Turussa useita puukotuksia ja laukauksia

On muitakin vaihtoehtoja kuin jokaisen perässä juokseminen kellon ympäri. Rahaliikennettä voi seurata. Motonet ja K-Rauta Visa Electronin maksutiedoissa voi herättää Supon kiinnostuksen. Viestiliikennettä voi seurata. Kuunnellaanhan huumerikollisiakin (anteeksi, epäiltyjä), ja tietokoneelle tai puhelimeen voi asentaa vakoiluohjelman.




Totta. Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan. Ei auta kuin ottaa lusikka kauniiseen käteen.

Onko ongelmana se ettei oikeus ole myöntänyt lupia seurantaan? Vai yksinomaan resurssipula?
 
Husun seinältä bongattu kommentti:

Ainakin maanpuolustus.netin rajakit tuomitsevat tällaisen käytöksen erittäin voimakkaasti. Missään tapauksessa mitään kostotoimenpiteitä ei saisi tehdä syyttömiä kohtaan.

Siellä tosin kaivataan myös kovasti lisätietoa, koska poliisien tiedotteista asiasta ei ole löytynyt mitään.

EDIT: no, ainakaan kirjoittaja ei tunnu pitävän meitä minään rasistinatseina. Rajakin -titteli sentään myönnetty.
Semi-pahat sedät ja tädit :solthum:
 
Mitä mieltä olette tämän kaksikon esiinnostamisesta? Itsellä tökkii, vähän kuten Donbassin suomalaiset..
Turun isku tuomitaan Syyriassa saakka - Isisiä vastaan taistelevat suomalaistaistelijat: "Älkää antautuko pelolle"
Peitenimiä käyttävät suomalaismiehet ovat taistelleet jo hyvän tovin kuumissa paikoissa terroristijärjestöä vastaan Syyrian Raqqassa.

20170821_1503296256_ariel_and_bagoka56366_image_etu_ul.jpg

Iltalehti kertoi aiemmin elokuussa suomalaismiehestä, joka taistelee kurdien YPG-joukoissa terroristijärjestö Isisiä vastaan Syyriassa, Raqqassa.

Isisiä ei ole vielä lyöty, mutta terroristijärjestön loppu näyttää vääjäämättömältä.

Peitenimeä Bakok (Hurrikaani) käyttävä suomalaississi ja hänen toverinsa Ariel, suomalainen hänkin, lähettävät terveiset kotimaahan kurdien ANF-median välityksellä.

- Meidän pitää pysyä lujina ja yhtenäisinä tällaisen edessä. Emme saa antautua pelolle. Pysykää lujina. Voitamme taistelun terrorismia vastaan, miehet kertovat.

Samalla he toivovat tukea ja solidaarisuutta suomalaisille.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708222200341674_ul.shtml
 
Onko tämä syy mediamme alennustilaan?

Journalistin ohjeet

"Sananvapaus on demokraattisen yhteiskunnan perusta. Hyvä journalistinen tapa perustuu jokaisen oikeuteen vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä."

http://www.jsn.fi/journalistin_ohjeet/


LEHTIMIEHEN OHJEET 1983

"Hyvän journalistisen tavan perustana on kansalaisten oikeus saada oikeita ja olennaisia tietoja, joiden avulla he voivat muodostaa totuudenmukaisen kuvan maailmasta ja yhteiskunnasta. "


http://www.jsn.fi/ohjeet_kautta_aikain/lehtimiehen-ohjeet-1983/
 
Turun epäilty terroristi siirtyy Hämeenlinnaan - siirto voi tapahtua vangitsemispäätöksen jälkeen
Hämeenlinnan vankisairaala sijaitsee samalla tontilla kuin Hämeenlinnan vankila

Turussa tehohoidossa ollut veitsihyökkäyksen pääepäilty siirretään jatkohoitoon Hämeenlinnan vankisairaalaan.

Tämä on mahdollista sen jälkeen, kun 18-vuotias on julistettu vangituksi.

Vangitsemisen on tarkoitus tapahtua tänään tiistaina.

Marokkolainen Abderrahman Mechkah haavoittui jalkaan poliisin luodista, kun poliisipartio pysäytti miehen veriteot Turussa perjantaina.

Tähän mennessä mies on saanut tehohoitoa Tyksissä eli samassa sairaalassa, jossa on hoidettu myös hänen uhrejaan.

