Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Huhta
  • Aloitus PVM Aloitus PVM
Juuri samaan liittyen, kannattaa kuunnella Politiikkaradion juttu. Soinille sataa kritiikkiä hurskastelusta. Itsehän tämä otti "nuivat" mukaan puolueeseen äänien toivossa.

Muutenkin asiallista jutustelua populismista.

https://areena.yle.fi/1-4148643
Se on juuri näin. Vaikka Halla-aho ei liiemmin arvostustani saa (tai tarvitse) kaikkine homonampumisfantasioineen niin ei se Soinia silti see paremmaksi. Halla-aholla lienee ainakin ollut jotakin persoonallisuus tai käytösongelmia avautumisissaan mutta kyllähän hallitustaival kuitenkin tyssäsi puoluekokouksen tapahtumiin, mahdollisiin hommaforum&sisu toimintatapoihin ja etenkin fixitistä puhumiseen ja näiden kaikkien yhteisvaikutuksesta julkikuvaan tai ulkomaansuhteisiin. Sanalla sanoen puoluejohdon uuden ja vanhankin vastuunkantoon.
 
Väyrynen tilittää pettymystään. Oletti jo pääsevänsä tekemään paluun kotimaan politiikkaan. Ja kiristämään itselleen ministerin vakanssia uudesta hallituksesta.

http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/238673-sipilan-orpon-ottopoikahallitus

Soinilaisten suostumisessa Sipilän-Orpon hallituksen ottopojiksi ei ole mitään isänmaallista, päinvastoin. :)

Ainoa ministerinpaikka missä Väykkä on ollut mies paikallaan, oli ulkomaankauppaministeri. Sehän on periaatteessa vakanssi missä ei voi liiemmin politikoida tai tehdä mitään kovin negatiivista, kun työ on puhdasta myynnin edistämistä. Ja onhan tuo semmoinen ketku että joku ihan vakavasti otettava, noilla vienninedistämisreissuilla mukana ollut henkilö piti Väykän toimintaa siellä varsin vakuuttavanakin.

Mutta jos on sellainen vakanssi, missä voi vähääkään myydä suomalaisten tuotteiden sijaan Suomen itsensä... :) Toivon että Väykän ministerinajat on viimein takanapäin. Menisi jo eläkkeelle, mutta ei se osaa.
 
Juuri näin. Jos JHA mielii menestyä, hänen on pakko löytää hyviä ehdokkaita.

Se pitää sanoa, että toivon tuolle porukalle ainakin hieman menestystä. Siis niiden nykyiset kannattajat ja ne jotka eivät aikaisemmin uskaltaneet PS puoluetta äänestää. Tämä siksi, että olisihan se sääli, että em. äänestäjien ääniä menisi vihervasemmistolle.

Eli olen valmis myöntämään, että molemmille puolueille on paikkansa.

Se mitä on tullut seurattua uutisointia sekä eri keskusteluja asian tiimoilta eri paikoissa niin tälläisiä ja vastaavia ulostuloja on paljon.... saas nähdä...

upload_2017-6-15_14-20-11.webp
https://www.facebook.com/veikko.vallin
Veikko Vallin haluaa nyt perussuomalaisiin – "Nyt kun persujen löysä osa lähti eliitin kelkkaan"
https://www.aamulehti.fi/kotimaa/ve...en-loysa-osa-lahti-eliitin-kelkkaan-200210129
 
Viimeksi muokattu:
Ainoa ministerinpaikka missä Väykkä on ollut mies paikallaan, oli ulkomaankauppaministeri. Sehän on periaatteessa vakanssi missä ei voi liiemmin politikoida tai tehdä mitään kovin negatiivista, kun työ on puhdasta myynnin edistämistä. Ja onhan tuo semmoinen ketku että joku ihan vakavasti otettava, noilla vienninedistämisreissuilla mukana ollut henkilö piti Väykän toimintaa siellä varsin vakuuttavanakin.

Mutta jos on sellainen vakanssi, missä voi vähääkään myydä suomalaisten tuotteiden sijaan Suomen itsensä... :) Toivon että Väykän ministerinajat on viimein takanapäin. Menisi jo eläkkeelle, mutta ei se osaa.

