Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

Ne oikeat huippuosaajat tulevat sinne (öljyvaltioihin) helposti; laitetaan niin hyvä rahallinen tarjous ettet voi kieltäytyä. Lisäksi palvelut ovat vähän toista kuin sillä paskaduunia tekevällä pakilla. Hemmotellaan vaikkapa huoralla...

Aika moni suomalainenkin firma on sinne lähettänyt porukkaa. Raha on hyvä neuvottelija, paskat siitä jos on vähän kyseenalaista touhua kun nettiliikenteen/puheluiden valvontalaitteita asentelevat...

Ei se nyt ehkä ihan noinkaan ole. Arabian niemimaalla on joukko valtioita, jotka ovat hyvin erilaisia toisistaan. Jos kimmoke lähteä duuniin ulkomaille on se, että saa pillua, niin ei kovin vahvasti mene. Eiköhän sitä matkailua tehdä enemmän suoraan Suomesta etelään.

Niissä valtioissa, joista on lentoyhteyksiä eteenpäin, tehdään hyvinkin monenlaista liiketoimintaa. Arabian niemimaalta Riad, Abu Dhabi ja Dubai tarjoaa yhteydet ja kontaktit Aasiaan ja Afrikkaan myös siellä oleville suomalaisille yrityksille.

Simpauttaja
 
Jos kimmoke lähteä duuniin ulkomaille on se, että saa pillua, niin ei kovin vahvasti mene. Eiköhän sitä matkailua tehdä enemmän suoraan Suomesta etelään.

Niillä palkoilla saisi varmaan Suomestakin, että ei sen toosan perässä sinne kukaan varmaankaan lähde..

Tai mistä sitä tietää. On niitäkin tapauksia enemmänkin kuin kaksi jossa on länkkäri harrastanut vaakamamboa paikallisen tyttösen kanssa ja sitten on neitokaisen isukki saanut tietää asiasta. Ja ollut hyvin hyvin vihainen. Sitten on niin lähetystö kuin yrityskin saanut selvitellä asioita. Yleensä on riittänyt kohtuullinen rahallinen korvaus ja kotimaahan lähtö parin putkayön jälkeen...
 
Niillä palkoilla saisi varmaan Suomestakin, että ei sen toosan perässä sinne kukaan varmaankaan lähde..

Tai mistä sitä tietää. On niitäkin tapauksia enemmänkin kuin kaksi jossa on länkkäri harrastanut vaakamamboa paikallisen tyttösen kanssa ja sitten on neitokaisen isukki saanut tietää asiasta. Ja ollut hyvin hyvin vihainen. Sitten on niin lähetystö kuin yrityskin saanut selvitellä asioita. Yleensä on riittänyt kohtuullinen rahallinen korvaus ja kotimaahan lähtö parin putkayön jälkeen...
Mitenkä tämä pillun puute kuuluu nyt tämän ketjun aiheeseen vai oletko sanomassa että PS puolueessa ei saada tarpeeksi? Toivottavasti et.

Simpauttaja
 
Mitenkä tämä pillun puute kuuluu nyt tämän ketjun aiheeseen vai oletko sanomassa että PS puolueessa ei saada tarpeeksi? Toivottavasti et.

Simpauttaja
Muistaakseni reijo mäki kirjassaan yhden tähden mies sanoi että, vaikka kommareiden bileissä on parhaimmat tytöt, se ei riitä aatteen kannattamiseen. Tätä kun pohtii, niin pillulla voi olla joku peruste hörhöilypolitiikan suosioon
 
Verkkouutiset:
SATU SCHAUMAN | 29.11.2020 | 10:05- päivitetty 29.11.2020 | 10:11

Jussi Halla-aho ei nuorena sietänyt nöyristelyä Baltian-miehityksen edessä. Miksi hän on tiivistänyt EU:ssa suhteita Putin-mielisiin puolueisiin?
Yhtä hyvin (Jussi) Halla-ahon sukutausta sopisi kokoomuksen puheenjohtajalle, heittää toimittaja Lauri Nurmi kirjassaan Jussi Halla-aho – Epävirallinen elämäkerta. Tähän yhtymäkohdat kokoomuslaisuuteen sitten jäävät. Nurmen kirja piirtää kohteestaan ristiriitaisen ja arvoituksellisen kuvan.

Nurmi on tutkinut tarkkaan historiaa ja nostaa esiin Jussi Halla-ahon äidin kuulumisen Bergrothien pappis- ja kulttuurisukuun. Bergrothit olivat ”poliittiselta väriltään valkoisia: itsenäisyysmielisiä ja kommunismin vastaisia”.
Suvussa luettiin paljon kirjoja ja lukemaan Jussi Halla-aho oppikin jo viisivuotiaana. Miten hän omaksui poliittiset aatteensa? Tätä pyritään avaamaan kirjassa eri tulokulmista.

