Rähmälläänolon vastarintamiehet

arix

Ylipäällikkö
Nyt se on faktaa. E. Tuomioja EI ole ns. Tiitisen listalla. Tokihan me uskomme kun Örkki itse näin sanoo. No ei välttämättä DDR:n listoilla. Ehkäpä sitten KGB:n. Tosin jos veikata pitää, niin USA & NATO-vastaisuutensa myötä oli ja on ainakin niin kutsuttu hyödyllinen idiootti.

http://erkkituomioja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267562-en-ole-tiitisen-listalla


Erityisesti kohteeksi on otettu sosialidemokraatit joiden väitetään Kalevi Sorsasta, Tarja Halosesta ja Paavo Lipposesta alkaen olevan Neuvostoliiton/Venäjän asialla ja syyllistyneen suorastaan maanpetturuuteen. Myös minä olen näissä herjauksissa päässyt samaan kategoriaan.

En ole yrittänytkään laskea kuinka monta kertaa on jopa "varmana tietona" kerrottu tai muutoin annettu ymmärtää, että nimeni on ns. Tiitisen listalla, johon on Stasin toimesta kerätty nimiä henkilöistä joihin DDR:n tiedustelupalvelu tavalla tai toisella tulkitsi yhteyshenkilöikseen. En ole Tiitisen listaa nähnyt, mutta siitä riippumatta haastan jokaisen joka tällaisen väitteen tai epäilyn esittää sitoutumaan siihen, että maksaa 10 000 euroa osoittamaani hyväntekeväisyys tarkoitukseen heti kun milloin tahansa lista julkaistaan eikä nimeäni siellä ole. Vastavuoroisesti sitoudun maksamaan 10 000 euroa tällaiselle henkilölle jos nimeni siellä olisi.
Helppohan sitä on lupailla euroja hamaan tulevaisuuteen, taitaa mokoma olla kuollut valuutta siinä vaiheessa...
 
Top