Aivan. Voin hyvin kuvitella, että Sipilä ei halunnut nähdä Väykän paluuta. Miesten henkilökemiat eivät toimi, eikä luottoa ole nimeksikään. Paavo kun meni mm. julkaisemaan tässä opuksessaan keskinäistä sähköpostittelua, jossa käsiteltiin viime hallitusneuvottelujen ministerikuvioita (lue: Väyrysen vaatimuksia).

kirja.webp
 
Kovin moni, täälläkin, ajattelee että vuoden 2019 eduskuntavaaleihin lähdetään suunnilleen tämänhetkisestä status quo- tilanteesta, ja sen perusteella arvuutellaan tulevia äänestysprosenttilukuja sun muuta. Pari vuotta on kuitenkin kohtuullisen pitkä aika. Parissa vuodessa Suomessa voi olla 100 000- 150 000 turvapaikkasurffailijaa lisää, EU:n liittovaltio ja sen mukana yhteinen verotus, velanotto ja taakanjakomekanismi. Terrori-isku Suomessa on tuon ajan sisällä hyvin mahdollinen, Euroopassa rytisee takuuvarmasti monta kertaa, ehkä jopa kymmeniä kertoja. Matala- aktiivinen kaupunkisissi-sotakaan ei ole mahdollisuuksien ulkopuolella. Kaikki tämä on nyt todennäköisempää kuin viime viikolla, kun katsoo millainen poliittinen maskirovka täällä käytiin. Maahanmuuttokiristykset tullaan todennäköisesti perumaan tai ainakin loivennetaan rajusti, ja Brysselin valta tulee lisääntymään. Siellä on nyt paniikkinappula pohjassa, koska EU repeilee vähän joka puolella ja rautakouraa pitää puristaa tiukemmin nyrkkiin ettei koko paska hajoa käsiin.

Jos tuo kaikki toteutuu, ja pidän sitä vähintään 50/50 todennäköisenä, niin kyllä täälläkin kansa nuivistuu ja rajusti. Silloin Halla-ahon johtama nuiva linja putoaa kuin häkä porukkaan, ja kansa näkee kaikkeen tähän syyllisinä sen mahdollistajat vanhoissa puolueissa. Jotta vallanjako saataisiin jatkumaan totuttuun linjaan, pitäisi Persut suunnilleen jollain aivovoltilla julistaa laittomaksi, ja poistaa kokonaan poliittiselta kentältä. Viimepäiväisten suhmurointien valossa en pidä sitäkään mahdottomana. Se verran härskiksi on kotiinpäin vetäminen mennyt.
 
KOMMENTTI: JÄRKYTTYIVÄTKÖ UUVATIT JUNTTAUKSESTA, KOSKA KOKIVAT ELÄMÄNSÄ ENSIMMÄISEN OIKEAN PUOLUEKOKOUKSEN?

Timo Soini sai mitä tilasi. Kaikille avoin puoluekokous ei ensi kerran mennyt käsikirjoituksen mukaan.
Sitä saa mitä tilaa, oli perussuomalaisten slogan eduskuntavaaleissa. Silloin ei kerrottu, että se koskee vain puoluetta itseään.

Yhtäkkiä kynnyskysymykseksi noussut äärioikeisto on liikoja peittelemättä toiminut perussuomalaisten liepeillä vuodesta 2007 – siis kymmenen vuotta. Silloin Suomen Sisussa tehtiin johtopäätös, että omin voimin eduskuntaan ei pääse, mutta perussuomalaisten siivellä se onnistuu. Näin myös kävi.

Ex-puheenjohtaja Timo Soinille äärioikeiston ja rasistien tuki oli hekottelun asia niin kauan kuin heidänkin äänensä satoivat hänen laariinsa. Se aika päättyi lauantaina. ”Jätin Perussuomalaiset, jota en tunnistanut samaksi puolueeksi puoluekokouksen jälkeen kuin ennen sitä”, hän kirjoitti myöhään tiistai-iltana.

Vallankumous, mutta ei kaappaus

Soini ja muut uuvatit ovat huonoja häviäjiä. Perussuomalaisten puoluekokous järjestettiin niin kuin aina ennenkin. Kaikki jäsenet saavat tulla ja äänestää. Tällä on aiemmin ylpeilty, että on suoraa demokratiaa siinä missä vanhoilla puolueilla käyrää. Nyt vain kävi niin, että jäsenistö äänesti Soinin ja muiden ministerien mielestä väärin.

