Ukrainan konflikti/sota

Tämähän oli vain ajan kysymys, Abrams on myös saanut ERA-palikat.

M-19 Abrams Reactive Armor Tile system, eli ARAT-1. Valmistajana Ensign-Bickford ja USA:n armeijan käytössä vuodesta 2006. Ei tarvinnut Ukrainan poikien keksiä miten Kontakt-tiilet saisi kiinni.
Ukrainan huollon logistiikka (osittain) pyörii tämän mukaan jo digitaalisessa ympäristössä (SAP) ja lähenee sillä tavalla NATOn standardeja.

Ryssälässä ei taida pyöriä sen perusteella miltä toiminta näyttää aina kun joltain vilaukselta huoltoa näkee.

SAP? Tämä pitää kyllä laskea ryssän voitoksi, sen verran on kyseisen lafkan tuotteiden kanssa tullut kärsittyä... /s
 


Tästä voi vetää myös sellaisen johtopäätöksen että taustalla puuhaillaan oikeasti rauhaa.

Ajatuksena että Ukraina yrittää ensi kesänä vielä yhden kunnon höökin ja toivottavasti saa sillä Krimin haltuunsa ja sitten neuvottelupöytään?

Vai voisiko olla muka niin, että länsi takaa Ukrainan hallussa olevien alueiden koskemattomuuden mutta silti Ukrainalla olisi optio lähteä valloittamaan Krimiä takasin? -Tuskin.


-

Tottakai molemmat, ryssä ja Ukraina, esittävät molemmat loppuun asti etteivät kumpikaan suostu mihinkään vähään, mutta lopullisissa neuvotteluissa sitten tulee myönnytyksiä molempiin suuntiin JOS tämä neuvottelutie valitaan.

Mikä muu ajatus näillä "turvallisuustakuilla" voisi olla?
 
Mahdotonta sanoa mitä kulisseissa tapahtuu, mutta nykytilanne ja ensi kesän läheisyys huomioiden on satukirjatavaraa, että Ukraina silloin voisi Krimin valloittaa. Poislukien tilanne missä Putinin hallinto romahtaa, mikä voi tapahtua koska vaan tai olla tapahtumatta.
 
Back
Top