Suomen sisäinen turvallisuus

"In a knife fight, the winner is the one who ends up doing ten years hard time" (Marc MacYoung)
 
Jopa harjoitusveitsillä..joissa oli väriainetta jättäen jäljen....kukaan niistä keisseistä ei kyllä olisi ilman ensiapua pois kävellyt..

Joten ammattilaisten käyttämiin teräaseisiin on tietty kammo ampuma-aseisiin verrattuna. Jokin "kulman sepon mora" on sitten eri asia.
 
Viimeksi muokattu:
Varsinkin kun tietty uusi ihmisryhmittymä voi iskeä varoittamatta, ilman mitään perusuhoamisia, humala yms tilaa tai rikokseen syylistymistä.
Yks kaks saattaa tulla takaapäin/sivulta puukosta kaulaan.
Tämmösiin uhkiin ei voi varautua kuin omalla asenteella ja joillain passiivisilla suojavälineillä.
 
Varsinkin kun tietty uusi ihmisryhmittymä voi iskeä varoittamatta, ilman mitään perusuhoamisia, humala yms tilaa tai rikokseen syylistymistä.
Yks kaks saattaa tulla takaapäin/sivulta puukosta kaulaan.
Tämmösiin uhkiin ei voi varautua kuin omalla asenteella ja joillain passiivisilla suojavälineillä.
Eikös niillä ole ollut tapana kuitenkin valittaa välipalabaarin antimista, tms. ennenkun alkavat isommin riehua?
 
"Jos löydät itsesi salin ulkopuolella joskus reilussa kamppailussa jotain vastaan, olet jo lähtökohtaisesti väärässä paikassa." Sanoi joku minua fiksumpi joskus. Meillä oli entisessä turvallisuusalan työyhteisössä mottona "reilu peli on perseestä" koska emme ole pelaamassa vaan töissä. Joskus kun lukee näitä "mutta kun se on epäreilua" keskustelupalstoilla niin ei tiedä itkeäkö vai nauraa. :)

"Ainut reilu tappelu oli se jonka hävisin. Sen jälkeen olen yrittänyt olla mahdollisimman epäreilu"
 
"The only dirty fight is the one you lose" (Jim Grover / Kelly McCann)
 
Varsinkin kun tietty uusi ihmisryhmittymä voi iskeä varoittamatta, ilman mitään perusuhoamisia, humala yms tilaa tai rikokseen syylistymistä.
Yks kaks saattaa tulla takaapäin/sivulta puukosta kaulaan.
Tämmösiin uhkiin ei voi varautua kuin omalla asenteella ja joillain passiivisilla suojavälineillä.

Uhkakuvan analysointi on jo selkärangassa 12 v. etelän menossa olleena.
 
Miksei sekä että? :D

 
Kansanryhmää kiihoittamaton uutisointi by HS..huomaa sanavalinta..

Yli 50-vuotias mies raiskasi 17-vuotiaan lievästi kehitysvammaisen tytön työpaikalla – Oikeus ei uskonut selityksiin
-----
Tyttö kertoi myöhemmin lamaantuneensa tilanteessa täysin. Hän ei uskonut pääsevänsä miehen ohi ulos tiloista eikä hän kyennyt huutamaan tai vastustamaan tätä. Hän on lievästi kehitysvammainen. Tapahtuneen jälkeen hän kertoi asiasta kotona illalla äidilleen ja myöhemmin myös esimiehelleen.

Syyttäjä vaati rangaistusta törkeästä raiskauksesta.

Tapahtuneen jälkeen mies lähti kiireellä työpaikalta. Hän perusteli tätä oikeudelle myöhemmin juhlapäivällä, mutta työnantajalle ei ollut ilmoitettu mitään tällaisesta tarpeesta poistua normaalista poikkeavaan aikaan. Mies kiisti tekonsa sekä käräjäoikeudessa että hovioikeudessa.

HS: Yli 50-vuotias mies raiskasi 17-vuotiaan lievästi kehitysvammaisen tytön työpaikalla – Oikeus ei uskonut selityksiin
 
Poliisi saanut runsaasti ilmoituksia epäillyistä lapsen hyväksikäyttötapauksista – huomattava piikki tilastossa alkuvuoden aikana
lapsen hyväksikäyttö


JULKAISTU 30 MINUUTTIA SITTEN

Poliisin tietoon tuli alkuvuonna selvästi enemmän epäiltyjä raiskauksia ja lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä kuin vuosi sitten, Tilastokeskuksen tuoreet tilastot kertovat.

Poliisille ilmoitettujen raiskausten ja lapsen seksuaalisten hyväksikäyttöjen määrä oli tammi-maaliskuussa lähes 30 prosenttia korkeampi kuin vastaavaan aikaan viime vuonna.

Epäiltyjä raiskauksia ilmoitettiin yhteensä 379, mikä oli 27,6 prosenttia enemmän kuin viime vuoden tammi-maaliskuussa. Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä poliisi sai 417 ilmoitusta. Kasvua viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon oli 28,7 prosenttia.

