Pistooli jokamiehen aseeksi?

YJT

Kenraali
Minä totesinkin, että vaikeaa jos käyttää kahden käden ampumaotetta. Mutta hyvä jos sinulla liikkuvuus riittää kahden käden otteeseen, minulla ei ole toivoakaan.

Jos menee kyljelleen, niin ase on edelleen lappeellaan.

Mutta ampuma asento on paljon parempi/tukevampi → ampuminen on nopeampaa ja tarkempaa.
Urban prone on tuttu asento. Tässä varmaan haluttiin saada maksimaalinen suoja auton renkaasta joten ei haluttu olla kyljittain uhkaan. Tokihan näitä variaatioita on, ja on hyvä kokeilla erilaisia jotta löytyy itselle paras ja kulloiseenkin tilanteeseen sopivin.
 

Fisu

Kersantti
Kun piti keksiä mahdollisimman nopea ja kivuton tapa ampua kiväärillä kutakuinkin yhtä matalan esteen ali, kuin mitä auto tuossa on, niin varsin samanlaista asentoa siinä tuli kokeiltua. Päädyin kuitenkin vaihtamaan aseen heikommalle puolelle ja ampumaan vinottain hieman nurin päin, ottaen tukea maasta polvella ja vasemman käden kyynärpäällä. Ilman harjoittelua tosin kesti sen sekunnin pari löytää punapiste heikomman puolen silmällä, koska en silloin havaitse tähtäinlaitetta juuri millään tavoin, vaan punainen piste vain yhtäkkiä ilmestyy näkyviin. Kas kun pyrin ampumaan kummatkin silmät auki ja dominoiva silmäni tuuppaa määrittelee, mitä kahdesta nähdystä asiasta oikeasti havaitaan. Sentäs punaisen pisteen on katsottu olevan tarpeellinen näköhavainto.
 
Top