”Kun Suomeen alkoi saapua pakolaisia 1980-luvun lopussa ja 1990-luvun alussa, Jussilla oli asiasta voimakkaat mielipiteet. Oikein hätkähdin. En tiedä, mistä jyrkkyys oli tullut”, eräs sukulainen kuvaa kirjassa.

Iltalehdessä politiikan toimittajana työskentelevä Lauri Nurmi on haastatellut kirjaansa yli 50 Halla-ahon tuntenutta ihmistä: sukulaisia, opettajia, tuttavia, opiskelukavereita ja muita poliitikkoja. Osa esiintyy nimillään, osa ei.

Kirjan tiedot perustuvat myös erilaisiin arkisto- ja medialähteisiin sekä Nurmen kokonaisuudessaan lukemaan Halla-ahon Scripta-blogiin. Nurmi pyysi kirjaansa varten haastatteluja myös Halla-aholta, mutta tämä kieltäytyi.

Nurmi toivoo kirjan loppulehdillä lukijan muodostavan vapaasti käsityksensä Jussi Halla-ahosta – oli se sitten kielteinen, myönteinen tai jotain siltä väliltä. Samalla hän tunnustaa, että arvoiltaan neutraali esitystapa olisi mahdotonta, koska kirjoitustyössä on aina kyse myös valinnoista.

Lauri Nurmi on pyrkinyt selvittämään Halla-ahon lapsuuteen liittyviä yksityiskohtia monista eri lähteistä, mutta jättää lopulta lukijan pohdittavaksi esimerkiksi sen, oliko Halla-aho paitsi koulukiusattu myös -kiusaaja tai miten paljon isän alkoholisoituminen varjosti perheen arkea.
Kirja nostaa esiin kiintoisia yksityiskohtia. Vuoden 1994 kansanäänestyksessä Halla-aho äänesti EU-jäsenyyden puolesta. Ensimmäisen autonsa hän osti vasta Hilma-tyttären syntymän aikoihin talvella 2003. ”Olemme käyttäneet sitä varsin vähän, koska minä kuljen pyörällä ja Hilla (vaimo) sekä vauva ovat useimmiten kotosalla”, Halla-aho kirjoitti blogissaan.

Vihreistä poliitikoista Halla-aho arvostaa Osmo Soininvaaraa. Ensimmäisen kerran Halla-aho äänesti perussuomalaisia vuonna 2003. Ääni meni Tony Halmeelle, vaikka Halla-aho tunnustaa, ettei oikein pitänyt Halmeen habituksesta. Perussuomalaisiin Halla-aho liittyi vasta 2010.

Halla-ahon ”vihreydessä” on yhtymäkohtia Pentti Linkolan radikaaliin ajatteluun liittyen maapallon liikakansoitukseen. Vaikka perussuomalaisten puheet ”ilmastovouhotuksesta” tiedetään, Halla-aho paljastuu kirjassa eläinrakkaaksi ja kirjoittaa hellästi etenkin omasta kissastaan.
Myös oman lapsen saaminen on ollut mullistava kokemus. ”Ikävä kyllä päätös ensimmäisen lapsen saamisesta on tehtävä puutteellisin tiedoin siitä, mitä on luvassa. Siksi monet tekevät elämänsä kammottavimman virheen ja jäävät lapsettomiksi”, kirjoittaa Halla-aho.
Jussi Halla-ahon suosio pohjautuu valtaosin hänen kirjalliseen tuotantoonsa – blogiteksteihin, joissa hän ei ole kaihtanut provokatiivisuutta ja avointa vihamielisyyttä.

Kirjallinen ilmaisu tuntuu olevan Halla-aholle spontaania puhetta luontevampaa. Kirjakielisyys on heijastunut myös Halla-ahon puheeseen, mikä hätkähdytti aikoinaan osaa opettajistakin. Näppäimistön taakse piiloutuminen on myös taktisesti taitavaa:

”Halla-aho lienee ensimmäinen suureen suosioon nouseva suomalainen poliitikko, joka ymmärtää sen, että hänelle on edullista väistää suoria väittelyitä ja haastatteluita, joissa poliitikon on pystyttävä vastaamaan nopeassa rytmissä hänelle esitettäviin vastaväitteisiin ja kysymyssarjoihin”, arvioi Nurmi itse kirjassaan.
Kun Halla-aho ihailee 1930-luvun keskustelukulttuuria ja pyrkii vahvistamaan myönteistä mielikuvaa suomalaisesta kansallisvaltiosta, sen poliittinen tenho perustuu Nurmen mukaan siihen, että suuri osa Scriptan lukijoista unohtaa tai ei tiedä, että Suomi oli tuolloin köyhempi, väkivaltaisempi ja epätasa-arvoisempi maa mitä nyt.