Kolme osastoa

Hämeenlinnan vankisairaala sijaitsee samalla tontilla kuin Hämeenlinnan vankila. Vankisairaala hoitaa vankeja valtakunnallisesti ja se on yleislääkärijohtoinen sairaala. Potilaat tulevat hoitoon eri vankiloista lääkärin lähetteellä ylilääkärin arvioimassa kiireellisyysjärjestyksessä. Tavallisista sairaaloista vankisairaalaan tullaan ennalta sovitusti.

Vankisairaalassa on kolme osastoa: kahdella osastolla hoitoa saavat somaattisiin eli kehollisiin sairauksiin miehet ja yhdellä osastolla naiset. Miehillä on 28 potilaspaikkaa ja naisilla kuusi. Sairaalan valvonnasta vastaa Hämeenlinnan vankilan henkilökunta.

Vankisairaalan potilaita hoitaa moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu ylilääkärin lisäksi mm. kaksi osastonylilääkäriä, psykologi, sosiaalityöntekijä, ylihoitaja, osastonhoitaja, sairaanhoitajia, fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja laboratorionhoitaja. Hämeenlinnan vankisairaala on toiminut vuoden 2016 alusta alkaen Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) alaisen Vankiterveydenhuollon sairaalana.

Miestenosastojen toimintaan kuuluu monialainen somaattisten sairauksien hoito sekä kuntoutus. Hoidossa yhdistyvät perusterveydenhoito, erikoissairaanhoito, päihdehoito sekä sosiaalityö, koska potilaat ovat usein moniongelmaisia. Naistenosastolla annetaan päihdepsykiatrista hoitoa ja kuntoutusta, ja heidän käytössään on lisäksi sekä päiväsairaala että jälkipolikliinista toimintaa.

Vankisairaalassa tehdään tarpeen mukaan polikliinisina tutkimuksina mm. vatsalaukun ja sigmasuolen tähystyksiä.

Eristyksiin?

Mechkahia on vartioitu Tyksissä sekä sen vuoksi, että mies on saanut uhkauksia sairaalan ulkopuolelta mutta myös koska miehen pelättiin vahingoittavan itseään. Sairaalan mukaan erikoisjärjestelyille oli tarvetta Mechkahin suojelemiseksi.

Vankisairaalassa potilaat ovat valvottavia vankeja, ja siitä vastaa Hämeenlinnan vankilan henkilökunta. Jos vanki pelkää oman turvallisuutensa puolesta, tavallisin keino suojata häntä on eristäminen muista vangeista.

Normaalitilanteissa vangeilla ja vankisairaalan potilailla on mahdollisuus tavata läheisiään valvotusti, mutta tapaamisia säätelevät tarkat säännöt. Vankisairaalan tapaamiset ovat lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11.30-14.15 välisinä aikoina, ja ne kestävät 45 minuuttia. Tapaamistiloihin mahtuu kerrallaan viisi vankia ja heitä tapaamaan tulleet henkilöt. Yhtä vankia kohden saa olla kaksi vierailijaa. Vangin omien lasten määrää ei kuitenkaan rajoiteta.

Tapaamisten aikana tapaajat ja vangit eivät saa koskettaa toisiaan eikä vangille saa antaa mitään. Vangilla voi olla enintään yksi tapaamiskerta päivässä, ja vankilaan tullut vierailija saa tavata vain yhtä vankia päivässä.
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708222200341675_u0.shtml
 
Marko Kilven kolumni: Se mitä Turussa tapahtui, alkoi jo ajat sitten, ja suomalainen yhteiskunta oli valmiina

Turussa tapahtui se, mitä moni on osannut pelätä. Mutta kuinka moni ennustaja osasi odottaa mitä muuta terrori-iskun yhteydessä tapahtui?

Sivulliset ihmiset, nuoret, jopa turvapaikkapäätöstä odottava pakolainen, yrittivät pysäyttää iskun tekijän käytännössä paljain käsin.Toiminnallaan he todennäköisesti pelastivat useita henkiä.

Maahanmuuttajataustainen mies sai itsekin veitsestä kun meni auttamaan uhria. Poliisi oli paikalla hämmästyttävän nopeasti ja pysäytti iskun tekijän yhdellä laukauksella.

