Trump -psykoosi

Kyllä Trumpilla joku vanhuudensairus on koska nuorempana puhui ihan normaalisti kun katselee vanhoja haastatteluja 80/90-luvuilta.

Kyllä tuossa kieltämättä käy mielessä, että mitähän siellä päässä nyt pyörii.. Ei taatusti onnistu noin johdonmukainen pitkiä sivulauseita sisältävä puhe enää tänä päivänä.
 
Olen huomannut saman, mutta ei siinä välttämättä ole kyse mistään sen kummemmasta kuin ikääntymisen myötä tapahtuvasta kognitiivisen kyvykkyyden heikkenemisestä. Ikääntymisen myötä henkinen kyvykkyys heikkenee fyysisen kyvykkyyden tavoin.
 

Kuka vaitti etta kyse olisi ollut olkapaiden koskettelusta, juuri siksi syytos tuntuu kummalta kun kiinni jaamisen riski oli sen verran suuri.

Se Readen aidin puhelu, jos lahdetaan siita etta soittaja tosiaan oli Readen aiti, ei hirveasti todista kun siina ei oikeastaan sanota mitaan siita mita tapahtui ja missa kuin yleisella tasolla. Sanottiin vaan etta joku [oletettavasti Biden] kayttaytyi epasiallisesti mita mahdollisuutta kukaan ei, ehka Bidenia lukuunottamatta, edes ole kiistanyt. Nyttemmin Readen uskottavuus noin yleisella tasolla on kokenut aika kovat kolaukset.
 
Viimeksi muokattu:
Kuka vaitti etta kyse olisi ollut olkapaiden koskettelusta, juuri siksi syytos tuntuu kummalta kun kiinni jaamisen riski oli sen verran suuri.
kukaan muu ei ole esittanyt vastaavia syytoksia, kukaan ei muu ei ole syyttanyt Bidenia edes seksuaalisesta hairinnasta tai rasvaisista vitseista..... Siis Bidenilla on kait pahana tapana ollut olla turhan tuttavallinen, se koskettelee hartioita ja on kait nuuhkinut hiuksia mika varmaan tuntuu aika allotavalta mutta mitaan raiskauksia ne eivat ole eika oikein mitaan porttiteoria kamaakaan... Olkapaiden koskettelusta sita lipshataa helposti raiskaukseen, eii...
---
Nyttemmin Readen uskottavuus noin yleisella tasolla on kokenut aika kovat kolaukset.

Käytännön tasolla itse teolla ei ole väliä. Osa demareista pitää tapahtunutta vähintäänkin erittäin todennäköisenä ja neutraalit katsojat pläärävät läpi useita eri väitettä tukevaa asiaa: https://www.axios.com/timeline-tara...ons-6b98958f-4a78-4b28-8ca8-783285a5ce9c.html . Demarit tästä huolimatta ovat ajamassa miestä presidentiksi, osa sanomalla suoraan että pitävät tapahtunutta faktana mutta äänestävät suhteellisen moraalikäsityksen perusteella jokkea sillä näkevät trumpetin suurempana pahana. Toiset demarit ja ilmeisesti osa palstalaisistakin sitten keskittyy uhrin maineentahraukseen



Mutta loppujen lopuksi tämäkin asia tuntuu olevan lähinnä uskonnollinen. Tärkeintä on narratiivi ja faktat kivoja vain jos ne tukevat tarinaa. Samalla asenteella moni feministi aikoinaan tuki myös Bill Clintonia ja tahrasi Monikan rahanhimoiseksi huoraksi.
 

1590502637664.png

Bidenia on arvosteltu ja Biden on myontanyt epaasiallisen koskettelun ja tuttavallisuuden, mutta siita on pitka matka raiskaukseen josta Reade Bidenia syyttaa. On se jannaa etta ton Readen tapauksen pitaisi pudottaa Biden mutta https://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump_sexual_misconduct_allegations noilla 25 syytoksella ei pitaisi olla painoa... koska.....

Opettelisit lukemaan aika suoraa suomenkielista tekstia ennen siirtymista vieraskieliseen.
 
Viimeksi muokattu:
No jaa... Jos katsoo miten se jauhotaa vasuritoimittelijat edelleen kuin vasemalla kädellä, niin eipä tuossa ikä paina. Ainahan sitä voi epätoivoissaan ääneen toivoa sitä sun tätä :)


Kauneus on tosiaan katsojan silmissa mutta tota Kafkan Oikeusjuttua lahentelevaa performanssia on aika hankala mieltaa jauhottamiseksi, siis jos jauhottamisella tarkoitetaan nolaamista tai jotain vastaavaa.....
 
Niin,

Vapaan maailman johtaja päästää ylä- ja alapäästään samaa tavaraa. Ja pienemmät idiootit seuraavat perässä ja ulina valemedioista ja rajat kiinni huohotus senkuin kiihtyy.

Vuosi 2020 on kaikessa suhteessa, joka mantereella lähtenyt väärille jengoille. Vuoden aikana lisätään vaan vääntöä ja vuosi huipentuu USA:n presidentinvaaleihin.