Perussuomalaisista eronneet kansanedustajat vaikuttavat olleen aidosti järkyttyneitä siitä, että heidän puoluekokouksensa juntattiin. Miksi ihmeessä? Kaikkien puoluekokousten ympärillä käydään ankaraa junttausta silloin, kun tiedossa on tiukka henkilövaali. Eikä se ole enää mikään uutinen, että junttaus on siirtynyt myös sosiaaliseen mediaan.

Tämä näyttää tulleen täytenä yllätyksenä uuvateille. ”Kyse ei ole henkilövalinnoista vaan kuukausien jopa yli vuoden salaisesta organisoidusta junttatyöstä suljetuilla keskustelupalstoilla”, Soini purkautuu bloginsa uusimmassa kirjoituksessa torstaina.

Voi hellanlettas. Olisiko pitänyt itsekin juntata?

Perussuomalaisista lähteneet eivät ilmeisesti kerta kaikkiaan ymmärtäneet puoluekokousten logiikkaa, koska he eivät ole tätä ennen koskaan olleet oikeassa puoluekokouksessa. Puolueen aiemmat puoluekokoukset olivat ennemminkin kesäjuhlia, joissa Soini esitti lauantaina stand up -komiikkaa ja kukitettiin itse valitsimine varapuheenjohtajineen sunnuntaina.

Kaikilla oli kivaa, koska koolla ei ollut oikeastaan puolue, vaan Timo Soini Fan Club.

Nytkään puoluetta ei ”vallattu”, vaikka vallankumous tuli, koska se tehtiin puolueen omien sääntöjen mukaan.



Lopputulos on hyvä

Soini pääsi kuitenkin päämääräänsä. Ministerikyyti jatkuu näillä näkymillä vaalikauden loppuun. Ja eivätköhän uuvatit järjestä hänelle sen jälkeen imelät läksiäisetkin, kun perussuomalaisten puoluekokouksen vastaanotto jäähyväisille oli viileä.

Ja lopputuloshan on kaikkien kannalta hyvä.

Jussi Halla-ahon alta mureni puolue nopeammin kuin hän ehtii sanoa ”haittamaahanmuutto”.

Perussuomalaiset poliittisena voimana on kuohittu.

Maahanmuuttajien ja vähemmistöjen vihaamisen sijaan he keskittyvät nyt vihaamaan toisiaan.

Äärikansallismielisestä puolueesta ei tule enää suurta, koska Halla-ahon ympärille kerääntyneet ääriainekset karkottavat vähänkin järkevät äänestäjät pois.

Tästä keväästä piti tulla yhtä oikeistopopulistien riemumarssia, mutta toisin kävi. Muualla Euroopassa äänestäjät torjuivat heidät, Suomessa munasivat kaiken ihan itse.
http://www.kansanuutiset.fi/artikke...t-elamansa-ensimmaisen-oikean-puoluekokouksen
 
Nollatoleranssi rasismille, vihdoinkin

Jussi Halla-ahon visiitti maamme poliittisen vallan ytimessä jäi ranskalaiseksi, jos edes sellaiseksi.

Hyvä niin.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) ja monet muut ovat puhuneet arvopohjasta niin paljon viimeisen kahden vuorokauden aikana, että jopa Kirkko & kaupunki –lehden päätoimittaja, pappi Jaakko Heinimäki on ilmoittanut Twitterissä ”kyllästyneensä käsitteeseen arvopohja”.

Kaiken takana ovat perussuomalaisten vastavalitun puheenjohtajan ja puolueensa hetkessä rikki saaneen Jussi Halla-ahon ja eräiden muidenkin hänen hengenheimolaistensa kirjoitukset.

Tunnetuin Halla-ahon kirjoituksista on se, josta tuli sakkotuomio korkeimmalta oikeudelta kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

Katumusta eivät Halla-aho tai perussuomalaisten toiseksi varapuheenjohtajaksi valittu Teuvo Hakkarainen, myös vastaavan tuomion saanut, ole juuri osoittaneet. Tähän myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö taisi viitata viikonloppuna puhuessaan ”tehokkaan katumisen” puutteesta.

Eivät tällaiset henkilöt voi olla merkittävän suomalaisen hallituspuoleen avainpaikoilla poliittisen päätöksenteon ytimessä. Oli se kyllästymiseen asti hoettu - ja kiertoilmaisuna käytetty - ”arvopohja” muutoin mikä tahansa.

