Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

Kaikesta kohkaamisestaan huolimatta Hakkarainen on ihan asiallinen ja täyspäinen kaveri. Huomattavasti median luomaa kuvaa fiksumpi. Tällaista olen kuullut ja hieman jostain lukenutkin..

Joskus mietin, että mikä ukko se tämä Hakkarainen on. Etsin sitten eduskunnan sivuilta Hakkaraisen puheenvuoroja, vaikutti olevan aika täyspäinen. Pätevämpi puhumaan monesta asiasta, kuin urapoliitikot.

Mielipiteeni vain vahvistui siitä, että kansanedustajien tai ehdokkaiden ajamat asiat ovat toissijaisia, habituksen ja ulosannin rinnalla. Siisti puku ja kivalta kuulostavat lupaukset ovat avain voittoon.
 
Eiköhän Sale ole aika turvassa omassa linnassaan. Hallituksen muodostaminen kun ei ole presidentin juttu, mutta voi kommentoida.

Sale on turvassa ja mieliala korkealla...vettä sataa ja hyttyset on riesana, mutta kesä on aina kesä :D

– Ei tässä missään hirmuvakavassa kriisissä olla. Maa jatkaa menoaan.

Sauli%2BNiinist%25C3%25B6.jpg


http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005251368.html
 
Kuinka todennäköisenä pidätte, ettei Suomessa tule noin käymään? Ihan riippumatta hallituksen toimenpiteistä.

Aurinkorannikon hedelmätuotanto perustuu laittomien siirtolaisten työpanokseen, hyväosaisten jenkkiperheiden kotiapulaiset ovat laittomia latinosiirtolaisia, saksalaisessa autopesulassa güntherin Porschen hinkkaavat turkkilaiset jne jne.

Tässäkin asiassa suomalaiset uskottelevat toisilleen, että meillä asiat ovat toisin. Voin vakuuttaa, ettei ole! Ei ollut toisin laittomien siirtolaisen katoamisessa tutkan alapuolelle, ei ollut ihmissalakuljettajien bisneksessä, ei tule olemaan terrorisminkaan osalta.

Ei tule Suomessa tämäkään asia menemään yhtään mitenkään toisin kuin muissa jo rikastetuissa maissa!

Valitettavasti uskon sinun olevan oikeassa....
 
Tuleeko liittovaltio vai 40 000:n hengen yllätys.

Olli Pusa
1 hr ·
EU ja liittovaltio

Jussi Halla-ahon mukaan hallitus kaatui, koska keskusta ja kokoomus eivät halunneet noudattaa hallitusohjelmaa maahanmuuton osalta. Varmaan tuosta näkökulmasta herrat ovat keskustelleetkin.

En kuitenkaan usko tuohon selitykseen. Eihän Suomessa ole koskaan rehellisesti kerrottu, miksi hallitus kaadetaan. Tuo on vain sumuverho. Siksi pitää kysyä, mikä on ollut todellinen syy?

Saksa ja Ranska ovat nopealla aikataululla ajamassa EU:n tiivistämistä liittovaltioksi. Suomessa siihen joudutaan ottamaan kantaa seuraavan kahden vuoden aikana. Ilmeisesti keskustassa ja kokoomuksessa on arvioitu, että Halla-ahon johtamat perussuomalaiset eivät kyseistä muutosta hyväksyisi ja siksi hallitus piti kaataa nopeasti jollakin verukkeella.

Siis kannattaa seurata millaisia liittovaltioaloitteita Brysselistä tulee ja millaisilla selityksillä ne Suomessa hyväksytään.
 
Älä nyt viitsi.. Jos vähänkään järjestötoimintaa tuntee, niin tietää tasantarkkaan sen kuhinan ja kähminnän joka kokousedustajien joukossa pyörii. On halla-aholaisia, terholaisia, äsämpeeläisiä ja ties mitä kuppikuntia, jotka sitten suhmuroivat keskenään...............
.......Puolueen hajoaminen ei ole niitä pienimpiä riskejä tuollaisen joukkoharjauksen jälkeen.
Eräänä Halla-Ahon lähtökohtana lienee jonkinlainen puhdistus puolueessa. Viime vaaleissa ehdokkaiksi ja osin jopa edustajiksi pääsi kaikenlaisia kellokkaita joilla oli lähtökohtaisesti vain oman henkilökohtaisen edun hankkiminen. Pidän todennäköisenä että Halla-Aho haluaa puolueen edustajien sitoutuvan toimimaan nykyistä enemmän yhteisen ohjelman pohjalta. Tästä kertonee muutamat kommentitkin.

