Vihreät - De rödä (osa 1)
Takkiraudassa julkaistu Ironmistressin eli Ruukinmatruunan julkaisema blogaus
"Reaalipolitiikan oppitunti, osa VIII" innoitti minua kommentoimaan ns. vihreän liikkeen taustoista blogin kommenttiosiossa.
Vihreät vastustavat kapitalistista yhteiskuntaa tietämättään tai tietoisesti
Vihreät on siitä jännä puolue, että se tuntuu olevan kovin kallellaan suunnitelmatalouteen ja
kommunismiin. Vihreät vastustavat ydinvoimaa, yksityisautoilua ja päästöjä tuottavaa savupiipputeollisuutta. Kaikki nämä ovat
kapitalistisen, vapaisiin markkinoihin perustuvan yhteiskunnan kulmakiviä. Toisin sanoen: Ilman niitä kapitalistinen yhteiskunta ei toimi.
Virolaiset suomalaisia viisaampia vihreiden suhteen
Blogasin aiemmin siitä, miksi Viron parlamentissa ei ole vihreitä. Totuushan on, että kommunismin romahdettua 1980- ja 1990-lukujen taitteessa iso joukko kommunistisiin puolueisiin kuuluneita poliitikkoja ja jäseniä loikkasi vihreisiin puolueisiin kautta Euroopan ja itäblokin. Ei ole liioiteltua sanoa, että vihreä on kuin vesimeloni -
vihreä päältä, punainen sisältä. Virolaiset eivät liiemmin kommunisteista perusta. Ja koska virolaiset eivät halua kommunisteja
Riigikoguunsa, eivät he myöskään äänestä sinne vihreitä, koska he tietävät vihreiden riveissä olevan merkittävän määrän entisiä kommunisteja.
Vihreä liike sai alkunsa Itä-Saksan salaisen poliisin, Stasin suunnittelupöydältä
Tämän väitteen vihreät leimaavat nopeasti "kukuksi" tai "roskaksi" - usein tietämättömyyttään. Kommunistinen yhteisö laati länsimaiden tuhoksi monia suunnitelmia. Useat näistä ovatkin peräisin kommunistisesta Itä-Saksasta. Niin sanottu
"frankfurtilainen koulukunta" kehitti länsimaiden turmioksi ns.
kulttuurimarxismia. Tämänkin väitteen vasemmiston eri kannattajat teilaavat nopeasti "kukkuna" tai "roskana". Kuitenkin esimerkiksi frankfurtilainen koulukunta ja kulttuurimarxismi ovat oikeasti olemassa ja hyvin dokumentoituja.
Toinen lännen tuhoamiseksi laadittu suunnitelma oli ns. vihreä liike. Kommunistit selvittivät mitkä ovat länsimaiselle kapitalistis-teollistuneelle yhteiskunnalle välttämättömiä kulmakiviä. Siinä, missä kulttuurimarxismi keskittyi yhteiskunnallisten instituutioiden ja moraalin tuhoamiseen,
vihreä liike keskittyi talouden tuhoamiseen.
Talousjärjestelmän alasajo vihreän eetoksen saattelemana
Kuten aiemmin mainitsin, vihreät kautta linjan - myös muissa Euroopan ja itäblokin maissa - vastustavat ydinvoimaa, päästöjä tuottavaa savupiipputeollisuutta ja yksityisautoilua. Ilman ydinvoimaa ei ole halpaa sähköä, ilman savupiipputeollisuutta ei ole työpaikkoja, ja ilman yksityisautoilua ei ole liikkumisen helppoutta ja vapautta. Kaikki nämä tekijät edistävät kapitalistisen yhteiskunnan toimintaa merkittävästi.
Itäblokista ohjatun vihreän liikkeen tehtävänä oli laajentua länsimaissa, kasvattaa poliittista kannatuspohjaansa, ja tehtailla yllämainittuja yhteiskunnan toimintaa tehostavia tekijöitä rajoittavaa lainsäädäntöä länsimaissa.
Tavoitteena oli länsimaiden talousjärjestelmän asteittainen heikentäminen,
destabilisaatio, aivan kuten kulttuurimarxismissakin. "Kun taloudella menee huonosti, alkavat ihmiset vaatia kommunismia" - oli logiikkana.
"Hyödylliset idiootit"
Aivan kuten peittelemättömän vasemmistolaisuuden piirissä, myös vihreissä on ns. "hyödyllisiä idiootteja", siis henkilöitä jotka kannattavat vihreitä tietämättä heidän todellisia tarkoitusperiään. Koska nämä henkilöt todellakin ovat idiootteja, ei heidän käsityskykynsä useinkaan riitä vihreiden todellisten tarkoitusperien selvittämiseksi.
SUMMA SUMMARUM
Jopa Helsingin Sanomien mukaan vihreiden ja kommunistien kannattajien aivoituksissa ei ole juurikaan eroja. Miksi siis ihmisten on niin vaikeaa nähdä mihin ns. vihreä politiikka lopulta johtaa?
Minäpä kerron: Vihreä politiikka johtaa deindustrialisaation kautta yhteiskunnan destabilisaatioon, ja sitä kautta kommunismiin.
Olihan joku ulkomainen vihreä professori jopa tokaissut, "että koska maailmassa on pulaa raaka-aineista, tulisi valtion suunnitella kuinka paljon yksittäinen kansalainen saa omistaa vaatekappaletta X jne". Eikö tämä, jos mikä, ole suunnitelmataloutta?