Mili
Eversti
Viikonlopun testiruoka: Kurt Saxonin-puuro.
Illalla huuhdo ja laita 2dl vehnänjyviä likoamaan. Aamulla juo ravinnerikas vesi ja huuhtele jyvät. Päivän aikana huuhdo jyvät useampaan kertaan. Tarkoituksena saada itäminen aikaan jolloin kuulemma proteiinit lisääntyvät muuttuvat paremmiksi, vitamiineja tulee lisää sekä hiilihydraatit ja gluteiinit vähenevät.
Toisena iltana lisäsin vettä että yhteensä 7dl jyvien kanssa ja keitin minuutin. Minulla on litran termos ja kaadoin keitoksen sinne hautumaan. Termospullo kyljelleen yöksi ja tiskialtaaseen vuodon varalta. Ideana termoksessa on energian ja ajan säästö, ei mikään ihme jos ajattelee että mr. Saxon oli termin survivalismi kehittäjä. Idea sopii hyvin mökkeilyyn, veneilyyn ja retkeilyyn. Joku varmaan muistaa aromipesän ostos-tv:stä?
Aamulla kaikki vesi oli imeytynyt ja jyvät olivat paisuneet ja keittyneet. 1/3 osa erilleen ja vaimo söi sen maidon kanssa.
Loput blenderiin ja vettä jyvien yläreunan tasalle. Ajo tasaiseksi massaksi ja kulhon kautta napaan.
Oli hyvää. Alkuperäisessä ohjeessa neuvottiin laittamaan suolaa termosvaiheessa, mutta laitoin vasta blenderivaiheessa. Myös vinkkinä alkuperäisessä ohjeessa lisätä kanelia puuronpäälle, kuten laitan normaalisti puurooni, kokeiluun ensikerralla.
Kehittämisideoita: lihaa joukkoon ja jonkinlainen lobscouse, idätys useamman päivän, termariin lihaliemikuutio, ohrasta, mungpavuista, veden lisäys että tilavuus 8dl.
Illalla huuhdo ja laita 2dl vehnänjyviä likoamaan. Aamulla juo ravinnerikas vesi ja huuhtele jyvät. Päivän aikana huuhdo jyvät useampaan kertaan. Tarkoituksena saada itäminen aikaan jolloin kuulemma proteiinit lisääntyvät muuttuvat paremmiksi, vitamiineja tulee lisää sekä hiilihydraatit ja gluteiinit vähenevät.
Toisena iltana lisäsin vettä että yhteensä 7dl jyvien kanssa ja keitin minuutin. Minulla on litran termos ja kaadoin keitoksen sinne hautumaan. Termospullo kyljelleen yöksi ja tiskialtaaseen vuodon varalta. Ideana termoksessa on energian ja ajan säästö, ei mikään ihme jos ajattelee että mr. Saxon oli termin survivalismi kehittäjä. Idea sopii hyvin mökkeilyyn, veneilyyn ja retkeilyyn. Joku varmaan muistaa aromipesän ostos-tv:stä?
Aamulla kaikki vesi oli imeytynyt ja jyvät olivat paisuneet ja keittyneet. 1/3 osa erilleen ja vaimo söi sen maidon kanssa.
Loput blenderiin ja vettä jyvien yläreunan tasalle. Ajo tasaiseksi massaksi ja kulhon kautta napaan.
Oli hyvää. Alkuperäisessä ohjeessa neuvottiin laittamaan suolaa termosvaiheessa, mutta laitoin vasta blenderivaiheessa. Myös vinkkinä alkuperäisessä ohjeessa lisätä kanelia puuronpäälle, kuten laitan normaalisti puurooni, kokeiluun ensikerralla.
Kehittämisideoita: lihaa joukkoon ja jonkinlainen lobscouse, idätys useamman päivän, termariin lihaliemikuutio, ohrasta, mungpavuista, veden lisäys että tilavuus 8dl.
Viimeksi muokattu: