Spadehommat

Ainekset
Vedellä turvotettu herneproteiini 67 %, rypsiöljy, kuitu (herne, psyllium), sipuli, mausteet (korianteri, lipstikka, valkosipuli, maustepippuri, paprika, mustapippuri), sakeuttamisaineet (E461, E407a), jodioitu suola, dekstroosi, aromit, karamellisoitu sokeri, kaliumkloridi.

Mstä kaupasta saa tuota?
Tänään iltalehdessä oli kirjoitus että kasvisproteineilla voi laittaa kolesterolikuuriin.
 
Viimeksi muokattu:
Naudan kylki tai sitten rintaruston pala, kylkiluultahan tuo näyttää, on nuita tullut leikeltyä.
 
@Ingsoc
Omat kokemukset mäkistä asiakkaiden suhteen ovat seuraavat. Mopoautolla ajelevat kusipäiset rikkaiden perheiden kakarat ovat paljon mamunuoria ikävämpiä. Elvistelevät sekä sotkevat.
Mamut tottelevat mitä sanotaan mutta teini elvikset eivät.
 
Nälkä iski tätä katellessa

 
Viimeksi muokattu:
Onko kuka tehnyt uunissa munakoisoa?
Paistetaan kokonaisena uunissa, kuorineen kaikkineen ihan pehmeäksi, sitten kaavitaan sisus, lisätään suola ja voita.
Videolla näytti helpolta, joten ostin pari munakoisoa, meinän kokeilla.
 
Maidan, voitko kertoa mitä mausteita lihan joukkoon laitettiin, suola, sipuli ja korianteri,mitä muuta?
 
Tuost videosta sain eilen inspiraation.
Otin ison paistopussin, paloittelin isoiksi kuutioiksi pohjalle Snellmanin marinoidun sikapaistin (1.5kg) jossa rasvakerros yhdellä puolella.
Päälle paloittelin pienen palan (n. 200g) savustettya siankylkeä.
Sitten seuraava kerros sipulia ja keittojuureksia (raakoja, ei pakaste).
Ylimmäksi kerrokseksi 10 kokonaista kuorittua perunaa.
Sitten vain pussi kiinni ja uuniin ja n. 2.5 tuntia 200 astetta.
 
Tuost videosta sain eilen inspiraation.
Otin ison paistopussin, paloittelin isoiksi kuutioiksi pohjalle Snellmanin marinoidun sikapaistin (1.5kg) jossa rasvakerros yhdellä puolella.
Päälle paloittelin pienen palan (n. 200g) savustettya siankylkeä.
Sitten seuraava kerros sipulia ja keittojuureksia (raakoja, ei pakaste).
Ylimmäksi kerrokseksi 10 kokonaista kuorittua perunaa.
Sitten vain pussi kiinni ja uuniin ja n. 2.5 tuntia 200 astetta.
Tuo on vähän sama kuin isäukon keksimä ja minun käyttämä hirvenpaistiohje. Paitsi että meillä paisti kokonaisena mittarin kanssa, ja Saarioisen liemiä sekaan.
Tuliko sinun reseptillä miten lientä? Minusta Saarioisen marinadit ovat olennaisia myös juuresten ja sipulien maustamiseen. Niistä tuleekin tosin maukkaita.
 
tuli pari desiä lientä ja sulaa rasvaa suunnilleen sama määrä.
Suosittelen kokeilemaan, että kaada pullo Saarioisen Grillauskastiketta tai Marinointikastiketta tuohon satsiin. Antaa hyvää makua niin lihalle kuin lisukkeille. Tietysti makunsa kaikilla, ei siinä mitään.
 
Tuost videosta sain eilen inspiraation.
Otin ison paistopussin, paloittelin isoiksi kuutioiksi pohjalle Snellmanin marinoidun sikapaistin (1.5kg) jossa rasvakerros yhdellä puolella.
Päälle paloittelin pienen palan (n. 200g) savustettya siankylkeä.
Sitten seuraava kerros sipulia ja keittojuureksia (raakoja, ei pakaste).
Ylimmäksi kerrokseksi 10 kokonaista kuorittua perunaa.
Sitten vain pussi kiinni ja uuniin ja n. 2.5 tuntia 200 astetta.

Jos oisit pussin sijaan laittanu taikinan ja potut alle ja siat päälle, ois tulos ollu karjalainen hakkoopiirakka. Muutenki kannattaa ne potut laittaa alle, makustuvat ku rasva sulaa ja imeytyy niihin.
 
Minä taas halusin potut päälle koska tykkään viron potuista. ;)
Eli kutsun uunissa paistettuja (pinnalta rapeita ja hiukan ruskeaksi paahtuneita) kokonaisia perunoita viron potuiksi koska useassa virolaisessa ravintolassa se on yksi perunavaihtoehto.
 
Back
Top