Fremen
Greatest Leader
Pariisi, senkin ugripenteleet! Boulevard capusin ja boeuf tartar, kiitætte etta om laatuleike ja orgaaninen munankeltuai en. Vatsassa tie voittoon!Parmassa tavataan!
Vai mikäköhän olisi sovelias paikka näille oikeudenkäynneille?Pariisi?

Pariisi?

Euroopan makkara kulttuuri on aivan eri kuin Suomessa, täällä se on vain makkara, kyrsä, hampparinväärä, ei mikään gourmet tuote josta voisi olla ylpeä, ei, täällä slaikan pitää olla halpa koska se on vaan Makkara.
olin kymmeniä vuosia liha alan töissä eikä tuona aikana kelvannut kuin harvoille, mielle yhtymä karvaisen ja paskasen sian olemukseen on hyvin vahva. Täällä jo punalappuinen liha tai kala on yökötys suurelle osalle kansaa, moni lopetti makkaran syönnin kun kerroin että siinäkin on nahkaa.