Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

Antti Rinteen ensireaktio: ”Ei ollut yllätys”
8.12.201919:57päivitetty 8.12.201919:57
e1843c14-3210-55b0-ae97-d4e6248b2adb

Antti Rinne.

Antti Rinne kommentoi Sanna Marinin valintaa pääministeriehdokkaaksi varsin lyhytsanaisesti.

Sanna Marinin valinta sdp:n pääministeriehdokkaaksi ei yllättänyt puheenjohtaja Antti Rinnettä.
Uusi Suomi kysyi Rinteeltä heti puoluevaltuuston valinnan selvittyä, oliko tulos yllätys.
”Ei”, hän vastasi.

Oliko etukäteen laskettu näin?
”En kommentoi”, Rinne sanoi.

 

Setä Arkadialla on vauhti päällä ja hai on haistanut veren. Haavisto alkaa olla valmista kauraa, onko seuraavaksi vuorossa Ohisalo?

Toivottavasti.

Haavisto alkaa olla valmista kauraa sen vuoksi, että Ulkoministeriössä on parilla tyypillä riittävästi moraalia ja rohkeutta tuoda johtamiseen liittyvät menettelytapavirheet, laittomuudet, väärinkäytökset jne. julki.

Jos sisäministeriössä ja sen alaisuuteen kuuluvissa organisaatioissa - tarkemmin niiden johtotasolla - olisi yhtä paljon moraalia ja rohkeutta, niin elämä voisi helpottaa piakkoin siinäkin suunnassa.
 
Kyllä niistä voi sopia. Olisipa hyvä jos vaikka
sisäministerin salkku vaihdettaisiin toiselle puolueelle.

Kokoomuksella, Persuilla ja Kepulla olisi varmaan ihan hyviä ehdokkaita sisäministeriksi.

KooDeestä ei enää sisäministerejä, kiitos.

Antti Rinteellä jännitys huipussaan varmasti että saako Sanna Marionettinsa. :

Mä luulen, että Marin ei ole marionetti vaan helkatin kylmä, kova ja taitava pelaaja.

Se nojasi Rinteeseen niin pitkään kuin se tarvitsi Rinteen tukea. Se jatkaa ystävällisesti, mutta etääntyen. Vähän ajan päästä se on vakiinnuttanut asemansa. Silloin Rinne joutaa johonkin palkkiotunkiolle.

Ohisalo ja Marin ovat luultavasti tällä hetkellä politiikan todelliset kovanaamat. Muut - Rinne ja Haavisto mukaanlukien - ovat näihin kahteen verrattuna kilttejä pehmoja.
 
Viimeksi muokattu:
Sanna on sellainen Rinteen Sanna Marionetti että kehtaako edes modet vaihtaa vitjan nimeksi Marinin hallituksen politiikkaa ja siitä keskustelua. :ROFLMAO:

No ainakin pääministeri on sopivaa silmäkarkkia. :love:
 
On tämä toisaalta surkuhupaista kuinka 32 ääntä ratkaisee Suomen pääministerin ja näin pian vaalien jälkeen! Ja oliko siellä jopa yhden äänen ero tuloksessa :) :)
Ei vain jotenkin tunnu kauhean demokraattisesti päätetyltä pääministeriltä. (Vaikka en rinteestä tykännyt yhtään niin hänen kohdallaan voitiin kumminkin rehellisesti sanoa että kansa sai mitä kansa äänesti)
Eihän pääministeriä millään kansanvaalilla valita ikinä.
 
Ehkä Sokoksen myyjä oli parempi ja osaavampi vaihtoehto kun SAK:n broileri :ROFLMAO: Rinne ohjailee sivusta, mutta tiedä sitten onko se yhtään huonompi vaihtoehto kun verhon takana heiluva Heinäluoma.

Hallitusohjelma on jo kirjoitettu, ei se siitä uuden pääministerin myötä huonone jos ei myöskään parane.
 
Jaa että Paateron tönäistyään bussin alle, Rinne joutuu eroamaan pääministerin tehtävästä ja nyt sitten SDP pelastaa Paateron bussin alta ja Rinne kesän jälkeen jää rivikansanedustajaksi.

Mahtaa Rinnettä vituttaa suuresti.
 
Jaa että Paateron tönäistyään bussin alle, Rinne joutuu eroamaan pääministerin tehtävästä ja nyt sitten SDP pelastaa Paateron bussin alta ja Rinne kesän jälkeen jää rivikansanedustajaksi.

Mahtaa Rinnettä vituttaa suuresti.
Tämä oli hieno liikku. Paatero oli toiminut aivan moitteettomasti omistajaohjauksessaan - ollaan linjauksista sitten mitä mieltä tahansa. Sitten Rinne tuli suhmuroimaan sekaan, valehtelmaan, painostamaan Paateroa komppaamaan omia virheitään, ja sitten erotti Paateron kuvitellen täten säilyttävänsä oman valtansa.

Mahtaa Rinnettä todellakin vituttaa suuresti. Vielä ylimääräinen puoluekokous koolle ennen kesää, ja kenkää puoluejohdostakin, kiitos.
 
Näillä näkymin Orpo ja Halla-aho ovat ainoat miespuoliset puolueen puheenjohtajat eduskunnassa. Voivat Orpo ja Halla-aho keskenään sopia ketä puheenjohtajaa toinen saa vikitellä. ;)
 
Tällä hetkellä toivon että nämä kaikkiei
Eihän pääministeriä millään kansanvaalilla valita ikinä.
Ei valita ei.
mutta hyvin selvästi on ollut että pääministeri on suurimman puolueen johtaja, Tai ainakin minulla on mielikuva että näin on pääsääntöisesti ollut.
Valaise toki tyhymää jos on väärä mielikuva
 
Back
Top