Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Vappuaattoon kuuluvaa spadeilua.
En nyt erityisesti tykkää sokerimunkeista mutten kartakkaan.
Asia on niin että nämä olivat pakastettuja ja jos on sokeria pinnassa niin se sulaa tahmaksi kun munkki sulaa.
Enkä viitsinyt sokeroida jälkeenpäin kun siis en erityisesti välitä sokeripinnoitetuista munkeista.
Lapsuudesta muistan ainakin kerran kun söin sokerimunkkia tumput kädessä ettei sotkisi käsiä sokeriin.
Sokeri käsissä ja naamalla on ällöttävää. Terveisin munkin haarukalla syövä......
Lapsuudesta muistan ainakin kerran kun söin sokerimunkkia tumput kädessä ettei sotkisi käsiä sokeriin.
Lidlin kilon lasagne on suosikkini. Siinä saa rahalle katetta, varsinkin kun ostaa alennuksesta, joita on aina sillointällöin.Onko täällä paljon lasagnen ystäviä?
...
Ai onko joku muukin harrastanut samaa?!
Onhan siinä vielä biitti kuvan oikeassa laidassa, mutta en saa oikein käsitystä siitä, on ehkä liian pieni.Eilen kokeilin uudenlaista munakkaan tapaista sössöä.
Leikkasin chorizosta ohuita siivuja. Paistoin niitä. Kun olivat sopivasti kypsyneitä, heittelin pannulle pari kananmunaa. Ja pakkohan kokonaisuutta oli täydentää sinihomejuustolla ja jalopenoilla.
Tuoksui ja näytti niin hyvälle, että päätin valokuvata annoksen. Sitä ennen maistoin sitä kuitenkin ihan pikkuriikkisen.
Kuvassa siis mun chorizo-homari-jalopenomunakkaani. Niin kuin huomaatte, niin yhdestä reunasta on maistettu vähäsen.
Katso liite: 39818
Lisäisin yhden teelusikallisen sitruunamehua, ja puoli tl hunajaa... toimivat kanan ja timjamin kanssa erinomaisesti. Jollei sitruunaa satu olemaan himassa, vajaa teelusikallinen etikkaa (kaikki käyvät, paitsi väkiviina-)Kermainen broileripasta (yksi annos)
-2 dl Penne-pastaa
-1 dl Ruokakermaa
-2-3 Broilerin sisäfilettä
-Voita paistamiseen
-Maustamiseen timjamia, suolaa ja parmesaani-juustoraastetta
Laitetaan pasta kiehumaan pussin ohjeen mukaisesti, omassa tapauksessani n. 9 minuuttia. Paistetaan voissa broilerin sisäfileet kolmosella n. 5 minuuttia per puoli. Valutetaan keittovesi pastakattilasta ja lasketaan levyn lämpötila kolmoselle. Leikataan broilerin sisäfileet pieniksi, kuutiomaisiksi paloiksi ja lisätään pastan joukkoon kattilaan. Lisätään kattilaan ruokakerma sekä hyppysellinen suolaa ja timjamia, sekoitetaan ja katkaistaan lämpö ruokakerman alkaessa kiehua. Sekoitetaan vielä kerran ja annostellaan lautaselle koristellen annos parmesaanilla.
Tätä herkkua on luvassa jälleen myöhemmin tänään.
Lisäisin yhden teelusikallisen sitruunamehua, ja puoli tl hunajaa... toimivat kanan ja timjamin kanssa erinomaisesti. Jollei sitruunaa satu olemaan himassa, vajaa teelusikallinen etikkaa (kaikki käyvät, paitsi väkiviina-)
Minä olisi vatkannut kerman sekaan pari munaa. Saa kastikkeen hiukan paksummaksi.