Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

Mitä vittua? 9 tuntia ja 56000eur? Syyntakeettoman kanssako joku huijari on asiasta sopinut? Rahat pitäisi vääntää siltä ketkulta takaisin. Pitää olla mulkku nyhtäjä. Hyi helvetti.
Joo ei tuossa enää puhuta 700 euron tuntitaksasta, vaan jopa 6222,22 euron tuntitaksasta.

Tuo on satakertaisesti erikoislääkärin tuntipalkka.
 

Näyttää siltä, että Vanhanen ei ole mukana. No sitten pitää toivoa, että Lintilä ottaa VM:n salkun takaisin, ja olisiko vaikka sitten Kurvisesta elinkeinoministeriksi.
Jos tekevät Lohesta elinkeinoministerin, niin säilyy lappilaisillakin edustus hallituksessa.
 
Samalla alkoi pohdinta kenestä tulee keskustan seuraava valtiovarainministeri. Asiasta piti päättää keskustan puoluehallituksen ja eduskuntaryhmän yhteiskokouksessa sunnuntaina, mutta keskusta ilmoitti hetki sitten kokouksen siirtyvän. Uutta päivämäärää ei vielä ilmoitettu.
Aiheuttikohan Kulmunin ilmoitus, että pyrkii uudelle kaudelle puheenjohtajana tuon kokouksen siirtymisen? :unsure:
 
Joo ei tuossa enää puhuta 700 euron tuntitaksasta, vaan jopa 6222,22 euron tuntitaksasta.

Tuo on satakertaisesti erikoislääkärin tuntipalkka.

9 tuntia annettua koulutusta, sitten varmaan satoja tunteja koulutuksen suunnittelua/valmistelua. Vaikea sanoa paljon pohjatyöhön on mennyt aikaa ja millä veloituksella. Työmäärä nyt riippuu ihan itse koulutuksen toteutuksesta. Jos tv-koulutuksessa on ollut kuvaajaa, valaisua, tehty videon perusteella editoitu palaute jne kyllähän siinä tunteja äkkiä kertyy. Kameramiehen tuntiveloituksen ei sitten pitäisi olla 700....

eiköhän tuossa kuitenkin ole kate ollut ihan kohdillaan niin tai näin.
 
Valtiolle joka käsittelee kymmeniä miljardeja niin 50 000 on kahvirahaa.

Vaarallista ajattelua. Pikkurahoja on myös miljoonien paskamaskit ja pari uutta turhaa virkaakin menee desimaaleihin kuka näitä laskee, torkkupeitot kansanedustajillekin maksoi vahingossa maseratin verran.

Toistetaan tätä sama ajattelua joka käänteessä ja huppista keikkaa onkin poltettu vuosien saatossa muutama miljardi pikkurahoja.
 
Kuten Lunni sanoi, ei se summa ole ongelma vaan että antoi valtion maksaa.
Ruotsalainen poliitikko Schyman sai potkut siitä että oli ostanut toblerone patukan ja jonkun toisen pikkuasian valtion kortilla. Eli summa vain muutaman euron verran.
 
Kuten Lunni sanoi, ei se summa ole ongelma vaan että antoi valtion maksaa.
Ruotsalainen poliitikko Schyman sai potkut siitä että oli ostanut toblerone patukan ja jonkun toisen pikkuasian valtion kortilla. Eli summa vain muutaman euron verran.
Schymanina mikäli olisin vahingossa käyttänyt valtion korttia olisin heti kertonut asiasta sille, joka näitä asioita hoitelee, ja maksanut korvauksena vaikka kymmenkertaisen summan valtiolle takaisin tämän vahingon johdosta.

Siis jos kyseessä oli vahinko.
 
Saukkomaasta tuli yhdellä iskulla Suomen kuuluisin imagonrakentaja.

Eikös Tekir ole myös Lockheed Martinin konsultti?
On ja Saukkomaa yhteyshenkilönä. Tullut mukaan joskus 2017. Sitä ennen oli pelkästään Hill+Knowlton Strategies ja Ossi Siven omalla yhden miehen firmallaan. Työnjako kahden ekan välillä epäselvä.
 
Mistä kumpuaa lapsenusko Keskustan ja Kokoomuksen ylivertaiseen ja ylevän puhdasoppiseen valtionhoitajuuteen? Eikö Sipilän johdolla tuotettu ihan ulkomailta erikoisketku siirtämään Suomen kansallisomaisuutta oikein isolla kädellä veroparatiisiyhtiöille? Ensin liikenneverkko ja kuka tietää, miten homma olisi jatkunut? Pohjavesi kenties seuraavana? Ja Kokoomuskin iski kiinni, kuin sika limppuun, kun tuli tilaisuus käyttää soteuudistusta savuverhona ja alkaa pumpata yhteiskunnan varoja, aivan oikein, jälleen veroparatiisipörriäisille. Sipilä ei myöskään väistänyt yhtään tilaisuutta jakaa rahaa lestaveljilleen vaikkapa taksiuudistukseen liittyen. Ei kovin isänmaallista, vaan härskiä oman edun tavoittelua. En minäkään erityisesti tykkää vihervassareista, mutta ei sen varjolla voi ihan sokeaksikaan heittäytyä, kun "omien" tekosia arvioidaan.
 
Mä aina ihmettelen näitä ministerien/kansiloiden sotkuja. Eikö ne tajua että nyt ei olla missään kunnallispolitiikassa vaan ihan huipulla. Ja aina joku valvoo.

On mullakin firmojen ja laitosten luottokortteja ollut. Ehkä parhaana tummanvihreä kortti leijonalla.. mietin mitähän tapahtuisi jos käyttäisin baarissa..jätin käyttämättä... Kerran näin kortin jonka nimiteksti oli Puolustusvoimat, ehdotin heti haltijalle että mennään vetämään kännit, ei lähtenyt..
 
Se on muuten jännä että ministeriksi asetetaan henkilö jolla ei ole kykyjä toteuttaa sitä hommaa, vaan vasta sitten aletaan opiskelemaan valtion piikkiin tehtävässä tarvittavia taitoja. Pitää olla niin että kun henkilö lähtee politiikkaan johtamaan maan asioita, niin valmius oltava sen mukainen mikä on tehtävä.
.
 
Siksi pitäisi olla vaatimus että ministeriksi valitaan ainoastan henkilö jolla yliopistotason koulutus, vähintään maisterin tutkinto.
 
Back
Top