Baltriber
Eversti
Onhan noita rekoja ja tuottajatoreja, niissä vaan on se ongelma että hinnat tuppaa olemaan aika isoja. Kun teurastuttaa vaikka lehmän ja lähtee myymään niitä lihoja rekoihin niin tulee naudalle hintaa. Yhden naudan olen teurastamoon laittanut ja sain siitä naurettavan vähän rahaa, mutta jos olisin saman naudan ottanut takaisin myyntikelpoisena, oli hinta sellainen että tuli se ”mitä vittua” ihan vahingossa. Siihen vielä päälle sen jääkaappipakastimella varustetun pakun polttoaineet ja muut, niin ei se liha halpaa ole suoraan tuottajalta hankittunakaan.
Eikä se ole mikään vartin homma työstää elävä nauta vakuumikondikseen. Vaikka meillä on lapsetkin valjastettu työntämään lihaa myllyyn, tuhraantuu siihen ihan riittävästi aikaa
Eikä se ole mikään vartin homma työstää elävä nauta vakuumikondikseen. Vaikka meillä on lapsetkin valjastettu työntämään lihaa myllyyn, tuhraantuu siihen ihan riittävästi aikaa