Spadehommat

Todella hyvät lihapiirakat tällä ohjeella:


Ei ohjeita tarvitse tarkasti noudattaa. Itse käytin risoton lopun täytteenä ja vain kasvisöljyä rasvana. Jauhoja ei tarvitse mitata. Kun taikina ei tartu sormiin, niin jauhoja on sopivasti. Kananmunaa ei tarvita.
 
On tämä jännä kun jokin inhokkilistalla ollut tuote löydä uudestaan herkullisena. Tai sitten makuaisti toiminut ihan kiitettävästi.
Eli HK herkkumaksamakkara. Se pisin pötkö. (Saatta olla että siinä on oikeasti parempi maku). Ihan sellaisena mutta Tescon Finest Jalopeno Stuffed Olives:n kanssa. Helppo valmistaa :)
Toki sitä voi syödä leivän kanssa tai vaikka salaatin.

Toinen loisto löytö on Juustoportin Vuohenmaito. Lukee Goat Milk, kahvissa ylivoimainen, erityisesti Solid merkkissa.

Kolmas löytö on Myrskyluodon kylmäsavu merilohta, se mitä on vain palana valmiiksi pakattu.
 
Tänään lohta, perunaa, salaattia ja etelä-afrikkalaista valkkaria. Eilen lammasta, perunaa ja uunissa kypsennettyjä vihanneksia myös etelä-afrikkalaisella punkulla ja yhdellä Franziskanerin tummalla vehnäoluella.

Kiitettävät antimet pääsiäisen kunniaksi.
 
Juhlan kunniaksi Jalostajan hernaria, tuoppi Laitilan Kukko Lageria ja 'jonkin verran' traivotkaa.

Ikävä kyllä sekin kiva meni että heilahti ja nyt on taas tylsyys, kärsimys ja vitutus edessäpäin.
 
Vihdoinkin maistoin pakastettu strutsin pihveja (Lidlin pakaste) tykkäsin. Keitetyn perunan kanssa, rapean salaatin, johon raastoin hiukan porkkana ja suosikki tryffeli majoneesin. Olin suorastaan onnellinen.
Jälkkäriksi syön mämmiä, kun sitä vielä saa, mämmi ja kevyt kerma - erittäin onnistunut yhdistelmä. Ja minusta ainoa oikea tapa syödä mämmiä.
 
Kuka ehtii ensimmäisenä maistamaan tätä "roiskeläppä" pizzojen ikonia?

Saarioinen tuo myyntiin uuden "roiskeläppäpizzan" – jakaa taatusti mielipiteet​

LIFESTYLE > MAKUJA ARTIKKELISIVU JULKAISTU 30.04.2021 09:29
shutterstock_1094523122
Saarioinen lanseeraa juhlavuoden kunniaksi pizzauutuuden tuttujen klassikoiden rinnalle.Shutterstock/Saarioinen


Saarioisten legendaariset mikropizzat täyttävät tänä vuonna jo 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi kauppoihin tulee täysin uusi maku, täysin uudistetulla ilmeellä, ruokayritys tiedottaa.
Mikrossa lämmitettävät einespizzat ovat yksi kauppojen valmisruokahyllyjen ikisuosikeista. Mikropizzojen suosio räjähti 1980-luvulla, kun mikroaaltouunit yleistyivät suomalaisissa kotitalouksissa. Vuosikymmenestä tulikin todellinen läpimurto pizzoille ja muille yhden hengen aterioille.


Saarioisten mikropizzoja myyty jo 700 miljoonaa kappaletta​

Suomalainen valmisruokayhtiö Saarioinen lanseerasi omat legendaariset klassikkopizzansa vuonna 1981. Niistä tuli välitön hitti ja suosio on jatkunut tasaisena vuosikymmenten ajan.
Tiesitkö? Suomessa mikropizzoja on Saarioisten lisäksi valmistanut jo vuosikymmenien ajan Atria. Lisäksi kaupoissa myydään muun muassa Riitan Herkun metripizzaa.
Tänä päivänä Saarioinen paistaa pizzoja vuodessa noin 12 miljoonaa kappaletta, mikä tarkoittaa, että jokainen suomalainen syö vuoden aikana keskimäärin kaksi "roiskeläppää". Vuosikymmenten aikana pizzoja on syöty yhteensä jo yli 700 miljoonaa kappaletta.