”Halla-aho sivuuttaa EU:n turvallisuuspoliittisen arvon Suomelle.”

Jussi Halla-aho ei nuorena sietänyt suomalaisia poliitikkoja, jotka nöyristelivät Baltian maita miehittävän Neuvostoliiton edessä.
Nurmi kuvaa kirjassaan, miten lukioikäinen Halla-aho laati tarkkanäköisiä, isänmaallisia yleisönosastokirjoituksia tuolloin kokoomuksen äänenkannattajaan Aamulehteen. Halla-ahon tiedetään myös kannattavan Suomen liittymistä puolustusliitto Natoon.
Hämmästystä sen sijaan herättää, miten Halla-aho sivuuttaa EU:n turvallisuuspoliittisen arvon Suomelle. Tätä avataan kirjassa seikkaperäisesti. Tässä kohtaa railo etenkin kokoomuksen ulko- ja turvallisuuspolitiikan ytimeen vaikuttaa olevan syvä ja ylitsepääsemätön.

”Haluaako hän hajottaa EU:ta? Suoraan sanottuna Venäjä-mielisten propagandavälineenä toimivan MV-lehden sisältöjen jakaminen on ollut Halla-aholta edesvastuutonta ja epäisänmaallista toimintaa”, ryöpyttää Halla-ahon sukulainen kirjassa.

Nurmi pohdiskelee itse Halla-ahon ”pragmaatikkona tai opportunistina” nielevän sen, että osa eurooppalaisen puolueperheen jäsenistä on Putin-mielisiä, koska kamppailu monikultturismia ja maahanmuuttoa vastaan on hänelle ensisijaista.

Perussuomalaisten puheenjohtajan näkemykset maahanmuutosta ja ihmisarvosta ovat politiikan kuumia kysymyksiä pohdittaessa myös mahdollisia hallitusyhteistyökuvioita.

Lauri Nurmi on perehtynyt Halla-ahon tuotantoon ja ajatteluun tarkkaan ja nostaa esiin keskeisen ristiriidan: vaikka Halla-aho korostaa usein ihmisiin suhtautumista yksilöinä, hän kategorisoi ja tarkastelee maahanmuuttajia paljolti ryhmiensä edustajina.
Halla-aho pyrkii vahvistamaan epäluuloja ja pelkoja ruokkivaa narratiivia maahanmuutosta. Hän ei juuri koskaan jaa uutisia maahanmuuttajista, jotka ovat vaikuttaneet myönteisesti suomalaiseen yhteiskuntaan.

Halla-ahon näkemyksistä on aistittavissa, että hän pitää niin sanotuille suvaitsevaisille maahanmuuton edistämistä jossain määrin itseisarvoisena, ideologisena projektina – ei niinkään humanistisena tai käytännön kysymyksenä liittyen esimerkiksi työperäiseen maahanmuuttoon. Halla-aho korostaa vastapainona tälle taas itse voimakkaasti perinteistä kansallisvaltion asemaa ja oikeutusta.

Jyrkkä vastakkainasettelu tähän liittyen saattaa vaikuttaa ulkopuolisesta tässä ajassa mustavalkoiselta.
Jussi Halla-ahon kirjoituksista ja ajattelusta piirtyy Nurmen kirjassa usko siihen, miten ihminen on ”biologian tuote, ei niinkään ympäristön”. Yksilön kunnioittaminen ja jokaisen jakamaton ihmisarvo ei vaikuta olevan hänelle mikään itseisarvo. Hierarkkinen käsitys yhteiskunnasta on keskeistä.

Nurmi siteeraa Halla-ahon Scripta-blogikirjoitusta Ihmisarvosta vuodelta 2005, jossa hän kirjoittaa: ”Minun mielestäni on aivan outo ja loukkaava ajatus, että Esko Valtaoja ei olisi arvokkaampi kuin joku Juha Valjakkala, Helena Lindgren tai asematunnelissa seinää kannatteleva maahanmuuttaja.”

Halla-aho toteaa tähän liittyen pitävänsä myös selvänä, että ”jos vene alkaa vuotaa, laidan yli on heitettävä ensimmäisenä vähäarvoisin lasti, ts. taiteilijat ja kielentutkijat.”

