Suomen mustamaalaminen Venäjällä

Vonka

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 3.0
Hyvä signaali. Yhteistyö on helpompaa, kun ei ole tuollaisia kaheleita jaloissa pyörimässä.
 

yrjö

Ylipäällikkö
No enpä nyt tuota kovin hyvänä pidä. "Vastapuoli" osaa huolehtia omasta uskottavuudestaan, meidän epäeduksemme ja että sillä riittää kosolti "Hellevigejä". Yhden hylkäys ei tunnu missään.
 

SJ

Greatest Leader
Lahjoittaja
No enpä nyt tuota kovin hyvänä pidä. "Vastapuoli" osaa huolehtia omasta uskottavuudestaan, meidän epäeduksemme ja että sillä riittää kosolti "Hellevigejä". Yhden hylkäys ei tunnu missään.
Ja kohta se on takaisin äänessä ja sillä on entisiäkin hullumpi selitys tapahtuneelle.
 

Teräsmies

Respected Leader
Lahjoittaja
Vai että tälläistä... pari kuukautta vanha uutinen mutta mielenkiintoista nähdä tuttuja nimiä.

Outo lehtiväite Venäjällä: ”Jos Suomi liittyy Natoon, seuraa sisällissota”
Venäjän valtiollinen Rossiskaja Gazeta –lehti kirjoittaa sisällissodan mahdollisuudesta Suomessa, jos Suomi liittyy Natoon ilman kansanäänestystä.

Lehti viittaa nimettömiin asiantuntijalähteisiin.

RG:n jutun nostaa esiin Puheenvuoron blogissaan Veli-Pekka Leino.
- Monet asiantuntijat ovat sitä mieltä, että jos Suomen hallinto päättää liittyä Natoon ilman kansanäänestystä, kansannousu pyyhkii maan yli ja sisällissotakin on mahdollinen, RG kirjoittaa nimeämättä ketään asiantuntijaa.

- Periaatteessa tällainen on täysin mahdollista. Myös Suomen viranomaiset tietävät sen.


Jutussa käsitellään Suomen Nato-jäsenyyttä uuden hallituksen kantojen kautta. RG on huomannut pääministeri Alexander Stubbin myönteisen Nato-kannan.

Lehti painottaa, että Nato-liittoutuminen on mahdollista vasta kansanäänestyksen jälkeen. Kokoomus linjasi kaksi viikkoa sitten puoluekokouksessaan, että Natosta olisi järjestettävä Suomessa kansanäänestys. Myös RKP on ottanut myönteisen Nato-kannan.

RG:n haastattelemia asiantuntijoita ovat Aleksanteri-instituutin Markku Kangaspuro sekä Verkkomedia.org-julkaisun päätoimittaja Janus Putkonen.

Kangaspuro uskoo haastattelussa, että äänestystä ei järjestetä mikäli Naton kannatus laahaa nykyisessä alle 30 prosentissa.

Putkonen puolestaan arvioi, että eduskunnan kansanedustajista vain kolme vastustaa Nato-jäsenyyttä. Lausunto on hieman omituinen, sillä esimerkiksi vasemmisto, perussuomalaiset ja keskusta ovat ilmoittaneet vastustavansa Naton jäsenyyttä.
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/70083-outo-lehtivaite-venajalla-jos-suomi-liittyy-natoon-seuraa-sisallissota
 
Viimeksi muokattu:

Fencer

Eversti
Jälleen lähtee laulu soimaan:

Johan Bäckmanin tiedotustilaisuus Helsingissä 10.10.2014 klo 12

Pidän toimittajille ja opiskelijoille tiedotustilaisuuden 10.10.2014 klo 12, teemoina mm.:

-USA:n tavoitteet Suomessa ja Venäjällä;
-Novorossijan vapaustaistelun tilanne;
-Suomen sananvapaustilanteen heikkeneminen Venäjä-vastaisessa informaatiosodassa;
-Suomen venäläisvähemmistöön kohdistuvat ihmisoikeusloukkaukset;
-Venäjän vastatoimet Sanoma-konsernin russofobiaan;
-Venäläisvihan kiihtymisen vaikutus Suomen venäläisväestöön;
-Suomen venäläiset ja informaatiovaikuttaminen;
-SBU:n toiminta Suomessa;
-Suomen ja Venäjän suhteiden nykytilanne ja muutokset.

http://kohudosentti.blogspot.fi/2014/10/johan-backmanin-tiedotustilaisuus.html
 

Vonka

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 3.0
Liki kaikissa Venäjällä lehtiin päässeissä ja levinneissä väritetyissä uutisissa värin takana on ollut desantti - taustalla olevilla tapahtumilla voi olla pohja todellisuudessa. Hän valitsee sanamuodot ja sävyn.