Simpauttaja
 
Ei tuossa paskanheitossa ole puhtoisia - tai neutraaleja - kavereita. Miksi näinkin merkittävässä asemassa olevan Twitterin työntekijän pitää esiintyä poliittisesti niin että se tulee varmasti kaikille selväksi. Ei halua pysyä anonyymina:

Niin toista laitaa että NY Postin toimittajakin on sen huomannut. Vaikka Trumpin twiitti oli hölmö niin ei tuolla ole uskottavuutta kohta kenelläkään. Uskottavuuttahan twitter tarvitsisi, eikös. Ei hölmöä viestintää joka tarjoaa trumpisteille lisää tartuntapintaa :D

"“He leads the teams responsible for developing and enforcing Twitter’s rules”"

Yoel Roth. Hi. I'm Yoel. I work at Twitter. I have a PhD in Communication from the University of Pennsylvania, studying privacy and safety on gay social networks. I take a lot of pictures of my corgi.

Telaketjufeministi?

Yoel Roth
@yoyoel Mar 18
We’re introducing new guidance on how we’ll handle misleading and harmful content

Trump = harmful content? Aivan. Varmasti siitä toisesta suunnasta katsottuna. Mutta kun Twitter nyt lähti tuolle tielle niin samaahan sovelletaan pian Euroopassakin. Varmaan on twitterin faktantarkistusosastolle jo jonoa suomalaisesta faktabaarista. Murajakin saa lisää töitä. Lisää pisteitä saa jos on peputar. Ketkähän ovat sitten sitä "haitallista sisältöä". Rajatkiinni-Halla-aho ainakin mutta osuuko sinne myös natsi-Orpo. Sekä Päivi Räsänen, suomalaisten syntisäkki :D

Kyllä minä toivon entistäkin enemmän Bidenin voittoa. Maailma palautuu entiselleen. Twitter voi keskittyä siihen mitä se oli 5 vuotta sitten jolloin normaalitkin ihmiset uskalsivat sitä käyttää. Ei se silloin ollut poliitikkojen, telaketjuseksistien ja toimittelijoiden hullujenhuone.
 
Viimeksi muokattu:
Trump = harmful content? Aivan. Varmasti siitä toisesta suunnasta katsottuna.


Tossa on ne Trumpin twiitit, joita twitter ei siis sensuroinut mutta joihin se liitti huomautuksen vaitteiden kiistanalaisuudesta. Okei siis sivistysvaltiossa tolla tavalla moliseva valtionpaamiens lahinna tekisi vahinkoa itselleen. Kuten sanottu Trump aanestaa postitse osavaltiossa jossa postiaanestyksen osuus on suhteellisen suuri ja jossa asuu paljon maahanmuuttajia. Postiaanestys siina osavatiossa ei ole Trumpille kaksinen ongelma....


Todellisuudessa Trumpin ongelma ei ole postiaanestys, vaan aanestys ylipaataataan, sehan on asian suoraan sanonut.


No ainakin Trumpin kannattajien uskon teknologiateollisuuden tukeen Trumpille tulevissa vaaleissa luulisi saaneen kolauksen, ja muutenkin ei kait oljyn pumppaamista tai kivihiilen louhimista varsinaisesti teknologiateollisuuden aloiksi ole mielletty.
 
Viimeksi muokattu:
Se on tietysti ongelma että istuva presidentti kritisoi maansa vaalijärjestelmää ja tulee samalla hiukan kuin vihjanneeksi ettei ole tehnyt asialle mitään.

Mutta eivät nuo tietyt teknologiafirmatkaan mitään kansan yhdistäjiä ole. Twitter esimerkiksi, varsinainen kansakuntien ja koko maapallon rikkoja. Ei mitään hyvää ja kaunista. Suurin osa sisällöstä - paskaa ja vittuilua. Ja niin selvästi sen tason näkee kyseisen firman johtajien käytöksessä. Sisällöstä vastaavan osaston johtajat uhoavat siitä että presidentti on kuin syöpä ja samalla aivan samat tahot tekevät jonkinlaista "faktantarkastusta".

Ei tuollainen täällä läpi menisi. Kuvitelkaas YLE:n johtajat öyhkäämässä somessa samaan malliin kuin twitterin telaketjufeministi ja sen jälkeen lisäämässä huomautuksia jonkun poliitikon josta eivät nyt vaan tykkää haastatteluun.

Twitterillä on tietysti oikeus toimia miten toimivat. Mutta jossain vaiheessa tulee väistämätön reaktio ja liian suuriksi ja ylimielisiksi kasvaneet someyritykset laitetaan järjestykseen.
 
Viimeksi muokattu:
Mutta eivät nuo tietyt teknologiafirmatkaan mitään kansan yhdistäjiä ole. Twitter esimerkiksi, varsinainen kansakuntien ja koko maapallon rikkoja. Ei mitään hyvää ja kaunista. Suurin osa sisällöstä - paskaa ja vittuilua.

Ei kansan yhdistaminen ole niiden tehtavakaan, sen pitaisi talla hetkella oll Trumpin tehtava mutta tolleen paikan paalta katottuna, Trump ei sita tehtavaa varsinaisesti nayta hoitavan ainakaan kovin hyvin....

Mutta mita sen sisallon sontaisuuteen tulee niin: https://www.trackalytics.com/twitter/profile/realdonaldtrump/

 
Viimeksi muokattu:
Back
Top