Mainittakoon, että Halla-ahoa itseään voi yliopistotutkijan taustansa johdosta luonnehtia viimeksi mainituksi.
Jussi Halla-aho on viime aikoina pyrkinyt suitsimaan etenkin perussuomalaisten nuorten piiristä nousseita radikaaleja aineksia. Kirjassa pohditaan myös – ja jätetään osin avoimeksi – ovatko Halla-ahon omat mielipiteet viime vuosina oikeasti maltillistuneet vai onko tämä kenties vain silmänlumetta hänen tavoitellessaan pääministeriyttä seuraavalla vaalikaudella.
 
Viimeksi muokattu:

Orpon lähtölaskenta on käynnissä, samalla avautuu reitti PS+KOK hallitukselle. Lepomäki ja Halla-aho tulisivat todennäköisesti toimeen niin hyvin kuin kilpailevat puolueet pystyvät.
 
Jussi Halla-aho ja Venäjä.


 
Nurmi pohdiskelee itse Halla-ahon ”pragmaatikkona tai opportunistina” nielevän sen, että osa eurooppalaisen puolueperheen jäsenistä on Putin-mielisiä, koska kamppailu monikultturismia ja maahanmuuttoa vastaan on hänelle ensisijaista.
Samaa mieltä. Jos pitäisi valita niin mielummin venäläinen kuin muslimi.
 

Orpon lähtölaskenta on käynnissä, samalla avautuu reitti PS+KOK hallitukselle. Lepomäki ja Halla-aho tulisivat todennäköisesti toimeen niin hyvin kuin kilpailevat puolueet pystyvät.
Turhaan laskevat tai ainakin sopisi aloittaa no kolmesta ja siihen kaksi, yksi ja ulos melko nopeaan tahtiin. Korona sekoittaa tilannetta sillä vain vähän on halukkuutta estradille koska Marin voi ratsastaa elvytyksellä ja lainanotolla kenenkään pystymättä tätä menoa horjuttamaan - ennen kuin on myöhäistä.

Yhtä kaikki, kokoomuksen pitäisi vaihtaa vetäjä heti ja nostaa aktiivisuutta ennen vaaleja eikä vasta sen jälkeen.
 
Samaa mieltä. Jos pitäisi valita niin mielummin venäläinen kuin muslimi.
Hyödyllisiä idiootteja. Pitäisi ymmärtää, etteivät nämä venäläinen/muslimi ole vaihtoehtoja. Päinvastoin - Venäjä nimenomaan masinoi maahanmuuttoa Eurooppaan ja näkisi mielellään maanosan tuskailevan ristiriidoissaan.
 
Njet. Tältä istumalta voisin vaihtaa muslimit venäläisiin jos annettaisiin mahdollisuus. Venäjän hallinnossa on vika ja isokin. Venäjän kansalaisessa ei mitään.
Toki näin, mutta ne Venäjän kansalaiset ovat työkalu Venäjän hallinnolle. Sinä et heiltä Venäjän kansalaisuutta saa pois.
 
Viimeksi muokattu:
Kehitysmaalaiset ovat viides kolonna ja täten työkalu Venäjän hallinnolle.

Kehitysmaalaiset ovat myös työkalu globalisteille ja EUnukeille, Divide et impera.
 
Viimeksi muokattu:
Hyödyllisiä idiootteja. Pitäisi ymmärtää, etteivät nämä venäläinen/muslimi ole vaihtoehtoja. Päinvastoin - Venäjä nimenomaan masinoi maahanmuuttoa Eurooppaan ja näkisi mielellään maanosan tuskailevan ristiriidoissaan.

Tämä on aika slogan tasoinen näkemys.

Jotenkin kummasti aikanaan saatiin läpsyttelijöiden tulo Venäjältä poikki neuvottelemalla. Varmasti maksoi jotain poliittisesti, mutta hintaa ei ole kai kukaan vuotanut julkisuuteen?

Sitten 1000 USD kysymys: Onko koskaan torpattu EUn kautta tänne tuupattuja kultamunia?

Kuulisin mielelläni menestystarinan tai pari suomalaisten poliitikkojen suoraselkäisestä kieltäytymisestä EU lähtöisestä "pakolais"-tulvasta.

Väitän aika rohkeasti, että on helpompaa päästä ylös polviltaan Venäjän edessä, kuin hävittää 10% islamistipopulaatio Suomesta esim 2050.

P. S. Totta kai Venäjä sählää kaiken mahdollisen kanssa, mutta ei Islamisaatiota voi pistää Putlerin piikkiin. Kyllä tätä käärmettä ajetaan piippuun ihan eurooppalaisten itsensä toimesta.
 
Vähiten kielteisesti Venäjään suhtautuvat puoluekannoittain 1) liike nyt 2) ps 3) sdp 4) vas

Uutinen

Alkulähde
Sivun alalaidasta pääsee lataamaan pdf:n jossa statistiikka.
 
Back
Top