Laajasalossa tapahtunut halveksuttava murha tarjoaa toki aineistoa kampanjointiin. Venäläisväestö on vaarassa, vihanatsit nousseet valtaan. Alas Helsingin fasistijuntta!

Itse sanoisin tätä elämää ymmärtämättömien pissiskerhon lausuntoja seuranneena, että alas narsistinuoret ja narsistien juntta, mutta se on toinen tarina.
 

AKE-ukki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Ulkomaat 24.10.2014 klo 23:13 | päivitetty 24.10.2014 klo 23:13
Venäjän viranomaiset kertovat löytäneensä antibioottia suomalaisjuustosta – Valio: "Mahdotonta"
Venäjän elintarvikevirasto haluaa rajoittaa laktoosittomien meijerituotteiden jakelua Venäjällä väitetyn antibioottilöydön takia. Käytännössä Valio ei ole vienyt Venäjälle laktoosittomia tuotteita Venäjän vastapakotteiden asettamisen jälkeen, ja yhtiön viestintäjohtaja pitää antibioottiväitettä käsittämättömänä.

Venäjä ilmoitti aiemmin, että laktoosittomia meijerituotteita voi pakotteista huolimatta tuoda maahan. Käytännössä se ei kuitenkaan ole onnistunut. Kuva: Yle
Venäjän viranomaiset saattavat kieltää laktoosittomien meijerituotteiden tuonnin Suomesta, koska "suomalaisesta juustosta on löydetty antibioottia", kertoo venäläinen uutistoimisto Interfaks.

Venäjän elintarvikevalvojan Rosselhoznadzorin edustaja Aleksei Aleksejenko kertoo Venäjän elintarvikeviraston lähettäneen maan kuluttajavirastoon suosituksen, jonka mukaan "vaaralliset tuotteet vedettäisiin markkinoilta". Venäjälle laktoosittomia tuotteita Suomesta on aiemmin vienyt Valio.

Venäjä keskeytti meijerituotteiden tuonnin vastapakotteena EU:n sanktioille elokuun alussa. Myöhemmin Venäjä antoi luvan tuoda laktoosittomia tuotteita, koska Venäjällä ei niitä valmisteta juuri lainkaan.

Valio: Antibiootin pääsy maitoon "mahdotonta"
Valion viestintäjohtajan Pia Kontusen mukaan antibioottia sisältävää maitoa ei mitenkään pitäisi päästä myyntiin asti. Maidosta otetaan useita näytteitä, ja jos antibioottia löydetään, maitoerä vedetään pois tuotannosta.

– Tutkimme tarkasti antibiootteja, ja seurantamme mukaan sen pääsy maitoon tai juustoon pitäisi olla mahdotonta, Kontunen sanoo Yle Uutisille.

Kontusen mukaan venäläisviranomaisen väite tuntuu "käsittämättömältä".

– En tiedä, mikä heidän näytteensä on tai mistä on kyse.

Käytännössä Valio ei ole päässyt viemään uusia laktoosittomia tuotteita Venäjälle myyntiin vastapakotteiden asettamisen jälkeen, Kontunen kertoo. Lokakuun alussa Valio sai vietyä rajan yli koe-erän, jota Venäjän tulli kertoi tutkivansa. Valiolle ei tutkimusten tulosta ole kerrottu.

Kontusen mukaan Venäjän kaupoissa voi tällä hetkellä olla myynnissä vain ennen vastapakotteiden asettamista vietyjä tuotteita eli juustoa ja voita.

Yle Uutiset ei tavoittanut Valion Venäjän-johtajaa Mika Koskista kommentoimaan antibioottiväitteitä tarkemmin.

LUE MYÖS
Valion laktoosittomia tuotteita rajan yli – tuotteet Venäjällä, muttei vielä kaupoissa

10.10.
Valio ihmeissään: Miksi laktoosittomat tuotteet seisovat rajalla?
28.8.
  • Jessikka AroYle Uutiset
 
Mikäpä uutinen tuo Valio-homma pitäisi olla?* Johan Venäjä kertaalleen kielsi tuonnin täydellisesti. He voivat omilla rajoillaan tehdä millaisia kauppapäätöksiä haluavat. Niinhän mekin voimme.

Ei muuta kuin siitä ryssän kaasusta eroon vaan. Jokos ne LNG-terminaalit on rakenteilla? Jos ei ole, niin käyntiin jo heti eilisestä alkaen prkl.

Samoin sen venäläiskuljetusliikkeiden ajelun voisi täällä Suomessa voisi estää. Tai ainakin laittaa sille mukavan hintalapun. Tehostettu liikenneturvallisuuskontrolli noille ryssän rekoille.