Hallitustyön jatkuvuuden takuumieheksi lähteneen Uuden vaihtoehdon Simon Elo on sanonut selkeästi, että heillä on nollatoleranssi rasismille. Tämän arvoasian tiedetään miellyttäneen erityisen paljon myös pääministeri Juha Sipilää (kesk.), kun hän teki päätöksensä jatkaa hallitusyhteistyötä 20 perussuomalaisten eduskuntaryhmästä eronneen kanssa.

Nähdyn perussuomalaisepisodin positiivisena sivutuotteena on tullut se, että Suomen hallituspuolueille on asetettu nyt selvä raja: nollatoleranssi rasismille. Vihdoinkin. Tähän asti raja oli häilyvä.
http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/238663-nollatoleranssi-rasismille-vihdoinkin
 
Kovin moni, täälläkin, ajattelee että vuoden 2019 eduskuntavaaleihin lähdetään suunnilleen tämänhetkisestä status quo- tilanteesta, ja sen perusteella arvuutellaan tulevia äänestysprosenttilukuja sun muuta. Pari vuotta on kuitenkin kohtuullisen pitkä aika. Parissa vuodessa Suomessa voi olla 100 000- 150 000 turvapaikkasurffailijaa lisää, EU:n liittovaltio ja sen mukana yhteinen verotus, velanotto ja taakanjakomekanismi. Terrori-isku Suomessa on tuon ajan sisällä hyvin mahdollinen, Euroopassa rytisee takuuvarmasti monta kertaa, ehkä jopa kymmeniä kertoja. Matala- aktiivinen kaupunkisissi-sotakaan ei ole mahdollisuuksien ulkopuolella. Kaikki tämä on nyt todennäköisempää kuin viime viikolla, kun katsoo millainen poliittinen maskirovka täällä käytiin. Maahanmuuttokiristykset tullaan todennäköisesti perumaan tai ainakin loivennetaan rajusti, ja Brysselin valta tulee lisääntymään. Siellä on nyt paniikkinappula pohjassa, koska EU repeilee vähän joka puolella ja rautakouraa pitää puristaa tiukemmin nyrkkiin ettei koko paska hajoa käsiin.

Jos tuo kaikki toteutuu, ja pidän sitä vähintään 50/50 todennäköisenä, niin kyllä täälläkin kansa nuivistuu ja rajusti. Silloin Halla-ahon johtama nuiva linja putoaa kuin häkä porukkaan, ja kansa näkee kaikkeen tähän syyllisinä sen mahdollistajat vanhoissa puolueissa. Jotta vallanjako saataisiin jatkumaan totuttuun linjaan, pitäisi Persut suunnilleen jollain aivovoltilla julistaa laittomaksi, ja poistaa kokonaan poliittiselta kentältä. Viimepäiväisten suhmurointien valossa en pidä sitäkään mahdottomana. Se verran härskiksi on kotiinpäin vetäminen mennyt.

Oletko sinä lainkaan seurannut uutisia viimeisen puolen vuoden aikana?

Vuoden 2017 piti olla Euroopan hullu vuosi, kun vaaleja on vähän joka maassa, ja oikeistopopulistien nousua pelättiin kaikkialla. No, käydäänpä tilanteet läpi:

- Hollanti: tuli antijytky
- Italia: tuli antijytky
- Iso-Britannia: tuli antijytky (UKIP menetti viimeisenkin paikkansa)
- Ranska: tuli antijytky (sekä presidentinvaaleissa että parlamenttivaaleissa)
- Suomi: Perussuomalaiset jakaantui kahtia

Entäpä sitten tämä tämä "natiseva EU" -väite. Vuosi sitten puhuttiin mm:

- Frexit (sitä nyt ei ainakaan tule)
- Fixit (sitä nyt ei ainakaan tule)
- Grexit (on taas väleissä velkojiensa kanssa)

Jos jotakin on Trumpin ja Brexitin jälkeen tapahtunut, niin EU-myönteisyys on vain kasvanut.
 
Oletko sinä lainkaan seurannut uutisia viimeisen puolen vuoden aikana?

