Muuten olisi arvannut naudan uunipaistia mutta se sokeri ei siihen sopinut.Sitä juuri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Muuten olisi arvannut naudan uunipaistia mutta se sokeri ei siihen sopinut.Sitä juuri
Hyvännäköistä enkä makuakaan epäile. Oma kiintiö vastaavan näköiselle annokselle tuli mitta täyteen jo vuosia sitten Levillä Myllyn Äijässä, lyhyesti kuivaa ja kylmää oli + tarjoilija huohotti niskaan että seuraavia olisi tulossa tyyliin.... traumat jäi molempiin.Tuli tehtyä lehtipihvejä naudan jauhelihasta. Yllättävää mutta suutuntuma ja maku kuin huoltoasemien "kengänpohjissa" eli oinein hyvä ja maistuva. Samoten tein itse myös maustevoin pihvien päälle.
Katso liite: 55515
Siinäpä ainakin tietää mitä turpaansa vääntää ja mausteetkin oman maun mukaan.Jo vain, sain tilaamani makkara ruiskun, suolet jääkaapissa odottamassa, viikonloppuna massan teko ja ruiskutus, kahotaan mitä tulee.. Kun ne reseptit vaan löytyy arkistosta jotka sain joskus työnantajaltani nakkipajassa..
Kertokaas omia retkiruokapravureita, plussaa jos aineet sellasia ettei heti ole pilaantumassa.
Täytyypä koittaa tuota. Lastenkoskija on kyllä todella monikäyttöinen herkku jota tulee useinkin hankittua eräruuaksi. Viimeksi mm. kalakeittoa trangialla:Lastenkoskija on legenda, mutta oletko kokeillut Apetinan säilykesalaattijuustoa (sellainen 2 dl pillimehun kokoinen pahvitörppö)? Löytyy yleensä kaupan juustotiskiltä, tosin säilyy ihan virallisestikin myös huoneenlämmössä (olikohan 6 kk valmistuspäivästä). Sopii hyvin yhteen mm. tomaattitonnikalan ja pastan kanssa.
Lisäys: https://www.arla.fi/tuotteet/apetina-original-pala-200g-578509/
Millä soseutat kenttäolosuhteissa? Puunuija pitää veistellä leirikyrvän sijaan?Minun suuri herkku on sosekeitto lastenkoskijalla terästettynä. Eli ota mitä juureksia saat käsiin, keitä ne, soseuta ja mausta kyseisellä juustolla. Ja vielä parempaa kun heittää sekaan paistettua pekonia murusiksi leikattuna.
Ei paljoa paina repussa:Millä soseutat kenttäolosuhteissa? Puunuija pitää veistellä leirikyrvän sijaan?