Suomen sisäinen turvallisuus

Ei noh, vaikka vanhuksilla on kunnioitus huipussa poliisia kohtaan niin kyllä ei voi ymmärtää että menevät onkeen. Varsinkin ne tapaukset jossa käsketään tuoda kortti ja tunnusluku johonkin piiloon ja äkkiä mennä pois.
 
Venäjä on muutenkin Suomen naapuri, ja sielä asuu paljon ihmisiä. Venäläiset turistit eivät ole mikään outous, vaikka kisoja ei olisikaan meneillään. Täällä on vaan harvinaisen vainoharhaista porukkaa, jotka näkevät salaliittoja ihan kaikessa.



Sinähän niitä rakentelit, vai haluatko kenties kertoa selkokielellä, miksi lainasit viestiäni ja vedit Krimin ja Ukrainan mukaan, jos et muka implikoidaksesi tuota "olkinukkea"?
Tiedätkö mitä olkinukke tarkoittaa? Tiedätkö (ja oletko samaa mieltä..) että Venäjä on käyttänyt ulkomailla operaatioissaan urheiluseurojen jäseniksi naamioituja joukkojaan?
 
Nämä eivät ole valepoliiseja...

48eaaffe227df44710aafb108799e71a214b98c60b50b3db4d79f6b37b916fe5.jpg


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/593f189d-e7cf-4093-8c9b-71fcf5c29702
 
Venäjä on muutenkin Suomen naapuri, ja sielä asuu paljon ihmisiä. Venäläiset turistit eivät ole mikään outous, vaikka kisoja ei olisikaan meneillään. Täällä on vaan harvinaisen vainoharhaista porukkaa, jotka näkevät salaliittoja ihan kaikessa.

Siihen vainoharhaisuuteen on omat syynsä :ROFLMAO:

Uskaltaisin jopa väittää että ongelma ei ole suinkaan tässä päässä. Aina välillä tuntuu ihan siltä, että kyseinen naapuri jo itsessään eräänlainen vainoharha, eikä se siitä tunnu muuksi muuttuvan vaikka vuodet, vuosikymmenet ja vuosisadat kalenterissa vaihtuvat :LOL:
 
”Ehdottomasti järjestäytynyttä rikollisuutta” – Jari Kinnunen tuntee valepoliisien temput ja kertoo nyt, miten he onnistuvat vakuuttamaan - Kotimaa - Ilta-Sanomat


---
News Suite bit.ly/NewsSuite
 
Liittynee tämänkin ketjun alle:


Lastensuojeluviranomaiset ovat estäneet viime vuosina useiden lasten joutumisen Syyrian taistelualueille, uutisoi Lännen Media.

Helsingin kaupungin lastensuojelun päällikkö Saila Nummikoski kertoo Lännen Medialle, että taistelualueille lähteneiden radikalisoituneiden perheiden lapsia on sijoitettu kiireellisesti kodin ulkopuolelle. Sijoituspäätökset on tehty pääkaupunkiseudulla.
 
Kansainvälisten tutkimusten mukaan vartiointi- ja suojelutyötä tekevillä ammattiryhmillä on suurin riski joutua työssään väkivallan kohteeksi.
No daa-a! Samalla voisi tutkia että palomiehillä suuri riski joutua tekemisiin tulen kanssa. Ja pintapelastajilla erittäin suuri riski joutua veden kanssa kosketuksiin.
 
Huumekauppaa, kiristystä ja vedonlyöntiä koululaisten tappeluista – Jyväskylään on muodostunut kaksi nuorisojengiä, joita epäillään kymmenistä rikoksista

Keskisuomalainen 1.10.2019


Jyväskylään on muodostunut kaksi pääosin alaikäisistä koostuvaa nuorisojengiä, joita epäillään kymmenistä rikoksista…
Toisessa ryhmässä on kantasuomalaisia ja toisessa jengissä eri kansallisuuksista olevia ulkomaalaistaustaisia nuoria. Ryhmiin kuuluu 20–30 jäsentä, jotka ovat iältään 14–19-vuotiaita..

POLIISIN MUKAAN ryhmät ovat riitautuneet keskenään ja valtaosa rikoksista koskee niiden jäsenten välisiä keskinäisiä yhteenottoja ja uhkailuja…

Poliisin tietoon on tullut, että toinen ryhmä järjestää myös tappeluita, joista lyödään vetoa. Poliisin saamien tietojen mukaan tappeluita on järjestetty myös koulupäivien aikaan koulun alueella ja tappelijoiksi jengin tiedetään värvänneen nuorempia yläkouluikäisiä kiristämällä ja uhkailemalla heitä…

POLIISI EPÄILEE lisäksi, että nuorempia on pakotettu tekemään jengille rikoksia, muun muassa myymälävarkauksia. Poliisin tietojen mukaan kyseinen jengi harjoittaa myös erilaisten päihteiden kauppaa alkoholista, tupakasta ja nuuskasta kannabikseen….

POLIISI NÄKEE ryhmien toiminnassa huolestuttavia merkkejä. Poliisin käsityksen mukaan ainakin toinen ryhmistä tekee rikoksia joissain määrin järjestäytyneesti ja sillä on johtohahmo.
 
Back
Top