Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Minusta se on naudan kylki.Minusta näyttää olevan siankylki. Eli siitä missä kylkiluut on.
Mstä kaupasta saa tuota?Ainekset
Vedellä turvotettu herneproteiini 67 %, rypsiöljy, kuitu (herne, psyllium), sipuli, mausteet (korianteri, lipstikka, valkosipuli, maustepippuri, paprika, mustapippuri), sakeuttamisaineet (E461, E407a), jodioitu suola, dekstroosi, aromit, karamellisoitu sokeri, kaliumkloridi.
Apetit - tuotteet
Lisää kasviksia jokaiseen päivään! Kokeile kotimaisia pakastekasviksia, vegaanisia kasvispyöryköitä ja -pihvejä tai tuoreita kasvissekoituksia.apetit.fi
Saleista ja S-marketeista ainakin olen ostanutMstä kaupasta saa tuota?
Tännän iltalehdessä oli kirjoitus että kasvisproteineilla saa laittaa kolesteloolikuuriin.
Uzbekkilainen korostus.Nälkä iski tätä katellessa
Yhdessä kohtaa olin kuulevinani "jeera" = juustokumina.Maidan, voitko kertoa mitä mausteita lihan joukkoon laitettiin, suola, sipuli ja korianteri,mitä muuta?
Tuo on vähän sama kuin isäukon keksimä ja minun käyttämä hirvenpaistiohje. Paitsi että meillä paisti kokonaisena mittarin kanssa, ja Saarioisen liemiä sekaan.Tuost videosta sain eilen inspiraation.
Otin ison paistopussin, paloittelin isoiksi kuutioiksi pohjalle Snellmanin marinoidun sikapaistin (1.5kg) jossa rasvakerros yhdellä puolella.
Päälle paloittelin pienen palan (n. 200g) savustettya siankylkeä.
Sitten seuraava kerros sipulia ja keittojuureksia (raakoja, ei pakaste).
Ylimmäksi kerrokseksi 10 kokonaista kuorittua perunaa.
Sitten vain pussi kiinni ja uuniin ja n. 2.5 tuntia 200 astetta.
Suosittelen kokeilemaan, että kaada pullo Saarioisen Grillauskastiketta tai Marinointikastiketta tuohon satsiin. Antaa hyvää makua niin lihalle kuin lisukkeille. Tietysti makunsa kaikilla, ei siinä mitään.tuli pari desiä lientä ja sulaa rasvaa suunnilleen sama määrä.
Tuost videosta sain eilen inspiraation.
Otin ison paistopussin, paloittelin isoiksi kuutioiksi pohjalle Snellmanin marinoidun sikapaistin (1.5kg) jossa rasvakerros yhdellä puolella.
Päälle paloittelin pienen palan (n. 200g) savustettya siankylkeä.
Sitten seuraava kerros sipulia ja keittojuureksia (raakoja, ei pakaste).
Ylimmäksi kerrokseksi 10 kokonaista kuorittua perunaa.
Sitten vain pussi kiinni ja uuniin ja n. 2.5 tuntia 200 astetta.
Herman taisi vastata jo, juustokuminaa ja mustapippuria.Maidan, voitko kertoa mitä mausteita lihan joukkoon laitettiin, suola, sipuli ja korianteri,mitä muuta?