Ensihoito, kuten myös jälkihoito kriisiapuineen, toimi moitteetta. Tiedonvälitys viranomaisilta kansalaisille oli nopeaa ja oikeanlaista. Väärä tieto ja huhut eivät päässeet synnyttämään lisää sekasortoa ja pelkoa.

Vaikka meillä on tapana ajatella, ettei meillä mitään kuitenkaan tapahdu, toimi suomalainen yhteiskunta tässä äärimmäisen yllättävässä ja nopeassa tilanteessa kuin vastaavanlaisessa olisi oltu lukemattomia kertoja.

Ulkomailla samanlaisissa tilanteissa käy pääsääntöisesti niin, että poliisin jäljiltä iskujen tekijät poistuvat ruumissäkeissä. Meillä toimittiin nytkin vähimmän haitan periaatteella ja tekijä pysäytettiin yhdellä raajalaukauksella. Kuinka tämä on mahdollista?

Poliisi ja muut viranomaiset ovat harjoitelleet vastaavanlaisia tilanteita varten jo pitkään. Toimintamalleja on muutettu. Kouluammuskelutapauksista on otettu oppia tämänkaltaisten tilanteiden hoitamiseen monella tasolla.

Ajatusmallejakin on muutettu. Ennen ajateltiin, että vaarallinen tilanne pyritään jäädyttämään ja saamaan neuvottelemalla aikaiseksi rauhallinen lopputulos. Tällaisissa tilanteissa se ei ole mahdollista. On toimittava mahdollisimman nopeasti, sillä jokainen viivästys, jokainen empiminen tuottaa lisää uhreja.

Itse olen jo pitkään ajanut poliisiautoa normaalipartioinnissa konepistooli jatkuvasti käden ulottuvilla. Ajatus on aina liikkeelle lähtiessä selvä: Se voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä. Missä tahansa. On pidettävä itsensä jatkuvasti toimintavalmiina, valppaana, ettei viiveitä tule.

Miten terrori-iskujen kaltaista raukkamaisuutta ja pelkurimaisuutta vastaan voi taistella? Ei ainakaan vanhoilla eväillä. Terroristien yhtenä tavoitteena on saada iskuillaan aikaan vihaa, raivoa.

Jos me annamme vihalle valtaa, se pelaa suoraan terroristien pussiin. Silloin ollaan heidän asiallaan. Se on hyvä ymmärtää ja muistaa. Viha synnyttää vain vihaa, väkivalta väkivaltaa.

Viha on odotetusti ryöpsähtänyt rajusti esiin sosiaalisessa mediassa. Osansa ovat saaneet hekin, jotka ovat yrittäneet sitä hillitä. Tappouhkauksia on julistettu riippumatta siitä, kuka uhkailtava on.

Miten tällainen käytös eroaa terroristien ajatusmaailmasta? Kenen asialla silloin ollaan, kun uhataan ihmisten henkeä – sellaisten ihmisten, jotka yrittävät rauhoitella ja tuoda selityksiä kaaoksen keskelle? Yrittävät muistuttaa oikeista asioita, arvoista, joihin meidän pitäisi uskoa?

Ero on loppujen lopuksi huomattavan pieni. Terroristia ja someuhkailijaa yhdistää viha.

Monissa some-viesteissä on julistettu sen alkaneen. Mikä nyt on alkanut? Ei mikään.

Se, mitä tapahtui Turussa, alkoi jo ajat sitten. Suomalainen yhteiskunta ja sen mekanismit ovat ennättäneet valmistautua sen tuloon moneen kertaan. Me kestämme tämänkin ja se on osa ongelman hoitamista.

Turun tragediasta opimme jälleen valtavasti ja se tuo eväitä vastaavien tilanteiden ennakointiin ja niiden hoitamiseen. Tässäkin asiassa me voimme aivan hyvin olla kansainvälistä kärkeä. Turun tapauksen hoitaminen käy siinä mielessä oikein oivallisesta työnäytteestä.

Marko Kilpi

Kirjoittaja on poliisi ja kirjailija, palkittu dekkaristi. Hän tutkiskelee elämää ja sen ilmiöitä suoraan silmästä silmään niin poliisin kuin myös nelilapsisen perheenisän näkökulmasta. Kilpi vuorottelee tällä kolumnipaikalla Janne Riiheläisen, Sinikukka Saaren ja Juho Saaren kanssa.
https://yle.fi/uutiset/3-9789640
 
Onko tämä syy mediamme alennustilaan?