Tilastokeskus huomauttaa, että viranomaisten tietoon tulleiden seksuaalirikosten määrät vaihtelevat vuosittain paljonkin.


2010-luvulla eniten ilmoituksia lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tehtiin huhti-kesäkuussa 2013, jolloin poliisin tietoon tuli 612 epäiltyä tapausta.

Kaikkiaan poliisin, Tullin ja Rajavartiolaitoksen tietoon tulleiden rikosten määrä laski lähes kolme prosenttia viime vuoden tammi-maaliskuuhun verrattuna.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...ilastossa-alkuvuoden-aikana/7369136#gs.5lbumf
 
https://***anteryasa.fi/haagan-puukottaja-oli-jihadisti/
matu_haagan_puukottaja3.jpg


Ja tätä porukkaa Suomeen todellakin tuli syksyllä 2015. Todennäköisesti tuhansia joista osa poistui jo alkuvaiheessa.
Mehdin armeija, eli Jaysh al-Mahdi, on shia-islamistinen jihadistijärjestö, mikä on perustettu sotimaan USA:ta vastaan Irakissa. Vuosina 2004-2005 USA julisti Jaysh al-Mahdin vaarallisemmaksi terroristijärjestöksi, kuin al-Qaeda. Vuodesta 2016 eteenpäin terroristijärjestö on vannoutunut Iranin islamistiselle hallitukselle ja tekee yhteistyötä Hezbollahin islamistisen jihadistijärjestön kanssa. Terroristijärjestö ajaa barbaarisen sharialain käyttöönottamista ja Iranin intressejä.

Oikeat pakolaiset, jotka joutuvat pakolaisiksi juuri näiden jihadistien takia, jäävät pakolaisleireille kituamaan varattomina ja avuttomina

Mummot ohjailtiin neulomaan sukkia ja SPR:ssä leikittiin. Että tämä maa oli silloin HÖLMÖLÄ
 
Viimeksi muokattu:
https://***anteryasa.fi/haagan-puukottaja-oli-jihadisti/
matu_haagan_puukottaja3.jpg


Ja tätä porukkaa Suomeen todellakin tuli syksyllä 2015. Todennäköisesti tuhansia joista osa poistui jo alkuvaiheessa.


Mummot ohjailtiin neulomaan sukkia ja SPR:ssä leikittiin. Että tämä maa oli silloin HÖLMÖLÄ
Ihan sivukommenttina, aika tyypillinen ählämitaistelija kuvien perusteella. Oikeassa yläkulmassa arskan takatähtäin alastaitettuna, kyllä allah ohjaa luodit kohteisiin, sen alapuolella kalashnikoviin on tuunattu jumalaton kiikari kiinni, kaksi etukahvaa ja kaksi asevaloa. Some-seksikästä.
En minä näitten janttereiden "sotilaskoulutuksesta" ole huolissani, vaan enemmänkin siitä lähi-itäisestä henkisestä raivotaudista. Ampuma-ase kädessä voisin lähteä viivalle noiden kanssa melko luottavaisin mielin, enemmän olisin huolissani siitä puukosta joka baarissa voi tulla sivulta tai takaa yllättäen ja pyytämättä...
 
Mies raiskasi 14-vuotiaan tytön useita kertoja Helsingissä – tuomittiin viideksi vuodeksi vankeuteen
kuvituskuvaa poliisiauton valo tammikuu 2019
Kuvituskuvaa.Tomi Natri /All Over Press



JULKAISTU 7 MINUUTTIA SITTEN

Useat 14-vuotiaaseen tyttöön kohdistuneet törkeät seksuaalirikokset toivat 27-vuotiaalle miehelle viisi vuotta vankeutta.
Helsingin käräjäoikeus tuomitsi miehen kolmesta törkeästä raiskauksesta ja neljästä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jotka tapahtuivat useilla tapaamiskerroilla viime talvena.


Tuomittu Beiker Tamar Saleh oli viestitellyt tiiviisti uhrille ja houkutellut tätä kannabiksella asunnolleen.
Ensimmäisellä raiskauskerralla mies oli työntänyt tytön suuhun väkisin pillerin, jonka vuoksi tyttö oli mennyt puolustuskyvyttömäksi.
Lue myös: Poliisi saanut runsaasti ilmoituksia epäillyistä lapsen hyväksikäyttötapauksista – lähes 30 prosenttia enemmän kuin viime vuonna
Oikeuden mukaan mies käytti hyväkseen tytön avutonta tilaa.
Tyttö kertoi päätyneensä aina uudestaan miehen asunnolle, koska ensimmäinen raiskaus oli rikkonut hänen tunteitaan. Tyttö kuvasi olleensa kuin zombi joka kerran, kun he olivat yhteydessä.
Mies oli myös kiristänyt tyttöä uhkaamalla levittää tästä kuvia.

Tuomittu määrättiin korvaamaan tytölle yhteensä 20 000 euroa henkisestä kärsimyksestä sekä kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta.

