Toivottavasti, mutta kun "oikeat" poliitikot tyhmäilee tosissaan ja uskottavuus on -110, niin ihmiset hädissään turvautuvat mihin tahansa vaihtoehtoon!!!Luultavasti tekemätön paikka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Toivottavasti, mutta kun "oikeat" poliitikot tyhmäilee tosissaan ja uskottavuus on -110, niin ihmiset hädissään turvautuvat mihin tahansa vaihtoehtoon!!!Luultavasti tekemätön paikka.
Ja myös nämä "Because we can!" -ihmiset.Toivottavasti, mutta kun "oikeat" poliitikot tyhmäilee tosissaan ja uskottavuus on -110, niin ihmiset hädissään turvautuvat mihin tahansa vaihtoehtoon!!!
Kansan muisti on lyhyt kuten tiedetään...Toivottavasti, mutta kun "oikeat" poliitikot tyhmäilee tosissaan ja uskottavuus on -110, niin ihmiset hädissään turvautuvat mihin tahansa vaihtoehtoon!!!
https://www.satakunnankansa.fi/paakirjoitukset/huhtasaaren-nationalismi-kiertaa-ongelmat-200322547/Huhtasaaren nationalismi kiertää ongelmat
"Laura Huhtasaari on vaarallinen!"
Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaaren käytännössä varma presidenttiehdokkuus on kirvoittanut lehden lukijoilta vaatimuksia pidättäytyä kokonaan uutisoimasta hänen edesottamuksistaan Satakunnan Kansassa.
On varsin normaalia, että kaikkien puolueiden poliitikot näkevät lehden uutisoinnissa usein tarkoituksenhakuisuutta, kun kyse on poliittisesta kilpailijasta.
Huhtasaaren tapauksessa vastustus ja myös kannatus ovat omaa luokkaansa. Kyse on usein tavallisista lukijoista, joiden suhtautuminen lähentelee fanaattisuutta.
Satakunnan Kansan linja sensuuriin on selkeä.
Demokraattisilla vaaleilla kansanedustajaksi valittua Huhtasaarta ei aseteta uutispimentoon, vaan hänen hyvistä ja huonoista avauksistaan uutisoidaan normaalien uutiskriteerien mukaan.
Porilaisena kansanedustajana hän on kiinnostava ja läheinen presidenttiehdokas, mutta mihinkään suosimiseen lehti ei ryhdy.
Päinvastoin. SK:n tehtävä on suhtautua kriittisesti Huhtasaaren erikoisiin heittoihin, kevyeen asiaosaamiseen ja kokemattomuuteen.
Toisaalta hän on edustava ja karismaattinen esiintyjä.
Huhtasaaren nousu ensimmäisen kauden kansanedustajan perussuomalaisten varapuheenjohtajaksi ja nyt presidenttiehdokkaaksi on huikea.
Mitä on ilmiön taustalla?
Globaalin maailmantalouden piti luoda lähes paratiisi maan päälle, mutta sen sijaan katsomme vierestä, kun yritykset siirtävät työpaikkoja tuotantokustannuksiltaan halvempiin maihin.
Vaikka elämme ihmiskunnan vaurainta aikaa, näemme korostetusti globalisaation kielteiset vaikutukset.
Poliittinen systeemi on tehoton, koska politiikoilla ei ole keinoja puuttua talouden voimiin, jotka muokkaavat elämäämme.
Tällaisessa tilanteessa on inhimillistä, että ihmiset hakevat ratkaisuja romantisoidusta menneisyydestä.
Huhtasaaren tarjoamat ratkaisut ovat juuri tällaisia: oma rahapolitiikka on saatava takaisin, EU:sta on erottava, rajoille on tuotava passitarkastukset takaisin, presidentin oikeus hajottaa eduskunta on palautettava…
Ongelma on, että globaaleja ongelmia yritetään ratkaista nationalismilla.
Kansallismielisyyden ja globalisoituvan maailman välillä on valtava epäsuhta.
Ilmastonmuutos, pakolaiskriisit ja perinteisiä työpaikkoja tuhoava digitalisaatio ovat kaikki globaaleja ilmiöitä.
Nationalismilla ei ole keinoja ratkaista näitä ongelmia.
Pahimmillaan ilmiön olemassaolo kiistetään, kuten on tapahtunut ilmastomuutoksen kanssa. Pakolaiskriisiä yritetään ratkaista kansallisesti, kun syyt ovat aivan muualla.
Digitalisaatio vie työpaikat, eivät maahanmuuttajat, mutta tästä vaietaan kokonaan.
Ratkaisuksi tarjottu asioiden ottaminen omiin käsiin ei auta.
