Silakkaliike

Kanerva Cederstrom kirjoitti:
Täällä on ehditty käsitellä jo vaikka mitä kysymyksiä, mutta ajattelin laittaa pohdittavaksi yhden asian, joka on itseäni huolestuttanut: miten keskustella ihmisen kanssa, joka on takajaloillaan, täynnä vihaa ”toisia” kohtaan ja josta kuitenkin näet, että hän on itse usein vaatimatonta elämää elävä, työtön tai pienipalkkainen....

 
Kanerva Cederström
3 tuntia

Täällä on ehditty käsitellä jo vaikka mitä kysymyksiä, mutta ajattelin laittaa pohdittavaksi yhden asian, joka on itseäni huolestuttanut: miten keskustella ihmisen kanssa, joka on takajaloillaan, täynnä vihaa ”toisia” kohtaan ja josta kuitenkin näet, että hän on itse usein vaatimatonta elämää elävä, työtön tai pienipalkkainen. Hän seuraa Youtubesta Mestarin saarnoja ja osallistuukin ehkä jo johonkin ääriliikkeen yhdistyksen toimintaan. Olen itse sattuneista syistä kohdannut ”hänet” viime aikoina useaan otteeseen sairaalassa, jossa hän on lähihoitaja tai siivoojaa, kahvilanpitäjä tai keittiössä töissä. Kuinka usein on jäätävä hiljaisuus laskeutunut välillemme, kun en ole reagoinut maahanmuuttajia koskeviin kommentteihin tai vain todennut, että kyllähän tänne nyt ihmisiä mahtuu, kun vaan tehdää tilaa... Miten me voimme olla niin vieraita toisillemme, niin kaukana toisistamme? Äärioikeisto on onnistunut rakentamaan muurin kansalaisten keskelle, sen purkamiseen pitäisi saada eväitä.
Normihommaa, itse vihataan mutta projisoidaan viha toisinajattelijoihin. Ja tuo, annetaan ymmärtää että vastapuoli on alempaa kastia
 
Kilohaili olisi ollut jotenkin kyrväkkäämpi :rolleyes:

”Meillä on unelma” sai aikaiseksi käsittämättömän hurmoksen, jonka varjolla maahan houkuteltiin kymmeniä tuhansia sotilaskarkureita ja muita akavalaisia. Sipilä ja Orpo ping. Seurauksena lasten raiskausaalto, joka tuskin lakkaa koskaan.

Onko tämän tarkoituksena pyrkiä haalimaan kaikki mahdolliset terroristit äiteineen isisinieen päivineen?
 
Naisystävä kommentoi silakkaliikkeen merkistä että "miau".. :D
 
Romakkaniemen bannaukseen edennyttä keskustelua avataan raumalaislehdessä:

Romakkaniemi kirjoittaa poistetussa aloituksessaan, että fasistisia piirteitä esiintyy sitä enemmän, mitä kauemmas mennään maltillisesta, liberaalista keskustasta. Hän toteaa, ettei silmiä saa ummistaa myöskään vasemmistolaisiksi leimatuilta, fasistisia piirteitä sisältäviltä liikkeiltä.


Silakoiden mielestä se lienee sitä parempaa (tm) väkivaltaa.


Fiksuja kommentteja sekä Halmiselta että Romakalta. Nämä sekä Komsin kommentti kertovatkin tarpeeksi silakoista. Julkilausutut tavoitteet ovat hienoja, mutta valitettavasti silakkaliike näyttää olevan ahdasmielisyydellä marinoitua heikosti naamioitua puoluepoliittista toimintaa. Moni ei varmaan ole tästä yllättynyt. Tuskin edes Romakkaniemi yllättyi siitä, että hänen kommenttinsa tietyissä vasemmistoliikkeissä esiintyvistä fasistisista piirteistä poistettiin ja hänet bannattiin kommenttinsa takia. :D

En aijo käyttää aikaani silakkaliikkeen seuraamiseen. On kuitenkin erinomaista, että jotkut tolkun ihmiset kurkistavat tämänkin liikkeen pinnan alle ja kertovat mitä sieltä löytyy. Liikkeen puuhahenkilöt saattavat pyrkiä antamaan liikkeestä erilaisen kuvan kuin mille liike näyttää sivustaseuraajien näkövinkkelistä.
 