 
Itä-Helsingissä tapahtuneista 14-vuotiaan pojan useista törkeistä raiskauksista 5 vuoden tuomio

Poliisit ottivat miehen kiinni Roihuvuoressa tapahtuneessa poliisioperaatiossa 12.1.2019.
Julkaistu: 18.4. 17:46

RIKOS
Kaikki törkeät seksuaalirikokset kohdistuivat yhteen 14-vuotiaaseen poikaan.
Helsingin käräjäoikeus on tuominnut 27-vuotiaan miehen viiden vuoden ehdottomaan vankeuteen kolmesta törkeästä raiskauksesta ja neljästä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Teot tapahtuivat Roihuvuoressa sijaitsevassa yksityisasunnossa viime vuoden lokakuun ja tämän vuoden tammikuun välisenä aikana. Kaikissa tapauksissa uhrina oli sama 14-vuotias lapsi, joka oli käyttänyt esimerkiksi alkoholia humaltumistarkoituksessa. Myös tupakan polttaminen oli hänelle tuttua.

Asia lähti purkautumaan 12. tammikuuta, kun pojan vanhemmat tekivät rikosilmoituksen, ja poliisit ottivat teosta epäillyn miehen kiinni kerrostaloasunnosta Roihuvuoressa, kuten IS on aiemmin uutisoinut.

ENSIMMÄISELLÄ kerralla, viime vuoden lokakuussa, mies laittoi kielellään pillerin lapsen suuhun, jonka jälkeen poika meni puolustuskyvyttömään tilaan. Mies raiskasi pojan.

– (Lapsi) on ennen sukupuoliyhteyttä huumattu ja ollut päihteiden vaikutuksen alainen, sekä sen johdosta tiedoton tai joka tapauksessa avuttoman tilansa takia kykenemätön puolustamaan itseään, Helsingin käräjäoikeus totesi.

LAPSEN mukaan hän meni tämänkin jälkeen miehen asunnolle, koska ensimmäinen kerta oli rikkonut hänen tunteitaan.

Pojan mukaan mies myös kiristi lasta sillä, että hän levittäisi tästä kuvia, ellei hän tulisi asunnolle. Pelko oli suurin syy, miksi hän alistui miehen tekoihin. Poika oli mieheen myös yhteydessä, koska hänellä itsellään ei ollut tupakkaan varaa. Hän sai tupakkaa siten mieheltä. Kaksikko oli toisiinsa kymmeniä kertoja puhelimitse yhteydessä. He kommunikoivat keskenään huonolla englannin kielellä.

TOINEN kerta tapahtui marraskuussa. Mies pyysi pojan asunnolleen, antoi tälle kannabista ja pyysi lapsen riisuutumaan. Poika ei olisi halunnut riisuutua, jonka jälkeen mies raiskasi pojan jälleen.

– Asianomistaja ei aikaisemman raiskauskokemuksen aiheuttaman pelkotilan vuoksi ole kyennyt fyysisesti puolustamaan itseään ja hän on alistunut sukupuoliyhteyteen, käräjäoikeus kirjoittaa.

1–2 viikkoa myöhemmin kaksikko tapasi toisensa ainakin kolmesti miehen asunnolla. He olivat jokaisella kerralla takaapäin tapahtuneessa sukupuoliyhteydessä. Kahdella kerralla oli myös oraaliseksiä.

TÄMÄN vuoden tammikuussa mies raiskasi lapsen vielä kertaalleen. Mies riisui lapsen ja oli sukupuoliyhteydessä. Mies painoi pojan myös sänkyä vasten ja piti tätä lukkoasennossa. Uhri pyysi lopettamaan, mutta mies löi häntä avokämmenellä poskelle.

Mies tuomittiin viiden vuoden ehdottomaan vankeuteen.

– Syyllisyyttä lisää, että teko on jatkunut useita kuukausia, tekoja on ollut useita ja että tekotapana on ollut vakavin seksuaalisen itsemääräämisoikeuden loukkaaminen eli sukupuoliyhteys. Teon toteuttaminen on edellyttänyt jonkinasteista suunnitelmallisuutta sekä piittaamattomuutta (uhrin) terveydestä ja hyvinvoinnista. Teot ovat olleet (uhrin) kehityksen kannalta hyvin vahingollisia, oikeus totesi.

Mies joutuu maksamaan uhrille 18 000 euron korvaukset henkisestä kärsimyksestä sekä kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 2 000 euroa.

IS ei julkaise ulkomaalaistaustaisen miehen nimeä, koska se voisi paljastaa uhrin henkilöllisyyden.

 
Mtv:n uutista oli päivitetty..sama tapaus..

Artikkelia muokattu 18.4.2019 kello 18.22: STT:n julkaiseman päivityksen myötä tekstistä poistettu tyttöön viittaavat sanat. Tuomion julkisesta versiosta ei voi päätellä, että uhri olisi tyttö.
 
Back
Top