Uusi "roiskeläppäpizza" jakaa taatusti mielipiteet​


d6b1ec79-fbac-4578-9249-6ee19d695000 (1)



Juhlavuoden kunniaksi Saarioinen lanseeraakin nyt uutuuden tuttujen klassikoiden rinnalle: Jauheliha Sour cream & Onion -pizzan. Erikoinen pizzamaku jakaa taatusti mielipiteet!
Uuden pizzan pakkausdesign on osa juhlavuoden ilmettä, jonka on suunnitellut helsinkiläistaiteilija Rasmus Tikkanen. Ilme on saanut inspiraationsa Saarioisten mikropizzojen historiasta ja 1980-luvun skeittigrafiikoista.
– Olin kymmenvuotias, elettiin 90-lukua. Rullasin skeittilaudalla lähikauppaan ja ostin viikkorahoilla Saarioisten pizzan. Enpä olisi kymmenvuotiaana uskonut, että vielä kerran saan suunnitella ikonisen pizzan juhlapakkauksen, Rasmus Tikkanen kertoo.
Saarioinen juhlistaa klassikkopizzojen 40-vuotista taivalta myös julkaisemalla uudistetun version Bomfunk MC’s:n ikonisesta Freestyler-kappaleesta. Kappale julkaistaan vappuaattona YouTubessa. Päivitetty kappale on tehty yhdessä alkuperäistuottaja Jaakko Salovaaran sekä nuorten rap-artistien Iben ja Melon kanssa.
 
Varmasti hyvää oli mutta ei tuo kyllä risottoa ole. Jos nyt ollaan ihan tarkkoja. :)
Pikemmin riisi kastikkeella. Minun eräs lohturuoka on vähän tuonnäköistä,
Kanan fileesuikaleita paistettuna, johon kaadetaan sitten riisit sekaan. Samalla myös kaadetaan herne-maissi-paprikasekoitus ja smetana sinne ja sekoitetaan. Sitten sekaan mausteita oman maun mukaan. Mulla tässå tapauksessa paprikajauhetta, cayannejauhetta, currya, cajun-jauhetta ja valkosipulijauhetta.
 
Minähän meillä Lotina olen. Tänään se meinasi loppu ja alku eli porovelliä. Nyt on luut mänt eli Sodankylästä täytyy ensi syksynä tilata taas puolikas vasa.
 

Liitteet

  • 182913696_10159221138564347_6115207470965383528_n.jpg
    182913696_10159221138564347_6115207470965383528_n.jpg
    80.6 KB · Luettu: 7
  • 182795406_10159220780799347_2477311146255359804_n.jpg
    182795406_10159220780799347_2477311146255359804_n.jpg
    75.1 KB · Luettu: 7
Kinkkukiusausta sinapilla höystettynä lounaaksi tänään. Hyvää oli.
 
Muistaakseni Suomessa, siihen aikaanhan kaikilla tarkoitti vain; sinappi,ketsuppi,kurkkusalaatti ja sipuli.
Vuonna -73 join ekaa kertaa Coca-Colaa Toronto:ssa, -84 Calcary:ssä Pan Pizzaa,Kentacky chicken fries ja hampurilaisia ihmeteltiin..sekä Budweiser oli totaalisen uutta ja ihmeellistä.
"Kaikilla" oli tärkeää, koska sen chopatun raakasipulin lisäksi oli vielä normaalin makukynnyksen ylittävä upgreidi: tuplasipuli :solthum: .
Nyt puhutaan siis silputusta kotimaisesta keltasipulista, jota on käytetty erittäin anteliaasti.
Se oli merkittävää. Silmät punotti jo valmiiksi...
 
Viikonlopun projektiksi keksin juuri kokeilla waterzooin tekoa. Puutelistakin näyttää aika lyhyeltä.
 
