Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

Tampereen onneksi ongelmat ehtivät muuttaa pk-seudulle, ennen kuin muodostuvat paikallisiksi ongelmiksi. Onkin erikoista, miten pk-seudulla valitetaan asuntopulaa, mutta tuhansien työvoiman ulkopuolisten ihmisten ottaminen alueelle on mahdollista ja ovat vieläpä varsin hyvillä sijoilla mm. Helsingin kaupungin asuntojonossa. Ja miten näistä kaikilla on ollut aiemmin yhteiskunnan maksama asunto maakunnissa. Yhtäkkiä näistä on tullut asunnottomia. Tästäkään ei saa puhua.
 
Kiitos. Linkkasit Kokoomuksen verkkojulkaisun uutisen Kokoomuslaisen kansanedustajan tekemästä kirjallisesta kysymyksestä. Laitatko vielä lainauksen kohdista, joissa esittämäsi väitteet osoitetaan tosiksi. Itse en niitä löytänyt.

Minähän jo pahoittelin sitä, että todellisuus ei Tampereella vastaa PS:n ajamaa mielikuvaa haittamaahanmuutosta ja kaduilla partioivista somalilaumoista. Helsingissä voi olla toisin.

Sinä voit ihan vapaasti tulla tarkastamaan tilanteen.
 
Joku tällä foorumilla kirjoitti kerran että ananasläpsyttäjät kansoittavat kadut ja häiritsevät Tampereella. Valettako?
 
Tony Halmehan tuosta taisi aikoinaan varoitella...

Äärivasemmisto tarvitsee toista laitaa. Kaikki johtuu siitä. Niin se vaan meni syksyllä 2015. Maahantulleita ihmisiä alettiin käyttää sisäpoliittisena aseena. Ensiksi sitä tekivät äärivasemmisto ja vihreät, oikein provosoitiin somessa että "tänne mahtuu" ja "Suomi kuuluu kaikille". Lähtivät kuumentamaan oikeaa laitaa. Ja oikea laita provosoituikin niin että aihe on teemana vielä 5 vuotta tapahtumien jälkeen.

Samat jutut taas, ulkomailla on mellakoita, monenvärisiä apinoita kaduilla, eskimo-jäätelöt kielletään, tv-ohjelmia halutaan sensuroida, Mikki Hiirellä on valkoiset(!) hansikkaat, yleinen syyttäjä toimii poliittisesti motivoituna, sukupuolta numero 14 on LOUKATTU, ja provosoidaan... saadaan oikea laita aktivoitumaan - ja vaaliteemoja jotka kantavat vielä 2030....
 
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006558453.html


Timo Soini: Suomessa on ”kraatterin kokoinen” tarve uudelle Suomen maaseudun puolueelle
Soini ei myönnä eikä kiellä, onko hän perustamassa uutta puoluetta.

1593608030295.png




Entinen perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kertoi Populismi -kirjastaan tammikuussa Helsingissä. Kuva: Mikko Stig
Teemu Luukka HS
Julkaistu: 15:08
Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini sanoo, että Suomessa on suuri tarve uudelle puolueelle, joka muistuttaisi Veikko Vennamon perustamaa Suomen maaseudun puoluetta (SMP).

”SMP:n maine on erittäin hyvä ja koko ajan nousussa, samoin kuin on Veikko Vennamon maine”, Soini sanoo.


Vennamo perusti ensin Suomen pientalonpoikien puolueen 1950-luvun lopussa ja sen jälkeen SMP:n, joka oli suosituimmillaan 1970- ja 1980-lukujen alkupuoliskoilla.

Vennamo oli keskustapopulisti, joka sanoi ajavansa ”vähäosaisten” asiaa. Vennamo on Soinin poliittinen oppi-isä. SMP:n äänenkannattaja oli Suomen Uutiset, mikä on myös perussuomalaisten lehden nimi.


Iltalehti kirjoitti tiistaina huhusta tai ilmoille heitetystä testistä, jonka mukaan Timo Soini on perustamassa uutta SMP:tä. Kirjoituksessa viitattiin, että kristillisdemokraatit saattaisivat olla osa uutta puoluetta, jos sellainen syntyisi.

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah sanoo, ettei ole kuullut kyseistä huhua. ”Jokainen kesä näköjään tarvitsee oman Ruokolahden leijonansa. En todellaan ole kuullut mitään”, Essayah sanoo.

Sari Essayah, olisiko tällainen uusi puolue pohdinnan arvoinen?

”En lähde edes kommentoimaan tätä.”

Timo Soini on vaitonainen siitä, onko hän suunnittelemassa uutta puoluetta.

”Kyllä sinä minut tunnet, etten minä myönnä enkä kiellä, mutta sanon, että nykyhallitus on mätä eikä vanhoista puolueista ole mihinkään. Kraatterin kokoinen aukko on Suomen politiikassa täyttämättä, mutta se on toinen asia, kuka sen täyttää ja miten”, Soini sanoo.


”Minähän en edes ole valtakunnanpolitiikassa tällä hetkellä, vaan kirjoitan muistelmia.”


Kirjan pitäisi tulla julki syksyllä 2021.

Onko uusi puolue ylipäätään tekeillä?

”En minä tuohonkaan mitään sano, vaan kerron, että Euroopan politiikka menee ihan pieleen, ja tulossa on todennäköisesti toinen korona-aalto. Voi käydä niin, että vanhat puolueet romahtavat kuten kävi Italiassa.”


Olisiko uusi SMP realistinen hanke?

”Kuka uskoi jytkyyn, paitsi minä ja muutama muu? Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo ja vielä paremmin sille, joka tekee. Minä vain sanon, että tällainen tarve on. Ei se ole mihinkään poistunut”, Soini sanoo.

”Nykyihmisellä on olotila, että ongelmia on kaikkialla, mutta pelastusta ei ole ole missään. Se on poliittisesti otollinen tilanne.”


**************


Tässä olen samaa mieltä.
 
Timo ratsastaa jälleen :ROFLMAO:

Voi tuollaiselle puolueelle jonkinlaista tilausta kehäkolmosen ulkopuolella olla, mutta tuskin noilla eväillä kovin isoksi kasvaa vaikka Kepun alennustila lisää kyllä mahdollisuuksia.

Soinista on ihan missä tahansa puolueessa enemmän haittaa kun hyötyä. Maine on mennyt ja pahasti ryvettynyt. Ihmeitä joutuu tekemään, jos sitä kilpeä yrittää kiillottaa.
 
Viimeksi muokattu:
Analyysi: EU-elvytysrahoista voi tulla vielä perustuslaillinen riita Suomessa – eduskunta ja asiantuntijat täysin eri linjoilla, mitä perustuslaki sallii

On tässä sarkaa. Päivänpolitiikkaan paluu voi kannatusprosentteja taas muuttaa.
 
Back
Top