Journalistin ohjeet

"Sananvapaus on demokraattisen yhteiskunnan perusta. Hyvä journalistinen tapa perustuu jokaisen oikeuteen vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä."

http://www.jsn.fi/journalistin_ohjeet/


LEHTIMIEHEN OHJEET 1983

"Hyvän journalistisen tavan perustana on kansalaisten oikeus saada oikeita ja olennaisia tietoja, joiden avulla he voivat muodostaa totuudenmukaisen kuvan maailmasta ja yhteiskunnasta. "

http://www.jsn.fi/ohjeet_kautta_aikain/lehtimiehen-ohjeet-1983/
Tuo selittää paljon. Uutisen pikainen tekeminen ja levittäminen on tärkeämpi kuin faktat ja totuus
 
Süddeutsche Zeitung: Turun puukotusten pääepäillyllä oli useita identiteettejä Saksassa
Kahdella muullakin epäillyllä on ollut tietotoimisto DPA:n mukaan rikostaustaa Saksassa.

Turku
22.8.2017 klo 01:27päivitetty 22.8.2017 klo 07:03
Saara Hirvonen

pääepäilty Abderrahman Mechkan käytti Saksassa useita identiteettejä, kertoo saksalaislehti Süddeutsche Zeitung(siirryt toiseen palveluun). Lehti perustaa tietonsa tietotoimisto DPA:n saamiin tiedusteluviranomaistietoihin.

Lisäksi kaksi muuta neljästä poliisin kiinni ottamasta marokkolaisepäillystä on ollut DPA:n tietojen mukaan Saksassa. Yksi miehistä on jäänyt kiinni ryöstöstä ja laittomasta maassa oleskelusta sekä käyttänyt yli viittä eri identiteettiä. Toinen Saksassa oleskelleista on puolestaan ollut pidätettynä ja tehnyt varkauksia.

Ensimmäisenä aiheesta uutisioi Helsingin Sanomat(siirryt toiseen palveluun).

Vangitsemisistunto pidetään tiistaina
Turun epäiltyjen terroristimurhien vangitsemisistunto pidetään tiistaina Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa alkaen kello 11. Poliisi esittää kaikkia pidätettyjä viittä miestä vangittavaksi.

Pääepäilty, 18-vuotias marokkolainen Abderrahman Mechkan osallistuu vangitsemisistuntoon videoyhteydellä sairaalasta. Häntä vaaditaan vangittavaksi kahdesta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta ja kahdeksasta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhan yrityksestä.

Lisäksi neljää muuta Marokon kansalaista epäillään osallisuudesta terroristisessa tarkoituksessa tehtyihin murhiin ja murhan yrityksiin. Miehet ovat kiistäneet osallisuutensa tekoihin.

Turun viime perjantain iskussa kuoli kaksi ja haavoittui kahdeksan uhria.
 
Pari juttua........
Kyselin eilen illalla sen perään että onko mahdolllista selvittää mitkä instanssit ovat olleet mukana valittamassa Turun terroristin turvapaikkapäätöksestä?
Kiinnostaa tietää kenellä on motiivi auttaa valituksessa siinäkin tapauksessa, että tyyppi lähtökohtaisesti kusetti Suomen virkamiehiä valehtelemalla alkuperämaansa. Luulisi lakimiehelläkin olevan jonkinlainen oikeudenmukaisuuden tunto noita asioita hoitaessa ja luulisi minkä tahansa lakitoimiston kieltäytyvän tuollaisen huijarin avustamisesta.
Auttavan lakitoimiston nimi kiinnostaa.
Löytyykö mitään ?

On minun mielestäni ihan perustavaa laatua oleva kysymys sen selvittämiseksi, että tehtaillaanko noita valituksia ihan muuten vaan kangistamaan virkakoneistoa. Taustasta pittaamatta vaikeuttaahan tollannen asioiden sujuvaa käsittelyä.

.
 
Kyselin eilen illalla sen perään että onko mahdolllista selvittää mitkä instanssit ovat olleet mukana valittamassa Turun terroristin turvapaikkapäätöksestä?
Kiinnostaa tietää kenellä on motiivi auttaa valituksessa siinäkin tapauksessa, että tyyppi lähtökohtaisesti kusetti Suomen virkamiehiä valehtelemalla alkuperämaansa. Luulisi lakimiehelläkin olevan jonkinlainen oikeudenmukaisuuden tunto noita asioita hoitaessa ja luulisi minkä tahansa lakitoimiston kieltäytyvän tuollaisen huijarin avustamisesta.
Auttavan lakitoimiston nimi kiinnostaa.
Löytyykö mitään ?