Tilasin tänään Hookista ribsit ranuilla ja Coleslaw salaatilla. Maistui mutta hinta ja annoksen koko ei kohtaa.
 
Viikonlopun projektiksi keksin juuri kokeilla waterzooin tekoa. Puutelistakin näyttää aika lyhyeltä.
Jonkinlainen maito-muna-jauhosuurus -kastike, eli jotain vihanneksia valkokastikkeessa?

Kuulostaa samalta kuin vastustajan nyrkin mäjähtäminen makunystyröihin :) !
 
Kuka ehtii ensimmäisenä maistamaan tätä "roiskeläppä" pizzojen ikonia?

Saarioinen tuo myyntiin uuden "roiskeläppäpizzan" – jakaa taatusti mielipiteet​

LIFESTYLE > MAKUJA ARTIKKELISIVU JULKAISTU 30.04.2021 09:29
shutterstock_1094523122
Saarioinen lanseeraa juhlavuoden kunniaksi pizzauutuuden tuttujen klassikoiden rinnalle.Shutterstock/Saarioinen

Saarioisten legendaariset mikropizzat täyttävät tänä vuonna jo 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi kauppoihin tulee täysin uusi maku, täysin uudistetulla ilmeellä, ruokayritys tiedottaa.
Mikrossa lämmitettävät einespizzat ovat yksi kauppojen valmisruokahyllyjen ikisuosikeista. Mikropizzojen suosio räjähti 1980-luvulla, kun mikroaaltouunit yleistyivät suomalaisissa kotitalouksissa. Vuosikymmenestä tulikin todellinen läpimurto pizzoille ja muille yhden hengen aterioille.


Saarioisten mikropizzoja myyty jo 700 miljoonaa kappaletta​

Suomalainen valmisruokayhtiö Saarioinen lanseerasi omat legendaariset klassikkopizzansa vuonna 1981. Niistä tuli välitön hitti ja suosio on jatkunut tasaisena vuosikymmenten ajan.

Tänä päivänä Saarioinen paistaa pizzoja vuodessa noin 12 miljoonaa kappaletta, mikä tarkoittaa, että jokainen suomalainen syö vuoden aikana keskimäärin kaksi "roiskeläppää". Vuosikymmenten aikana pizzoja on syöty yhteensä jo yli 700 miljoonaa kappaletta.

Uusi "roiskeläppäpizza" jakaa taatusti mielipiteet​


d6b1ec79-fbac-4578-9249-6ee19d695000 (1)

Juhlavuoden kunniaksi Saarioinen lanseeraakin nyt uutuuden tuttujen klassikoiden rinnalle: Jauheliha Sour cream & Onion -pizzan. Erikoinen pizzamaku jakaa taatusti mielipiteet!
Uuden pizzan pakkausdesign on osa juhlavuoden ilmettä, jonka on suunnitellut helsinkiläistaiteilija Rasmus Tikkanen. Ilme on saanut inspiraationsa Saarioisten mikropizzojen historiasta ja 1980-luvun skeittigrafiikoista.
– Olin kymmenvuotias, elettiin 90-lukua. Rullasin skeittilaudalla lähikauppaan ja ostin viikkorahoilla Saarioisten pizzan. Enpä olisi kymmenvuotiaana uskonut, että vielä kerran saan suunnitella ikonisen pizzan juhlapakkauksen, Rasmus Tikkanen kertoo.
Saarioinen juhlistaa klassikkopizzojen 40-vuotista taivalta myös julkaisemalla uudistetun version Bomfunk MC’s:n ikonisesta Freestyler-kappaleesta. Kappale julkaistaan vappuaattona YouTubessa. Päivitetty kappale on tehty yhdessä alkuperäistuottaja Jaakko Salovaaran sekä nuorten rap-artistien Iben ja Melon kanssa.
Noh, onko kukaan kokeillut? Asun n. 1800km Kilpisjärveltä, joka on ainoa paikka missä voisi Norjasta tämän herkun käydä tarkastamassa... eli en voi!
Mutta se on varmasti herkullinen ja myös edullinen.
#pizzalife
#ralli-fläppä
#roiskis
 
Back
Top