Kuolovena
Alikersantti
Kun nyt laitoin tuonne yhdestä hupsutuksestani, laitan tähän ketjuun yhden reseptini:
Trippa Finta (eli firenzeläinen naudan valemahalaukku + tomaattikeitto
Tomaattikeitto/-kastike:
4 tomaattia paloiteltuna
1 purkki Mutti San Marzano -tomaatteja
Hyppysellinen Maldon-suolaa
Mustapippuria rouhittuna
Loraus Heinz Worcester-kastiketta
Loarus Poppamies Awesome Sauce -kastiketta
Muutama roiskaus Poppamies Aged Jalapeno -kastiketta
Tomaattipyreetä niin paljon kuin huvittaa
Tuo saa kiehua vähintää puoli tuntia, jota tomaattien lykopeenit irtoavat. Sitten sauvasekoittimella tohjoksi.
Sitä odotellessä valurautapannu tulille (valvotusti parvekkeella) Firedragonin alle, ja Trippan teko:
2 kanamunaa
2 rkl Parmigiano Reggiano -murua
Ripaus Maldon-suolaa
Rouhittua mustapippuria
Nuo sekaisin, kuumalle pannulle voita, ja paistoon. Kun on kypsää -> leikkuulaudalle, ja siinä suikaleiksi. Lautaselle, ja päälle aiempaa tomaattisoosia, sekä hiukan lisää juustomurua.
Trippa Finta (eli firenzeläinen naudan valemahalaukku + tomaattikeitto
Tomaattikeitto/-kastike:
4 tomaattia paloiteltuna
1 purkki Mutti San Marzano -tomaatteja
Hyppysellinen Maldon-suolaa
Mustapippuria rouhittuna
Loraus Heinz Worcester-kastiketta
Loarus Poppamies Awesome Sauce -kastiketta
Muutama roiskaus Poppamies Aged Jalapeno -kastiketta
Tomaattipyreetä niin paljon kuin huvittaa
Tuo saa kiehua vähintää puoli tuntia, jota tomaattien lykopeenit irtoavat. Sitten sauvasekoittimella tohjoksi.
Sitä odotellessä valurautapannu tulille (valvotusti parvekkeella) Firedragonin alle, ja Trippan teko:
2 kanamunaa
2 rkl Parmigiano Reggiano -murua
Ripaus Maldon-suolaa
Rouhittua mustapippuria
Nuo sekaisin, kuumalle pannulle voita, ja paistoon. Kun on kypsää -> leikkuulaudalle, ja siinä suikaleiksi. Lautaselle, ja päälle aiempaa tomaattisoosia, sekä hiukan lisää juustomurua.