On vähintäänkin reilua että äänestäjä saa sitä mitä on tilannut. Jos haluaa äänestää tiukasti elintasopakolaisia vastustavaa puoluetta ei ole mukavaa jos valituksi tulee kaikenlaisia suvakkeja..
 
No, seuraavaksi, käsi ylös ketkä ovat nyt helvetin tyytyväisiä, että Halla-aho pelasi puolueen oppositioon, ja tilalle tulee KD ja RKP pitämään rotia yllä. Näenkö yhtään käsiä? Ei?

Turha uskotella, että Halla-aho ei tavoitellut juuri tätä. Itse lähtee Brysseliin nettikirjoitustensa ääriin, ja täällä jäädään kuittailemaan ja räksyttämään oppositioon. Voi jumalauta minkä teki. Oppositiossa saa olla tasan niin oikeassa kun haluaa, mutta asioihin ei sieltä vaikuteta kun korkeintaan välillisesti.
Persujen paikka olisi ollut hallituksessa, mutta luulen että olisi Halla-Aho tehnyt mitä vaan niin lähtö olisi tullut. Mielenkiintoista on tulevaisuudessa se että pitääkö Persujen vaihtaa taas puheenjohtajaa, jos mielivät hallitukseen.
 
Ymmärrä sitten tahallaan väärin. Katso tuota aiempaa postausta, jossa nostan kumppaneiden Sipilän ja Niinistön rötöksiä esiin, niin ehkä ymmärrät mitä ajan takaa.

Siis Sale vaati Halla-ahoa katumaan tehokkaasti sitä, että oli (paheksuvassa sävyssä) lainannut Koraanin niitä kohtia, joissa profeetta Muhammed otti lapsivaimonsa itselleen, ensin otti sen nimellisesti ja sitten otti sen lapsen konkreettisesti ja lihallisesti.

Se oli Halla-ahon rikos. Jota olisi pitänyt aktiivisesti katua.

Niinistön rötös on taas jaettu mm. Lipposen & co. toimesta, joten siitä ei puhuta kun se on HV-verkoston yhteistä syyllisyyttä ja luonnollisesti isojen poikien käskystä tehty.

Eli nyt Sale on islamistikin jo? :confused:

Sanon vain, että se mitä oot ottanu, niin lähetä sitä vähän tännekin. :D
 
Länsimaisista arvoista ei tehdä kompromisseja

12.6.2017 kirjoittaja Petteri Orpo

Jokaisen ihmisen luovuttamattomat ihmisoikeudet, mittaamaton ihmisarvo ja oikeusvaltioperiaate ovat länsimaisen demokratian perusta. Jokaiselle kuuluu kunnioitus ja arvostus yksilönä. Nämä arvot eivät ole “poliittista korrektiutta” tai liturgiaa. Ne on kirjattu esimerkiksi YK:n yleismaailmalliseen ihmisoikeuksien julistukseen sekä Suomea sitoviin kansainvälisiin sopimuksiin. Ihmisarvo ei ole avoin saivartelulle eikä siitä neuvotella.

Kokoomus on mukana vain sellaisessa hallituksessa, joka on sitoutunut näihin kestäviin länsimaisiin arvoihin. Tämä on kokoomukselle kynnyskysymys.  Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, rasismia tai vihapuhetta. Puolustamme ja edellytämme kaikkien yhdenvertaista kohtelua. Haluamme yhteiskunnan, jossa kenenkään tausta ei yksinään saa määrätä, mitä hänestä voi tulla. Kokoomus uskoo eurooppalaisuuteen, kannattaa kansainvälistä yhteistyötä ja edistää avointa, suvaitsevaista yhteiskuntaa.