Venäläisturistien liikkumiseen en vissiin puuttuisi, vaikka mieli kyllä tekisi. Turha sitä on perusvenäläistä kyykyttää lisää. Näyttääpä tuo heidän oma Putlerinsa sitä jo ihan kiitettävästi tekevän joten kohdellaan me heitä ihmisinä ja jos vierasille tulevat, niin pannaan vaivihkaa tarjolle vaihtoehtoista informaatiopakettia. K-Kaupan Väiskin oli aikoinaan se paras propagandamies. Niin se on nytkin, kun Venäjällä alkaa kohta kone leikkaamaan kiinni.


* hauskaa sinänsä, että näitä Venäjän tekemiä juttuja uutisoidaan aina mukamas niin "täystyrmistyneinä". Kun oikeasti me tiedämme että: Venäjä ei ole demokratia ja lähestyy hallintomielessä päivä päivältä Pohjois-Koreaa. Jos ei kerran Pohjois-Korean perseilyt rajoillaan ole mikään iso uutinen tai ainakaan hämmästytä ketään, niin miksi Putlerstanian perseilyt pitäisi aina olla joku yllätysäimistelyn aihe? Tuohan on ihan odotettua meinikiä. Ollaan sentään diktaattorien kanssa tekemisissä. Uutisointi voisi enempi olla tämän tyylistä: "Yksinvaltias Putin I sulki rajat. Kuten oli odotettavissa. Osanottomme Venäjän kansalle".
 
Viimeksi muokattu:

Cold Will

Kapteeni
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Viimeisessä Suomen kuvalehdessä on hyvä venäläiskirjailija Mihail Šiškin kirjoittama juttu "Tällainen on Putinin musta aukko". Mihail hyvin kuvaa sitä pelkosuhdetta joka diktaattorin ja kansan välillä vallitsee ja kuinka Putin ihan kuten kuka tahansa diktaattori pyrkii rakentamaan kuvaa ulkopuolisista vihollisista. Yksi pointti on se että kaikki tietää mistä on kyse mutta kukaan ei uskalla sanoa mitään. Toisaalta Putinilla on ihan hyvät syyt pelätä kansaa. Jutussa hyvin näkyy se että ei Venäläiset hulluja ole, he toimivat ihan loogisesti olosuhteissa joissa sattuvat elämään. [/COLOR]
 

Talvela

Greatest Leader
Duginin haastattelu, vihjaa jo sisäisten puhdistusten tarpeella ja maalaa heidän maailmankuvansa selkeästi.Tekstitetty englanniksi.

 
Viimeksi muokattu:

AKE-ukki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Tämä reservin esikuntaupseerille:

Tuo Iltalehden uutinen, vaikka se on ns. lööppimäinen uutinen a´la Iltalehti... kertoo kuinka laajalla rintamalla Putler:in porukka on mustaamassa Venäjällä Suomea kansana, tuottajana ja myöskin kulttuurina.

Ja onhan näitä "puhtausongelmia" jo ollutkin.

Odotan mielenkiinnolla, koska Nokian renkaiden Venäjän tehtaiden mahdolliset vaikeudet alkavat

Se millätavalla näitä case:ja Suomessa uutisoidaan keltaisissa lehdissä., se onkin aivan oma juttunsa...
 
Viimeksi muokattu:

Tähystäjä

Eversti
Lahjoittaja
Duginin haastattelu, vihjaa jo sisäisten puhdistusten tarpeella ja maalaa heidän maailmankuvansa selkeästi.Tekstitetty englanniksi.

Tuota Duginia voi mielestäni pitää yhtenä tämän hetken vaarallisimmista miehistä maailmassa. Täysi fasisti.

Koko ideologia perustuu täysin mustavalkoiseen "me vastaan te" -ajatteluun, jossa ei ole sijaa minkäänlaisiin kompromisseihin, ja väkivaltaan ollaan valmiita turvautumaan aina kun se edistää omia intressejä...

Asemansta takia tuhat kertaa vaarallisempi kuin Bäckman, toimii Putinin ideologisena isänä. Kaveri tulisi saada pois päiviltä. Heti.
 

YliKoo

Respected Leader
Lahjoittaja
Sopii huonosti tähän ketjuun, mutta häävi ei ole juttukaan. Taitavat saada palkkansa ruplissa.

http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288759378343.html

Suomen ”putinisteilla” yllättävät tulot

Johan Bäckman, Juha Molari, Petri Krohn, Jon Hellevig ja Janus Putkonen.
Julkaistu: 3.11.2014 16:34, päivitetty: 3.11.2014 16:50

IS listasi Bäckmanin, Hellevigin ja muiden Venäjä-mielisten tienestit.