On minun mielestäni ihan perustavaa laatua oleva kysymys sen selvittämiseksi, että tehtaillaanko noita valituksia ihan muuten vaan kangistamaan virkakoneistoa. Taustasta pittaamatta vaikeuttaahan tollannen asioiden sujuvaa käsittelyä.

.

Kyllä lakimies hoitaa maksua vastaan minkä tahansa jutun. Ei siinä tarvitse miettiä onko asiakas syyllinen vai ei. Keskitytään siihen että laki toteutuu. Jos laki on niin hölmö ettei tuollainen petoksen yritys automaattisesti johda siihen että hakija palautetaan aavikolle postimerkki perskannikassa niin ei se ole juristin vika.

Kun uutisia katsoo niin jotkut juristit eivät näyttäisi muuta tekevänkään kuin puolustavat kaiken maailman talousrikollisia ja murhamiehiä. Veikkaan että hymyilevät silti leveästi matkalla pankkiin.
 
Kyllä lakimies hoitaa maksua vastaan minkä tahansa jutun. Ei siinä tarvitse miettiä onko asiakas syyllinen vai ei. Veikkaan että hymyilevät silti leveästi matkalla pankkiin.
En ihan noin heppoisesti tällä kertaa ole valmis nielemään asiaa. Tällä kertaa.
Nyt olisi ihan hyvä tilaisuus penkoa ja peräänkuuluttaa lakimiesten moraalia. Sentään useita ihmisiä puukotettu ja kaksi kuoli. Nyt on aivan oikea hetki. Turvapaikkaprosessi on kokonaisuus eikä sen pidä olla vain joidenkin tienaajien ydin bisnes. Vai mitä Kokoomus?
 
Mitä mieltä olette tämän kaksikon esiinnostamisesta? Itsellä tökkii, vähän kuten Donbassin suomalaiset..

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201708222200341674_ul.shtml
Minullakin tökkii tämä. Tällaisella otetaan mielestäni taustakonfliktiin puolia mitkä eivät välttämättä edusta kovinkaan isoa osaa meistä. Kehtaan todeta että suurin osa on sitä mieltä että "ihan sama kuka vallassa kunhan siellä on rauha maassa" ja esim kurdien itsenäisyyspyrkimykset konfliktissa on aivan yksi lysti.
 
En ihan noin heppoisesti tällä kertaa ole valmis nielemään asiaa. Tällä kertaa.
Nyt olisi ihan hyvä tilaisuus penkoa ja peräänkuuluttaa lakimiesten moraalia. Sentään useita ihmisiä puukotettu ja kaksi kuoli. Nyt on aivan oikea hetki. Turvapaikkaprosessi on kokonaisuus eikä sen pidä olla vain joidenkin tienaajien ydin bisnes. Vai mitä Kokoomus?
Veikkaisin että kyseinen lakimies/toimisto on hyvin hiljaa siitä että ovat olleet edustamassa tätä puukottaja. Yleisön taholta saattaisi tulla voimakasta paheksuntaa mikäli tieto tulee julkiseksi, ja eiköhän se ennemmin tai myöhemmin tule.
 
Kyselin eilen illalla sen perään että onko mahdolllista selvittää mitkä instanssit ovat olleet mukana valittamassa Turun terroristin turvapaikkapäätöksestä?
Kiinnostaa tietää kenellä on motiivi auttaa valituksessa siinäkin tapauksessa, että tyyppi lähtökohtaisesti kusetti Suomen virkamiehiä valehtelemalla alkuperämaansa. Luulisi lakimiehelläkin olevan jonkinlainen oikeudenmukaisuuden tunto noita asioita hoitaessa ja luulisi minkä tahansa lakitoimiston kieltäytyvän tuollaisen huijarin avustamisesta.
Auttavan lakitoimiston nimi kiinnostaa.
Löytyykö mitään ?

On minun mielestäni ihan perustavaa laatua oleva kysymys sen selvittämiseksi, että tehtaillaanko noita valituksia ihan muuten vaan kangistamaan virkakoneistoa. Taustasta pittaamatta vaikeuttaahan tollannen asioiden sujuvaa käsittelyä.