LAUGH.GIF



Melkein hauska :ROFLMAO:
 
Kyllä niin on varisverkoston ja rasmuksen avioton äpärä tämä sillisalaatti kun julkaisuja selasin eilen... Osa porukasta yllytti jo väkee jalkautuun liikkeelle "silakoimaan" ja tää tälläne sitten kerää toistakymmentä tuhatta seuraajaa:facepalm::facepalm: kyllä saa taas ylpeenä olla suomalaisista..
 
Tämä on taas näitä dosenttien ja kumppaneiden aikaansaannoksia, mutta yllättävän paljon ne saavat tilaa sosiaalisessa mediassa, kun riittävän härskisti provosoivat...eikä tämä ole ensimmäinen tai viimeinen kerta.

Moskova tanssittaa, mutta ei ole pakko tanssia :ROFLMAO:
 
Viimeksi muokattu:
Vastuullinen media syö kädestä..

Nyt tuli Silakkaliikkeen selitys Juho Romakkaniemen tapaukselle: ”Olemme pahoillamme”

1.1.202012:46päivitetty 1.1.202012:46

Silakkaliike on tehnyt nopean nousun poliittiseksi ilmiöksi. Noin viikko sitten käynnistyneellä liikkeellä oli keskiviikkoaamuna Facebookissa 19 914 jäsentä ja Twitterissä 12 898 seuraajaa.
d0fbf624-f878-583e-b5d5-49991bf4e6c0

Silakkaliike. Silakkaliike ilmoittaa edustavansa ”rauhanomaista vastavoimaa populistiselle, vihaa ja rasismia provosoivalle politiikalle” ja vakuuttaa puoluepoliittista sitoutumattomuuttaan.


Silakkaliike ilmoittaa edustavansa ”rauhanomaista vastavoimaa populistiselle, vihaa ja rasismia provosoivalle politiikalle” ja vakuuttaa puoluepoliittista sitoutumattomuuttaan.
Liikkeen poliittisia motiiveja on ehditty kuitenkin jo epäillä sosiaalisessa mediassa muun muassa siksi, että se poisti pitkäaikaisen kokoomuslaisen taustavaikuttajan Juho Romakkaniemen viestin sivuiltaan. Keskuskauppakamarin toimitusjohtajana työskentelevä Romakkaniemi nosti poistosta haloon somessa.

”Liike kasvoi alkuvaiheessa hyvin nopeasti ja moderointiperiaatteiden laatiminen tuli jälkijunassa joihinkin julkaisuihin nähden. Olemme pahoillamme tapauksesta. Olemme uudistaneet ja tarkentaneet moderointiperiaatteita ettei vastaavia enää tapahtuisi. Emme missään nimessä halua poistaa asiallista keskustelua ryhmän sisältä. Sama koskee kaikkea itsekriittistä ja rakentavaa keskustelua liikkeen toimintaan ja tavoitteisiin liittyen. Kuitenkin kaikilta keskustelijoita edellytetään sitoutumista ryhmän sääntöihin. Kyseinen tapaus on keskusteltu ja sovittu Romakkaniemen kanssa, emmekä koe tarpeelliseksi kommentoida sitä julkisesti enempää”, Silakkaliikkeen vaikuttajahahmoihin kuuluva Fatima Verwijnen kertoo Uuden Suomen haastattelussa.

 
Keitäs tunnettuja poliitikkoja häärää mukana?

Edelleenkin kummastelen miksi muutamat "turpoina" itseään pitävät ovat mukana. Tutustumassa mahorkkaan vai onko muuten vaan pössyt tarjoilut? Hankkimassa aiheita seuraavaan kirjaan? Onko tulossa selfie-kaksintaisteluita ja striimejä?
 
Back
Top