Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Laakerinlehtiä, porkkanaa, sipulia, kanaa? Coq au Vin? Joka ei muuten näytä punaiselta, ei sitä viiniä niin paljoa käytetä, on lähinnä etikkaa tai sitruunaa vastaava happamuuden lähde muuten melko makeassa annoksessa.Mitä tänään... tai siis koko tämä viikko syödään?
Hetken päästä lämpöjen pudotus ja kansi päälle.
Katso liite: 54549
Kanan sijasta tuossa savivuoassa oli 900g karjalanpaisti lihoja. Jälestä keitin vielä muutaman potun. Oli muuten maukasta, kun alkuunsa koko soppa oli puoli tuntia 200°c, ja pudotin lämpöjä sitten 150°c, jossa se sai kannen alla hautua kolme tuntia.Laakerinlehtiä, porkkanaa, sipulia, kanaa?
Itsellä on jäänyt karjalanpaisti vähän paitsioon tämän reseptin löydyttyä.Kanan sijasta tuossa savivuoassa oli 900g karjalanpaisti lihoja. Jälestä keitin vielä muutaman potun. Oli muuten maukasta, kun alkuunsa koko soppa oli puoli tuntia 200°c, ja pudotin lämpöjä sitten 150°c, jossa se sai kannen alla hautua kolme tuntia.
Ahh... palsternakka ja hunaja, kaksi tärkeää asiaa jotka moni unohtaa ehkä pataruuista (eivätkä edes kuulu perinteisiin suomalaisiin, mutta ne kannattaa lisätä!). Kolmas on juuripersilja, kyllä, maistuu vähän persiljan, palsternakan ja juurisellerin sekoitukselta, ja tuo todella paljon lisää pataruokiin. Kotimainen juures, joten = suhteellisen halpa.Peura ja juureksia. Juureksia lanttu, raitajuuri, palsternakka, peruna, yritit, hunaja, suola ja pippuri. Porkkana unohtui, mutta olkoon.
Hakanimen hallista, punaviinissa siellä valmiiksi silmini edessä marinoitu, rosmariinin, laakerilehtien ja muistaakseni katajan, ja pitkään haudettu nyt.
Katso liite: 54696
Ei nyt lähetä sille tielle, jossa suomalaisen täytyy valita muhamettilaisen tshetsheenin ja ryssän väliltä, eihän...Komeet maisemat tuolla näin kiipeilijänä jumankauta! Norjakin on ihan Espoota verrattuna tohon Kaukasukseen...
Noh, ottaen huomioon että kaveri pudottaa punkkua niinkuin omistaisi sen, en usko että tämä on kusi-musujen asuttamalta Tsetsnia/ Dagestan/ Ingushetia -alustalta.Ei nyt lähetä sille tielle, jossa suomalaisen täytyy valita muhamettilaisen tshetsheenin ja ryssän väliltä, eihän...
Komeet maisemat tuolla näin kiipeilijänä jumankauta! Norjakin on ihan Espoota verrattuna tohon Kaukasukseen...
Kyllä. Juuripersilja. Ja mielummin se, kun porkkana. Hunaja sen sijan ensi kerta varovasti.Ahh... palsternakka ja hunaja, kaksi tärkeää asiaa jotka moni unohtaa ehkä pataruuista (eivätkä edes kuulu perinteisiin suomalaisiin, mutta ne kannattaa lisätä!). Kolmas on juuripersilja, kyllä, maistuu vähän persiljan, palsternakan ja juurisellerin sekoitukselta, ja tuo todella paljon lisää pataruokiin. Kotimainen juures, joten = suhteellisen halpa.
Mineraalivesi pehmentää hyvin possuliha shashykia varten. en osa sanoa, onko punaviini tehokkampi.
En grillaa possunlihaa, joten en osaa sanoa... ainakin naudalla punaviini, tai punaviinietikka toimivat hyvin happamuuden lähteinä, sitruuna samoin, mureuttavat lihaa mutta se kestää vähän kauemmin, 4-12 tuntia... Kanaan käytän ainoastaan kuivamausteita hieromalla, tai öljymarinaadia jääkaapissa, joka suojaa lihaa.Kyllä. Juuripersilja. Ja mielummin se, kun porkkana. Hunaja sen sijan ensi kerta varovasti.
Mineraalivesi pehmentää hyvin possuliha shashykia varten. en osa sanoa, onko punaviini tehokkampi.