätön ilmianto pilaa ihan kunnon sakin elämää. Ei näin!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016010320900073_uu.shtml

"Poliisin tutkittavaksi tuli tapaninpäivänä raiskaustapaus Ylivieskan kaupungissa Pohjois-Pohjanmaalla. Alun tietojen ja kuvattujen olosuhteiden perusteella asiaa lähdettiin tutkimaan törkeänä raiskauksena.

Tieto, jonka mukaan epäiltyinä olisi ollut kaksi tummaihoista miestä, oli perätön. Tutkinnassa selvisi, että raiskausta tai mitään muutakaan seksuaalirikosta ei ollut tapahtunut. Iltalehti kertoi viime vuoden lopussa, että poliisille ilmoitetut tiedot eivät pitäneet paikkaansa.

Nyt Ylivieskassa asuvat afrikkalaiset esittävät yhteisen kirjallisen vetoomuksen sen puolesta, että tapaus on selvitettävä loppuun asti. He käyttävät vetoomuksessa itsestään nimitystä ”Ylivieskassa asuvat afrikkalaiset”. Vetoomuksen takana on yli 20 afrikkalaista maahanmuuttajaa, jotka asuvat Ylivieskan seudulla."

- - -

"Tämä on myös meidän Ylivieskamme. Me kuulumme tähän yhteiskuntaan, ja teemme niin kuin kulttuurissa kuuluu. Olemme lainkuuliaisia, rauhallisia ja vastuuntuntoisia ihmisiä. Maksamme veroja: osa on opiskelemassa, osa tekee töitä. Kukaan ei makaa sohvalla ja elä sossun rahalla, Ylivieskan afrikkalainen sanoo.

Osa Ylivieskan afrikkalaisista, jotka vetoomuksen kirjoittivat, on Suomen kansalaisia, jotka ovat myös suorittaneet asepalveluksen armeijassa.

On ikävää, että meitä erotellaan ihonvärin takia, sillä taistelisimme Suomen rintamalla Suomen puolesta. Suomi on meidän toinen kotimaamme."

- - -

Honchon kommentti: Tämä on harvinainen "mamu-suvaitsevainen" juttu mikä on täyttä asiaa ja sitä voi lukea oksentamatta. Väitän että syynä on juuri se, ettei tämä ole mitään Rasmuslaisten settiä vaan ihan oikeiden maahanmuuttajien asiaa.

Ihonväri ei ole se juttu, ei ole sitä ollut eikä saa ollakaan. Lisäksi myös eri kansallisuuksien, ongelmaistenkin, sisällä on vaihtelua ja ihmiset on aina lähtökohtaisesti nähtävä yksilöinä.

Kun puhutaan suurista ihmismassoista, on kuitenkin täysin OK sekä pakkokin puhua myös tilastotiedoista. Ensimmäinen askel ongelmien välttämisessä ja ratkaisussakin on tunnustaa tosiasiat ja ongelmat. Sitten on muistettava että tummaihoisia on valtavasti erilaisissa maissakin ja jonkun Länsi-Afrikkalaisen vertailu 1:1 somaliin on kuin väittäisi suomalaisen, ranskalaisen ja kreikkalaisen olevan samanlaisia. Tältä osin on kylläkin erityisesti Rasmus-osastolla ongelmia. Ainoastaan suu vaahdossa huutavat rasistit ovat sitä mieltä että kaikki tummaihoiset ovat kehnoja ihonvärinsä takia. Kuitenkin aivan liian usein näkee sitä että esim. Somalialaisten ongelmia vähätellään ottamalla esimerkiksi vaikkapa Kenialainen hyvin sopeutunut ahkera tapaus. Se on mielestäni myös rasismia - ihmisten arvottaminen puhtaasti ihonvärin perusteella. Ei kenialainen ole somali! Ei vaikka heillä on molemmilla tummempi pigmentti.
 

-JP-

Alikersantti
Naisten itsepuolustuskurssien suosio kasvaa
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016010220896799_uu.shtml

Suhteellisen erikoista että ilmiselvin syy eli esim. Ouluun perustettua vastaanottokeskusta ja sen mukanaan tuomaa kasvanutta uhkaa seksuaalirikoksista yms. väkivallan teoista ei nähdä mitenkään syynä siihen että naisten IP-kurssien suosio kasvaa.
Jälleen kerran lukijoiden aliarvoimista väittää jotain muuta, kysyisivät kurssille tulijoilta miksi menevät juuri nyt kurssille. Ainakin meidän paikkakunnan kamppailuseuraan alkoi tulla aivan erilailla kyselyitä naisten IP kursseista kun tuli ilmi että paikkakunnalle on tulossa VOK..
Hyviä taitojahan kursseilla oppii on sitten paikkakunnalla VOK tai ei, mutta turha väittää etteikö se että maahan on tullut avoimista ovista yli 32 000 "pakolaista" vaikuttaisi mitenkään maan sisäiseen turvallisuuteen ja siihen kuinka turvattomaksi tämän takia moni etenkin nainen itsensä tuntee.
 

Vonka

Supreme Leader
Ymmärrän sen, että nuoriin tarttuu lyhytkatseisuus ja kapeat näköalat. Osaksi se johtuu somesta. Jopa irakilaiset nuoret kuulevat kesällä somessa, että Suomessa on kivaa ja kulkevat tänne samalla somettaen. Lähtevät sitten kotiin, kun ei vastannut odotuksia. Mutta kun sama hosuajattelu tarttuu näköjään jopa päättäjiin, varttuneempiin, kaikkiin.