Vuoden 2017 piti olla Euroopan hullu vuosi, kun vaaleja on vähän joka maassa, ja oikeistopopulistien nousua pelättiin kaikkialla. No, käydäänpä tilanteet läpi:

- Hollanti: tuli antijytky
- Italia: tuli antijytky
- Iso-Britannia: tuli antijytky (UKIP menetti viimeisenkin paikkansa)
- Ranska: tuli antijytky (sekä presidentinvaaleissa että parlamenttivaaleissa)
- Suomi: Perussuomalaiset jakaantui kahtia

Entäpä sitten tämä tämä "natiseva EU" -väite. Vuosi sitten puhuttiin mm:

- Frexit (sitä nyt ei ainakaan tule)
- Fixit (sitä nyt ei ainakaan tule)
- Grexit (on taas väleissä velkojiensa kanssa)

Jos jotakin on Trumpin ja Brexitin jälkeen tapahtunut, niin EU-myönteisyys on vain kasvanut.

Ei oikeistopopulistien kannatus kyllä varsinaisesti laskenut ole, päin vastoin. Jytkyjä ei paljoa näkynyt, mutta esim. Ranskassa Marine Le Pen sai toisiksi eniten ääniä ekalla kierroksella (21%), ja toisella kierroksella 33% äänistä. Se on aika kova tulos "ranskademokraateille". Samoin Ruotsissa SD on melko kovissa suosiolukemissa.
 
Väyrynen tilittää pettymystään. Oletti jo pääsevänsä tekemään paluun kotimaan politiikkaan. Ja kiristämään itselleen ministerin vakanssia uudesta hallituksesta.

http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/238673-sipilan-orpon-ottopoikahallitus

Soinilaisten suostumisessa Sipilän-Orpon hallituksen ottopojiksi ei ole mitään isänmaallista, päinvastoin. :)
Väyrynen voisi jo viimein hiljentyä ja miettiä olisiko sittenkin pitnyt tehdä menneisyydessä jotain toisin, itsellä hänestä jää muisto änkyrä poliitikkona sekä sivuaiheena väyrys mese:p
 
Väyrynen voisi jo viimein hiljentyä ja miettiä olisiko sittenkin pitnyt tehdä menneisyydessä jotain toisin, itsellä hänestä jää muisto änkyrä poliitikkona sekä sivuaiheena väyrys mese:p

Minua huvittaa valtavasti aina se, kun Paavo puhuu isänmaallisuudesta tai vetoaa siihen. Miehen ainoa motiivi politiikassa toimimiselle on AINA ollut oman edun tavoittelu ja oma vallanhimo. :)
 
Koetetaanpa pysyä asialinjalla, kun olet kerran noin sivistynyt. Ei ole kohteliasta sanoa perse. Se on pylly. Pyllysuomalaiset.
Kuulehan hiirulainen, pers... Persikalla on kaksi poskea. Siksi se kuuluu olla PERSikkasUomalaiset ;)
 
Väyrynen voisi jo viimein hiljentyä ja miettiä olisiko sittenkin pitnyt tehdä menneisyydessä jotain toisin, itsellä hänestä jää muisto änkyrä poliitikkona sekä sivuaiheena väyrys mese:p

Unohdit jalasmökin :)
 
Ei oikeistopopulistien kannatus kyllä varsinaisesti laskenut ole, päin vastoin. Jytkyjä ei paljoa näkynyt, mutta esim. Ranskassa Marine Le Pen sai toisiksi eniten ääniä ekalla kierroksella (21%), ja toisella kierroksella 33% äänistä. Se on aika kova tulos "ranskademokraateille". Samoin Ruotsissa SD on melko kovissa suosiolukemissa.

Aika paljonhan alkaa olla Euroopassa äänestäjiä joiden mielipiteitä ei haluta ottaa huomioon. Ruotsin malli on kohta kaikkialla paitsi Puolassa ja muutamissa muissa Keski-Euroopan maissa... ikuinen oppositio ja sillä vielä naureskellaan..

Mikähän olisi "kriittinen raja"... 30-40% kussakin maassa. Sitten tulee turhautuminen ja ulkoparlamentaarista vaikuttamista. Mitenhän paljon se vaikuttaa MP-henkeen?

Kuinka paljon rasismimökellys vaikuttaa jo poliisien yhteishenkeen. Varmasti olikin tarkoitus rikkoa sitä. Ehkä oli tarkoitus myös saada tilaa islamisteille (ettei nyt varmasti kysellä rasistisesti kadulla että "mikä mies")

Markku Huusko, Uusi Suomi: Tunnetuin Halla-ahon kirjoituksista on se, josta tuli sakkotuomio korkeimmalta oikeudelta kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

Katumusta eivät Halla-aho tai perussuomalaisten toiseksi varapuheenjohtajaksi valittu Teuvo Hakkarainen, myös vastaavan tuomion saanut, ole juuri osoittaneet.

