tähtäimet

Vääpeli

Respected Leader
Mihinkäs ase käytössä tarvitsee noin helvetin tehokastä laseria? kai se sitten on kiva kun se sen yhdenkerran heijastuu omaan tai kaverin silmään kun noissa kiinalaisissa taitaa nuo suodattimet olla niin hyvin testattuja ja hyvässä kontrollissa....
Kiinan lasereita? Ei mihinkään. Lailliset tehot on aivan riittäviä sotilaskäyttöön. Mutta noita Kiinan lasereita on varmaan koko maa pullollaan.
 

KIM

Eversti
Minulla on toiminut n. 10€:n arvoinen kiinan laseri piekkarissa jo pari vuotta. Supijahdissa on kätevä. Olen saanut vastaavia kyllä rikkikin kun ne on aika rimpuloita. Tähtäintyyppi on tullut tutuksi. Aika kätevä tarkistaa kiikaritähtäimen ja sen laserin kohdistus. Tähtää vaan vaikka sataseen ja katsoo näyttääkö samaan pisteeseen. Vasta jos on heittoa, niin tarvii ampua kohdistuslaukauksia. Tähtäinlaseri ei saa olla kovin kirkas lähelle ampuessa. Toisaalta jos auringon paisteessa ampuu kahteen sataan niin tehoakin tarvitaan.
 

Vääpeli

Respected Leader
Vertailua. Itsellä Glockissa Streamlight Tlr-4 g. 25m päästä aurinkoisella kelillä todella hankala nähdä vihreätä pistettä Spol-taulusta. Kun taas 50mW polttaa siihen melkein reiän :D Esim kerrostalon rappukäytävässä ei tarvii näkyvää valoa tolla laserilla, se valaisee täysin mihin sillä osoittaa.
Mutta kuten sanottua, tolle 50mW ei ole järkevää käyttöä, koska se luo riskit oikeasti sokeutumiselle.
 

MeriTJ

Kenraali
Liekkö kellään vielä kokemusta tästä https://olightworld.com/led-flashlights/tactical/olight-baldr-pro

Eka valkyrie oli kyllä sellaista paskaa että, itsellä se lukitus meni paskaksi reilun 50 laukauksen jälkeen. muihin olightin malleihin ole ollut ihan tyytyväinen mitä nyt yksi hävisi....
Ei ole kokemusta tuosta, itsellä joku tuoreempi malli pistoolissa ja Micro Ronissa ollut kiinni tuolta firmalta ja hinta/laatu ollut mielestäni hyvä. Jos tuo puoliksikaan kelvollinen tuohon rahaan niin alkoi juuri kiinnostaa kun ei ole itsellä silmään aiemmin sattunut ja kivääri kaipaisi kaverikseen tehokkaan valaisimen eikä tuo laser olis ollenkaan tylsä lisä siihen vaikkei itsellä sille tarvettakaan.
 

Justin Case

Majuri
Waltherin päällä ollut vanha Weatherby 2,75*40 putki olikin rikki,eipä totellut ristikko kohdisteluissa,vaihdoin vanhan tiesmikämerkkisen 4*32:sen siihen niin taas toimi,nuoriherra tikkasi sillä parhaaksi 4 laakia kymppiin ja yksi karkasi kasiin viiden sarjasta,matka 50m ja taulu oli pieni ilmakon taulu kun piekkaritaulut oli loppu,tuo kolmekakkonen on ihme putki,sain sen ilmaiseksi 2002,ekaks se oli Tozin päällä,sitten m44:sessa,sitten p54:sessa ja nyt Waltherissa,ei raaskinut pois heittää kun se vaan kestää,valmistusmaasta ei tietoa.
 

Woodsman

Ylipäällikkö
Tulipa sitten eilen saatua ensimmäinen kiikari rikki. Tai oikeastaan putki halusi simahtaa itse. Meoptan Meostarista katosi sivusiirrosta tolkku kokonaan, kahdella naksulla hyppäs 40cm :D
Hupasta sinällään kun tuo putki on ollut aiemmin itsellä maksimissaan 6,5*55:n päällä. Laitoin sen 308:n päälle ja kesti kaikki 22 laukausta ja loppui siihen. No onhan tuossa 30 vuoden takuu, laitetaan putki maahantuojalle ihmeteltäväksi.
on ollut noita putkia moneen lähtöön, Bushnelleista Swaroihin, aina kuvitellut että kiinan ihmeet simahtaa ensiksi mutta menikin sitte Meopta ;)
 
Top