.

Ihan puhelu asiaa käsittelevään oikeusistuimeen voi auttaa. Monet päätökset ovat julkisia, jolloin niistä käy esiin asiaa hoitaneen lakitoimiston nimi.

Joskus olen soitellut käräjäoikeuksiin ja saanut tietoa ihan asian nimelläkin, vaikka diaarinumeroa ei ole ollut tiedossa.

Kartoittavat kysymykset voisivat aluksi olla seuraavia:

-Onko teidän oikeusasteessa vireillä valituksia kielteisistä turvapaikkapäätöksistä kyseisessä vastaanottokeskuksessa asuvista ihmisistä
-Onko kyseisen henkilön turvapaikkapäätöksestä oleva valitus teillä vireillä?
-Voiko saada sen diaarinumeron

Diaarinumerolla voi sitten pyytää tarkempia tietoja tai saada nähdä päätökset.
 
Jotenkin kaipaisi suhteellisuudentajua paskamyrskyn silmässäkin..

Outi Popp uudelleentwiittasi
Rebekka Härkönen
Rebekka Härkönen @RebekkaHarkonen
Kysyn, että mikä erottaa minun murhaamiseeni usuttavat ihmiset perjantain puukottajasta? Paremmin perusteltu vihako? #journalismi
12.51 ap. · 22. elok. 2017
 
On minun mielestäni ihan perustavaa laatua oleva kysymys sen selvittämiseksi, että tehtaillaanko noita valituksia ihan muuten vaan kangistamaan virkakoneistoa. Taustasta pittaamatta vaikeuttaahan tollannen asioiden sujuvaa käsittelyä.

Niitä tehtaillaan siksi, että maksaja on selvillä ja laki sen sallii. Homman ympärillä pyörii kohtuu iso bisnes, siinä kiehuu lakitoimistot, tulkkipalvelut, sosiaalipalvelut, psykopatriat, lääkäriasemat ym. ja kun suunnilleen kaikki pyörii ohi julkisen palvelutuotannon, niin mitäs kyselet? Hintaa kertyy ja halukkaita "auttajia" piisaa.
 

Epäilen vahvasti, että henkilö olisi 18-vuotias. Kun hänen historiansa vähitellen avautuu, niin ei tarvi ihmetellä, miksi oli niin saatanan vainottu kotimaassaan. :mad: Jotenkin tulee välillä mieleen Castron temppu Usalle aikoinaan: tämä mainio sikarijätkähän laivasi melkoisen määrän väkeä vankiloistaan Usaan liennytyksen ja ihmisoikeuksien nimessä. Toisinajattelijat ja vainotut paljastuivat kuitenkin pääosin ihan ammatti- ja taparikollisiksi. Miten usein sitten nämä lännelle nykyään matkustavat oivalliset nuorukaiset ovat joutuneet kotimaassaan vainotuiksi siksi, että eivät ole siellä viranomaiset katsoneet hyvällä rikostehtailua ja hengailua ääri-islamistien kanssa?

En epäile, etteikö suomimetia ja -zournalismi tätäkin aihetta vielä selvitä, kunhan aikaa kuluu.....:rolleyes:
 
Jaa-a...järjestelmä ei todellakaan taida ihan kaikilta osiltaan oikein toimia. Mitähän kaikkea tästä vielä oikein tuleekaan paljastumaan? Itsestä jotenkin tuntuu siltä että tässä tuskin mikään tulee enää varsinaisesti yllättämään, valitettavasti.


http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005335325.html

Itse aihetta on tässä ketjussa jo punnittu niin ansiokkaasti ja sen verran monelta kantilta etten sano muuta kuin että odotan mielenkiinnolla millaisia muutoksia päättävät elimemme tulevat saamaan aikaan - vai tulevatko..?

Vähän mietityttää, että kun tämä kaikki tieto tekijöistä oli näinkin nopeasti saatavilla, eivätkö nämä tiedot olleet saatavilla turvapaikanhakuprosessin yhteydessä tai viimeistään silloin kun heppu/heput päätyivät supon tietoisuuteen ilmiannon myötä?

Mikä niin ratkaiseva tieto nyt saatiin, että pystyttiin todella yksilöimään kenestä tässä oikein on kyse?
 
Back
Top