Miksi pitäisi katua jos on loukannut islamisteja?
 
Mikä on se ero Hall-ahon PS:stä vs Soinin PS:stä? Onko se että Halla-aho halua irtoitua EU:sta ja tiukempi maahanmuuto?
 
Oletko sinä lainkaan seurannut uutisia viimeisen puolen vuoden aikana?

Vuoden 2017 piti olla Euroopan hullu vuosi, kun vaaleja on vähän joka maassa, ja oikeistopopulistien nousua pelättiin kaikkialla. No, käydäänpä tilanteet läpi:

- Hollanti: tuli antijytky
- Italia: tuli antijytky
- Iso-Britannia: tuli antijytky (UKIP menetti viimeisenkin paikkansa)
- Ranska: tuli antijytky (sekä presidentinvaaleissa että parlamenttivaaleissa)
- Suomi: Perussuomalaiset jakaantui kahtia

Entäpä sitten tämä tämä "natiseva EU" -väite. Vuosi sitten puhuttiin mm:

- Frexit (sitä nyt ei ainakaan tule)
- Fixit (sitä nyt ei ainakaan tule)
- Grexit (on taas väleissä velkojiensa kanssa)

Jos jotakin on Trumpin ja Brexitin jälkeen tapahtunut, niin EU-myönteisyys on vain kasvanut.

No ainakin saimme tietää, mistä sinä olet uutisesi lukenut :D. Kannattaisi välillä seurata muitakin lähteitä kuin vain YLEä ja Hesaria. Mutta ilmeisesti sinun mielestäsi Persujen 2015 jytky oli myös antijytky, koska heistä ei tullut suurinta puoluetta. Nimittäin suunnilleen samoin kävi kaikissa mainitsemissasi maissa, oikeistopopulistit, maahanmuutto- ja EU- kriittiset haalivat melkoisia kasvuprosentteja, ja vastustajansa menettivät vastaavasti niitä. Mutta YLEssä ja muualla raportointiin murskatappioista.
UKIP teki sen mitä varten se oli oikeastaan perustettukin, sai Britit ulos EUsta. Sille ei enää ollut tilausta, siksi sen annettiin mennä.

EU-myönteisyys on kasvanut? Jaa missä? Itä-Eurooppa on lähes avoimessa kapinassa Brysseliä vastaan ja haistattelee melko suoraan jo Junckerille sun muille EU-eliiteille. Länsi- Euroopassa erityisesti hallitsematon maahanmuutto saa yhä kasvavassa määrin kansan inhoamaan kriisin aiheuttajaa, EU:ta. YLEllä tietysti raportoidaan kuinka kaikki on kumbaijaa. Frexitit, Fixitit tai Grexitit eivät missään vaiheessa olleet realistisia mahdollisuuksia, Brexit piti huolen siitä. Bryssel ei anna moisen tapahtua toista kertaa, siksi täälläkin kävi Persujen kanssa niin kuin kävi. Nyt ollaan jo siirrytty avoimeen vastustajien eliminointiin, toistaiseksi vielä parlamentaarisin toimin mutta tulevaisuus näyttää kuinka härskiksi homma vielä menee. Niin kuin PekkaSavo tuossa ylempänä sanoi, ulkoparlamentaariset toimenpiteet eivät välttämättä enää ole kaukana, puolin ja toisin.
 
Niin varmaan olikin, mutta en usko Salen silloin tulevia presidentin vaaleja paljon ajatelleen. Sometimes a man's gotta do what a man's gotta do. Sivistysvaltion presidentti ei siinä tilanteessa halunnut, että jannu joka puhuu mm. Afrikan sarvesta tulevasta ihmissaastasta, nousee liian johtavaan asemaan.

No Salella ei tunnu olevan paljoakaan sitä vastaan että suunnilleen "Hervannasta tulevasta ihmissaatasta" puhujat saavat Suomessa nousta juuri niin korkealla kuin eväät muuten piisaavat ja nousussa autetaan antamalla plataksi YLE.
 
Back
Top