Valtaosa Suomen tunnetuista Vladimir Putinin kannattajista keräsi varsin vaatimattomia tuloja vuonna 2013. Suomen tunnetuimpien Venäjän puolestapuhujien joukkoon kuuluva kohudosentti Johan Bäckman keräsi 9746 euron pääomatulot viime vuonna. Ansiotuloja hänellä ei ollut lainkaan.

Venäjällä juristin töitä tekevä Jon Hellevig nousi julkisuuteen viime keväänä haukuttuaan rajuin sanakääntein Facebookissa oopperatähtiKarita Mattilaa, kun Mattila oli päättänyt olla esiintymättä Vladimir Putinia tukeneen kapellimestarin kanssa. Hellevigillä ei ollut Suomessa veronalaisia tuloja viime vuonna.

Petri Krohn toimii puheenjohtajana Suomi ilman fasismia ry:n puheenjohtajana. Bäckman on samaisen yhdistyksen rahastonhoitaja. Krohn sai 7370 euron tulot.

Venäjä-mielisestä blogistaan tunnetun ex-kirkkoherra Juha Molarintulot olivat viime vuonna 10424 euroa. Varsin vaatimattomaksi jäi myös pro-Venäjä-sivuston Verkkomedia.orgin tekijän Janus Putkosen tili. Putkoselle kertyi ainoastaan 874 euron tulot.

Porukan kovatuloisin oli opettajan töitä tehnyt porilainen kunnallispoliitikko Evgenia Hildén-Järvenperä (sd), joka on toiminut Bäckmanin mukaan niin sanotun ”Donetskin kansantasavallan edustuston” lehdistösihteerinä. Hildén-Järvenperän tulot olivat 45526 euroa.

Verotiedot 2013: Katso täältä kaikkien tuttujen kasvojen ja yli 150 000 € tienanneiden tulot ja verot.

Antti Honkamaa
 

adam7

Respected Leader
Sopii huonosti tähän ketjuun, mutta häävi ei ole juttukaan. Taitavat saada palkkansa ruplissa.

http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288759378343.html

Suomen ”putinisteilla” yllättävät tulot

Johan Bäckman, Juha Molari, Petri Krohn, Jon Hellevig ja Janus Putkonen.
Julkaistu: 3.11.2014 16:34, päivitetty: 3.11.2014 16:50

IS listasi Bäckmanin, Hellevigin ja muiden Venäjä-mielisten tienestit.

Valtaosa Suomen tunnetuista Vladimir Putinin kannattajista keräsi varsin vaatimattomia tuloja vuonna 2013. Suomen tunnetuimpien Venäjän puolestapuhujien joukkoon kuuluva kohudosentti Johan Bäckman keräsi 9746 euron pääomatulot viime vuonna. Ansiotuloja hänellä ei ollut lainkaan.

Venäjällä juristin töitä tekevä Jon Hellevig nousi julkisuuteen viime keväänä haukuttuaan rajuin sanakääntein Facebookissa oopperatähtiKarita Mattilaa, kun Mattila oli päättänyt olla esiintymättä Vladimir Putinia tukeneen kapellimestarin kanssa. Hellevigillä ei ollut Suomessa veronalaisia tuloja viime vuonna.

Petri Krohn toimii puheenjohtajana Suomi ilman fasismia ry:n puheenjohtajana. Bäckman on samaisen yhdistyksen rahastonhoitaja. Krohn sai 7370 euron tulot.

Venäjä-mielisestä blogistaan tunnetun ex-kirkkoherra Juha Molarintulot olivat viime vuonna 10424 euroa. Varsin vaatimattomaksi jäi myös pro-Venäjä-sivuston Verkkomedia.orgin tekijän Janus Putkosen tili. Putkoselle kertyi ainoastaan 874 euron tulot.

Porukan kovatuloisin oli opettajan töitä tehnyt porilainen kunnallispoliitikko Evgenia Hildén-Järvenperä (sd), joka on toiminut Bäckmanin mukaan niin sanotun ”Donetskin kansantasavallan edustuston” lehdistösihteerinä. Hildén-Järvenperän tulot olivat 45526 euroa.

Verotiedot 2013: Katso täältä kaikkien tuttujen kasvojen ja yli 150 000 € tienanneiden tulot ja verot.

Antti Honkamaa
Eihän tuo ole ihmeellistä. ainoa jolla on perinteinen duuni Suomessa, on Evgenia, joka valistaa nuorisoamme englanninkieleen.

Molari itkee fudujaan jo monetta vuotta. Menisi töihin! Jos ei piruntorjuntahommissa enää saa duunia, pitää vaihtaa alaa! Stand up komiikka voisi olla jotain..

Helllevigillä on muutama firma Venäjällä, joiden edellytyksenä on vallan nuoleskelu.
 
Top