Hallitusohjelman lähtökohtana on, että “Suomi on avoin ja kansainvälinen, kieliltään ja kulttuuriltaan rikas maa”. Visiomme on, että “avoin ja positiivinen asenne toisiimme sekä ympäröivään maailmaan tekee Suomesta ainutlaatuisen, hyvän maan”.  Se, miten näihin linjauksiin sitoudutaan, on aivan olennainen kysymys.

Perussuomalaiset on puoluekokouksensa jälkeen uusi puolue. Tämä on käynyt ilmi viikonloppuna ja sen jälkeen käydyissä keskusteluissa. Uudet tehtävät eivät pyyhi pois aiemmin sanottua tai kirjoitettua. Hallitustyössä on välttämätöntä, että puolueet voivat luottaa toisiinsa ja että sovittu pitää. Tässä suuri merkitys on sillä, mitkä ovat työskentelyssä mukana olevien omat, julkilausutut arvot. Kysymys on hallituksen uskottavuudesta ja Suomen tulevaisuudesta.

Lisäksi perussuomalaisten puheissa on nyt astuttu EU-vastaisuudessa uudelle linjalle, joka ei istu hallitusohjelmaan eikä käy kokoomukselle. Euroopan unionin jäsenyys on Suomelle paitsi talouteen, myös olennaisesti turvallisuuteen liittyvä ratkaisu. Suomen on oltava läntisten instituutioiden kiinteä osa. EU-jäsenyys on Suomelle niin tärkeä asia, että sillä ei leikitä. Suomen asemaa ja turvallisuutta ei saa horjuttaa löysillä puheilla EU-erosta tai uusista äänestyksistä.

Kaiken kaikkiaan hallitusyhteistyön jatkaminen uuden Perussuomalaiset-puolueen kanssa olisi merkinnyt sellaista kompromissia, jota minä ja kokoomus emme olleet valmiita tekemään.

Myös käytännön näkökulmasta todellinen este hedelmälliselle hallitustyöskentelylle olisi se, että puolueen puheenjohtaja jäisi Brysseliin. Ratkomme päivittäin puheenjohtajien kesken isoja kysymyksiä usein hyvin nopealla varoitusajalla. Vaikeiden asioiden ratkominen edellyttää saumatonta yhteistyötä puheenjohtajien, ministeriryhmien ja eduskuntaryhmien kesken. Edellytyksiä hallitusyhteistyölle ei näyttänyt myöskään löytyvän näiden työnjakoon ja työjärjestykseen liittyvien kysymysten kannalta.
http://www.verkkouutiset.me/lansimaisista-arvoista-ei-tehda-kompromisseja/
 
Tulen äänestämään Halla-Ahon johtamia persuja seuraavissa vaaleissa. Jos pakolaisvastaisuus saa reilut 20% äänistä sillä alkaa olla merkitystä. Demokraattisessa yhteiskunnassa ei näin suuren kansanosan mielipidettä voida muiden toimijoiden suunnalta täysimääräisesti boikotoida.
Tämä on ainoa fiksu eteneminen demokraattisessa maassa. Puolueen arvot ovat pysyneet entisessä kirjauksessaan ja jokainen voi ne kerrata nettisivuilta. Hallitusohjelma on persujen taholta säilynyt muuttumattomana eikä siihen ole vaadittu muutosta. Mikään muu ei ole muuttunut kuin puheenjohtajan nimi. Hirveä älä-mölö! Kyllä Jussissa jotain on kun muut noin pelkäävät ja uhravat energiaa puukotukseen?

Kuunnelkaa Sipilän ja Orpon selityspatteri lehdistötilaisuudessa. Voi herraisä miten keksityn oloinen lista. Orpo ainakin paljasti Kokoomuksesta suvakkipuolueen.


.
 
Eli nyt Sale on islamistikin jo? :confused:

Sanon vain, että se mitä oot ottanu, niin lähetä sitä vähän tännekin. :D

Hyvä jos itelle riittää. V-tuttaa kuin pientä eläintä.

Noh, huomenna päivä on uus ja uutta pulmaa.
 