Globalisaation voima on niin valtava, että paluu menneeseen on mahdotonta.
Kirjoittaja on vastaava päätoimittaja.
Mä olen samaa mieltä... Ilmastomuutostakin yritetään ratkaista kansallisesti vaikka syyt ovat muualla Tosiasiassa. EU:sta eroaminen ratkaisisi tukun ongelmia. Eurosta eroaminen samaten. Itse lähtisin siitä, että ero eurosta on tällä hetkellä se oleellisempi kuin mitä ero EU:sta.
Kommentti: Lipponen veti maton alta SDP:n ehdokkaalta – Niinistöä kehuttiin niin, että puna nousee kasvoille
KOTIMAA JULKAISTU 14.08.2017 13:22
MTV Uutiset
Paavo Lipponen ylisti viikonvaihteen Hufvudstadsbladetissa presidentti Sauli Niinistöä tavalla ja ajoituksella, joka sai monet demarit näkemään punaista. SDP:n tulevan presidenttiehdokkaan vaikea tie hankaloitui entisestään, kirjoittaa MTV Uutisten politiikan päällikkö Jussi Kärki.
– On aika todeta, että Sauli Niinistö on hoitanut ulkopolitiikkaa hyvin. Niinistö on taitavasti käyttänyt hyväkseen pienen liikkumatilan, joka Suomella on nykyisessä kansainvälisessä tilanteessa, pitkäaikainen pääministeri ja puoluejohtaja Lipponen kirjoitti.
Lipponen arvioi Niinistön ja Vladimir Putinin Savonlinnan-tapaamisen tuloksia "jättimenestykseksi", varsinkin ympäristöpolitiikan saralla.
Tuota hurjemmin ei voi enää mattoa vetää SDP:n presidenttiehdokkaan alta pois. Jo alkukesästä pitkäaikainen ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd) oli samoilla linjoilla ja pohti SDP:n asettumista Niinistön taakse. Mutta onhan se toisaalta hauskaa, että löytyi yksi asia yhdistämään Lipposta ja Tuomiojaa – nimittäin Niinistön kehuminen.
Lipposen ja Tuomiojan ääneenajattelun jälkeen olisi pieni ihme, jos demarikannattajat saataisiin koottua oman presidenttiehdokkaan taakse. Yleinen arvio on, että puolet demareista saattaa äänestää jo ensimmäisellä kierroksella Sauli Niinistöä tai Pekka Haavistoa. Yli 10 prosentin tulos olisi SDP:n presidenttiehdokkaalle kunnon demarijytky.
SDP:n ehdokkuudesta kamppailee kaksikko Maarit Feldt-Ranta ja Tuula Haatainen sekä kolmantena pyöränä Sirpa Paatero. Tätä kolmikkoa puheenjohtaja Antti Rinne saa kiitellä, että Jutta Urpilaisen ja Eero Heinäluoman kieltäytymisten jälkeen puolue ja puoluejohto ovat kuitenkin selviämässä totaalinöyryytykseltä.
Tällä hetkellä ykkössuosikki on Feldt-Ranta, jonka kampanjaan on puhaltanut raikasta tuulta Timo Harakka. Haatainen puolestaan saa arvokasta tukea varapuheenjohtaja Sanna Marinilta. Paateron vaalityö on ollut vaisuinta, mutta hänenkin roolinsa kisassa on tärkeä. Demareissa on nimittäin vannotettu, että henkilövaaleista ei saa tulla enää koskaan puolueen kahtia repiviä kaksintaisteluja.
Lipposen kirjoitus noteerattiin poliitikkojen ykköskaartissa. Keskustan vanha isäntä, ahkera luontohavaintojen twiittailija Seppo Kääriäinen arvioi, että Lipposen kolumni on alkusyksyn merkittävin poliittinen analyysi ja aiheuttaa pohtimista kaikkiin puolueisiin.
Keskiolutta laimeampi keskusta
Keskustassa presidenttikisa on lähtenyt – jos mahdollista – vielä vaisummin liikkeelle kuin SDP:ssä. Matti Vanhanen on kiertänyt jo vuoden päivät presidenttiehdokkaana kaikki kyläjuhlat ja tupaillat, mutta hänen kannatuksensa on yhä keskioluttakin laimeampaa.
Tällä hetkellä vain Perussuomalaisten Laura Huhtasaari tuntuu olevan immuuni Niinistön kansansuosiolle. Huhtasaarella on ihan omat kannattajat ja äänestäjät.