Pakolaisongelmaa pitäisi koko ajan katsoa aikuisena, isossa kuvassa. Virta muka vähenee, mutta odottakaapas. Paska on vasta tulossa pahasti tuulettimeen. Venäjä on vielä se kortti, joka unohtuu aivan liian helposti ja tuijotetaan jotain katutason tapahtumia ja sometetaan niistä. Venäjällä on massoittain siirtolaisia, ja Venäjä on yksinkertaisesti vain perunut oleskelulupia tietäen, ettei se porukka Siperiaa kohti lähde vaan länteen.

Murmanskissa odottaa tämän päivän uutisten mukaan tuhansia turvapaikanhakijoita pääsyä Suomeen. Venäläiset toistaiseksi jarruttavat heitä siellä tietäen, että me tiedämme. No, Suomessa on pidätettynä Venäjän pyynnöstä karjalainen oppositiopolitiikko Popov. Venäjä on esittänyt virallisen luovutuspyynnön, ja toisaalta kaksi venäläistä odottaa luovutusta Yhdysvaltoihin. Anna mä lasken yksi plus yksi. Siellä nyt kuumeisesti ulkoministeriössä vatuloidaan, se on aivan varma.
 

Vääpeli

Respected Leader
Itse ihmettelen tota Venäjän touhua. Jos he haluaisi, niin tänne tulisi pakolaisia ihan #¤%#%¤/. Mutta jostain syystä he syöttää niitä mieluummin Norjaan. Onko Venäjällä kummiskin jotain intressejä Suomen pysymiseksi vakaana?
Pelaako Venäjä good cop suomelle, bad cop EU:lle....
 

Vonka

Supreme Leader
Itse ihmettelen tota Venäjän touhua. Jos he haluaisi, niin tänne tulisi pakolaisia ihan #¤%#%¤/. Mutta jostain syystä he syöttää niitä mieluummin Norjaan. Onko Venäjällä kummiskin jotain intressejä Suomen pysymiseksi vakaana?
Pelaako Venäjä good cop suomelle, bad cop EU:lle....
Jos Popovia ei luovuteta Venäjälle ja ne kaksi luovutetaan Yhdysvaltoihin, mitä lottoat?
 

e7i

Majuri
Kelpaisi muuten minullekkin tuommoinen ratkaisu. Oleskelulupa maahan on tullut syntymän yhteydessä ja tällä hetkellä olosuhteiden pakosta vailla vakinaista asuntoa. Mutta sehän ei ole rasismia kun kymmenen turvallisen maan läpi tänne vaeltaneen TP-hakijan hätä ohittaa kantasuomalaisen hädän. Eihän?
Koko ajatus on niin uskomattoman korni, että sellaisia voidaan esittää vain "maahanmuutto" "keskustelun" yhteydessä.
Laittomasti maahan tulleet ollaan jatkuvasti laittamassa suomalaisten edelle.

Älkää hyväksykö tätä monessa yhteydessä puhuttua aivopesusontaa, että "pitää sopeutua tilanteeseen" "ei ole paluuta vanhaan" yms. Ei pidä paikkaansa - suomalaiset päättävät tässä maassa.
 
Viimeksi muokattu:

e7i

Majuri
Painajainen Kölnissa, kuvattuna saksalaisten lehtien perusteella.

Uudenvuodenvietto Kölnin rautatieaseman ja tuomiokirkon ympäristössä muuttui kaaokseksi, kun arabilaumat ryöstivät ja ahdistelivat seksuaalisesti kymmeniä naisia. Poliisi havahtui tilanteeseen vasta, kun yleinen pakokauhu itkeskelevien, paniikissa juoksevien naisten muodossa alkoi levitä laajemmalle.

Kuvio se, että 2-20 arabin lauma ympäröi naisen, varasti käsilaukun/kännykän/lompakon ja samassa yhteydessä (osassa tapauksissa) kourivat naisia, repivät vaatteita ja työntelivät käsiä joka aukkoon.

Kölnin poliisin tiedote asiasta. Tähän mennessä poliisille on ilmoitettu noin 30 samaan muottiin menevää tapausta uudenvuodenyöstä. Poliisi on perustanut erityisen työryhmän selvittelemään tapausta ja toivoo lisää ilmoituksia uhreilta. Työryhmän käytössä on runsaasti videomateriaalia.

http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/12415/3215530


Saksalainen iltapäivälehti Bild kertoo samasta aiheesta, ja lisää hiukan väriä poliisin tiedotteeseen. Muutamia kiinniottoja on myös tehty.

http://www.bild.de/regional/koeln/sexuelle-belaestigung/sexuebergriffe-koeln-vierzig-taeter-43997892.bild.html

Toinen iltapäivälehti express sisältää uudempaa tietoa

http://www.express.de/koeln/koeln-sexuelle-uebergriffe--opfer-erzaehlt-vom-horror-am-hauptbahnhof-23252186

Tähän mennessä 35 uhria ilmoittautunut poliisille. Expressenin haastattelema Katja L. joutui kujanjuoksuun, jossa noin parinsadan
metrin matkalla häntä kourittiin sata kertaa. Arabit huusivat "naida naida naida."

Saksassa poliisille on laitettu suitset suuhun, matujen aiheuttamia ongelmia pitää vaieta ja vähätellä. Kansalaisten otsapaine on kohtalaisen korkealle, kaikki tämä sataa äärioikeiston laariin.

"Meillä on unelma."
 
Top