Kyllä minä olen broileria joskus huuhtonut vedellä jotta saisi pois marinadin. Jättää hanan valumaan niin ei tarvitse koskea mihinkään ennenkun on kädet pessyt. Tosin ei ole tapana huuhtoa broileria yleensä. Ja broileria käsitellessä käytän pihtejä.Kana + vesi = ruokamyrkytys. Joudun aina puuttumaan asiaan kun joku ilmoittaa että nämä kananrinnat pitää ensin huuhtoa vedellä. MIHIN aiot koskea sen jälkeen?
Ahaa, nyt sytytti. Sinä olet juutalainen joten sun täytyy noudattaa jotain ihme sääntöjä mitä meitä tavallisia suomalaisia ei koske.






ja hyvin meni ihmisillä kurkusta alas, kyselkääs jos on tuttuina ihmisiä jotka oli lihatiskeissä - 80 luvulla



laitoin juuri sen jääkaappiin, maanantaina pakastimeen, konjakin asemasta koitan tuolla leikatulla tämän.