Jos jonkun mielestä on vain luonnollista ja fantastinen ratkaisu puolueen kannalta se, että pj johtaa joukkojaan sieltä, missä taistelu raivoaa kuumimmillaan (Bryssel) ja jättää toimiston työmiehen ja muutaman muun harteille, mitä se minuun kuuluu?

Niin teki Soinikin. Brysselin ja Helsingin aikaero on yksi tunti, ja nykyteknologialla ryhmävideokeskustelut ovat aivan arkipäivää. Lisäksi Brysselistä Helsinkiin pääsee parissa kolmessa tunnissa. Ei ehkä paras mahdollinen tapa, mutta ei tuo ylivoimainen ole. Emme elä enää viestinviejien, purjelaivojen ja kirjekyyhkyjen aikaa.
 
Totta. Autoa ei kansalainen edelleenkään saa ostaa Saksasta sillä kustannuksella mitä hintalapussa lukee vaan Suomen valtio estää sen hinnan toteutumisen. Tavaran vapaan liikkumisen ei annettukaan toteutua.

Menin myös saamaan retkuun, uskoin kansalaisille annettuja lupauksia ja äänestin puolesta aikanaan.
Uskoin myös siihen, että Suomen ulkomaankauppa viennissä on EU:ssa varmemmalla pohjalla kuin EU:n ulkopuolella. Tämä varmaan pitää vieläkin paikkansa, luulen.
Minä olen tuonut auton Saksasta. Ja mietipä tarkkaan. Se on yhä edelleen Suomi, joka laittaa asiassa kampoihin, ei EU. Suomi on jo kolmasti hävinnyt EY-tuomioistuimessa täkäläisestä tuontiauton verokohtelusta tehdyn kantelun. Joka kerta Suomen verotusta on korjattu, mutta vain hiukan vaadittuun suuntaan.
Eli - EU on tuonut meille "Eurooppahintaiset" autot, mutta Suomi on tekemiensä EU-sopimusten vastaisesti lyönyt päälle veroluontoisia maksuja.
Nimeän vielä kerran toistin vuoksi EU-sopimusten rikkojan: Suomi.
 
Petteri Orpo yhteistyön päättymisestä: PS astui EU-vastaisuudessakin uudelle linjalle
– Lisäksi perussuomalaisten puheissa on nyt astuttu EU-vastaisuudessa uudelle linjalle, joka ei istu hallitusohjelmaan eikä käy kokoomukselle. Euroopan Unionin jäsenyys on Suomelle paitsi talouteen, myös olennaisesti turvallisuuteen liittyvä ratkaisu, Orpo kirjoittaa.

– Suomen on oltava läntisten instituutioiden kiinteä osa. EU-jäsenyys on Suomelle niin tärkeä asia, että sillä ei leikitä. Suomen asemaa ja turvallisuutta ei saa horjuttaa löysillä puheilla EU-erosta tai uusista äänestyksistä.
http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/petteri orpo hallitus-66624
 
On vähintäänkin reilua että äänestäjä saa sitä mitä on tilannut. Jos haluaa äänestää tiukasti elintasopakolaisia vastustavaa puoluetta ei ole mukavaa jos valituksi tulee kaikenlaisia suvakkeja..
Se on toki reilua että äänestäjä saa mitä on tilannut - kunhan ymmärtää että 1/3 osuudella ei saa diktatuuria/ saneluasemaa vaikka kuinka sellaista tilaisi.
Ja toinen asia: ei Suomessa yksikään puolue elintasopakolaisiakaan tänne halua sen enempää kuin rikollisia tai terroristejakaan. Ei tässä asiassa mitään epäselvää pitäisi olla.
Ero on siinä, että osa haluaa sulkea rajat ja poistaa kaikki eriväriset ihmiset maasta (kärjistin), osa haluaa säilyttää länsimaiset, inhimilliset toimintatavat tämän asian hoitamisessa.
Kaikki tämän asian haluaa kuntoon, siitä on erimielisyyttä miten se tehdään.
Ei tämä hallitus siinä toki ole täydellisesti onnistunut, parannattavaa kyllä jää.
 
Back
Top