Siniset eli Uusi vaihtoehto eli perussuomalaisista loikannut ryhmä ei todennäköisesti aseta omaa presidenttiehdokastaan. Sinisillä on täysi työ kerätä tyhjästä ilman rahaa ja organisaatiota edes 5000 korttia uuden puolueen perustamiseksi. Nelinkertaisen korttimäärän kerääminen presidentinvaaleihin kuulostaa liian vaikealta riskinotolta.
Sen sijaan Sauli Niinistön kannattajakortteja kerätään elokuun loppuun asti, vaikka 20 000 kortin raja on mennyt rikki ajat sitten. Nollan voi laittaa jo perään, uskoisin.
Taktisesti viisaasti kannattajakortit lasketaan vasta pitkällä syyskuulla, joten Niinistö ei ole vielä toviin virallinen presidenttiehdokas. Epävirallinen ehdokas hän on taas keskiviikkona maakuntamatkallaan Uudessakaupungissa. Ja sekös kilpailijoita keljuttaa.
Pitää siis tähän loppuun mukailla hieman Lipposen sanoja: On aika todeta, että Sauli Niinistö on hoitanut presidenttivaalikampanjaansa hyvin.
Ja toisaalta puhutaan 10 miljardista jolla kyllä tarvittava kappalemäärä saadaan.Eli rivien välistä voitaneen päätellä: 1. SDP liputtaa Gripenin puolesta (vrt. esim. Heinäluoman ulostulot), 2. uskotaan että pienemmälläkin konemäärällä tullaan toimeen, 3. tyypillisesti esitetään maanpuolustukseen panostamisen tapahtuvan automaattisesti yhteiskunnan rauhan ajan toimintojen kustannuksella.
Kristillisdemokraatit Niinistön takana – ei aseta omaa ehdokasta
Vesa Moilanen
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö saapui Turun puukotusten uhrien rukoushetkeen Turun Tuomiokirkkoon perjantaina 18. elokuuta 2017.
KOTIMAA STT 15:29 0
Kristillisdemokraatit ei aseta omaa ehdokasta presidentinvaaleihin. Puoluekokous päätti suositella jäsenistölleen presidentti Sauli Niinistön tukemista jatkokaudelle.
Esityksen Niinistön tukemisesta teki puolueen puheenjohtaja Sari Essayah.
Puoluekokouksen päätöksessä todetaan, että jäsenistö on laajalti tyytyväinen Niinistön ulko- ja turvallisuuspoliittiseen linjaan.
@ http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/36...tit+Niiniston+takana++ei+aseta+omaa+ehdokasta
Täytyy sanoa että itsellä on ollut tämän suuntainen ajatus jo enne turun sattumuksia, vaikka ole lähes täydellisen tyytyväinen nykyiseen presidenttiin niin ajattelin äänestää aluksi huhtasaarta.Turun sattumus vaikutti nyt sen verran että aion äänestää Huhtasaarta toiselle kierrokselle. Kauheasti en siitä tykkää, mutta Niinistö pääsee muuten maahanmuutto asioissa liian helpolla.
Tarkennukseksi Essayah olisi lähtenyt toimimaan jopa Niinistön tukijoukoissa mutta Asmo Maanselän ehdotuksesta tyydytään ainoastaan jättämään äänestys suositus Sauli Niinistöstä.Oho, Essayah ei lähde ehdokkaaksi ja KD päätti Essayahin esityksen perusteella että tukevat Niinistöä.
Entinen juristi ja nykyinen tasavallan presidentti Niinistö vetää kyllä hienoa laki & järjestys -linjaa.Pakolaiset pakolaisina, siirtolaiset siirtolaisina, lakia ja pykäliä täytyy noudattaa ja toimintaa mm. kielteisen päätöksen saaneiden osalta nopeuttaa.
Harvoin on näin epätasaista kisaa nähty mitä tulee ehdokkaiden pätevyyteen ja kokemukseen. Toivotaan, että menee jatkoon suoraan ensimmäiseltä kierrokselta, mikä nostaisi hänen arvoaan "unilukkarina". Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, mutta sisäpolitiikassakin Niinistö on herätellyt ja patistellut sen mitä roolissaan voi.
Mies paikallaan.
Yhdyn täysin näkemykseesi. Ja vaikka presidentin valtaoikeuksia onkin karsittu, on Niinistö tosiaan ottanut tuollaisen unilukkarin roolin ja hänelle se sopii. Nyt tänäänkin patisteli puolueita hoitamaan tiedustelulain ajan tasalle ja käytännössähän presidentti pisti peliin oman arvovaltansa. Onko puoluejohtajilla enää tämän jälkeen uskallusta asettua poikkiteloin torppaamaan suomalaisten turvallisuutta edistävää hanketta ?
Samoin suorat sanat pakkopalautuksista. Tai, niin suorat "kuin osaa"