Ukrainan konflikti/sota

Guderian

Kapteeni
Venäjän ehdottamaa kahta päätöslauselmaa ei kokouksessa käsitelty lainkaan, koska Etyj-kokouksen puheenjohtajan Ilkka Kanervan mukaan Venäjän edustajia ei ollut paikalla tarpeeksi. Venäjän päätöslauselmaehdotukset liittyivät parlamentaarikkojen vastaisten pakotteiden poistamiseen ja Etyj-jäsenten yhteisten toimenpiteiden kehittämiseen uusnatsismin ilmenemisen poistamiseksi.

Olisiqsa pitänyt ainakin toi jälkimmäinen ottaa käsittelyyn ja hyväksyä koska Venäjän hallitus olisi joutunut poistamaan itsensä.
 

Maidan

Respected Leader
Venäjän kultakurku Kobzon, tämä muinainen NL regimen satakieli, jokaisen presidentin lipevä persenuolija, vähän frankensteinin näköinen ukko peruukissa ja meikissa, (ei homo) vetoa nyt Puddeen, jotta tämä auttaisi häntä pääsemään länteen terveyttä hoittamaan(!) Hän on siis sanktioiden alla - krimnashista ja paljon muusta.

Iosif (Osja) Kobzon on kuulemma hyvin-hyvin kipeä, jopa sairas, mutta se ei kuitenkaan estänyt häntä esiintymästä konsertissa Donbassissa putinismin hengen nostattamiseksi ja kannustamasta tappamaan ukrainalaisia verukkeella "kiovalaista juntta", sanktiot naurattaneet iskandereita ja hauskauuttaneet miestä tietenkin ja nyt sitten tälläistä..

Miehellä on kuitenkin pitkä listaa paskanjauhannasta ja vahva rooli vihapropagandan teossa (myös laulamalla, Duman jäsenyyden lisäksi). Kobzon on rikas kun mikä ja sairauden kun sairauden hoitoon hänella on taatusti vaara , kotimaassakin, kuten kaiken luksuselämään, mitä hän viettää, mutta tähän taitaa olla syy - hänen lännessä ihan mukavasti elävä perhe ei oikein vitsi tulla Venäjälle, katsomaan kuolemaisillaan olevaa lauleskeleva Osjaa.:D Eikä Osja pääsee länteen.

115Ts+


Edit ja lisäys:
Toivottavasti hänelle ei anneta periksi eikä päästetä länteen säälistä. Mies 14 v Dumassa istumisen aikana 400 000 ruplan palkalla olisi voinut tehdä vaikka mitä lakiudistuksia myös terveydenhuollosta. Mutta ei. Nyt kun omalle kohdalle osui, niin "päästäkää länteen, minulla on syöpää". On muillakin siellä syöpä ja vaikka mitä, HIV ja tuberkuloosi, kenellä ei hoideta mitään, kiitos tollaisten kusipäiden kun hän!:mad:
 
Viimeksi muokattu:

dodger

Kersantti
....
Ja vielä HALLELUJA: Keskustan kansanedustaja Markku Rossi ehdottaa ETYJ-kokouksessa talouspakotteiden purkamista, "koska suomalaiset maanviljelijät kärsivät".

Edustaa vaan äänestäjiään. Niin hänen kuuluukin tehdä, muu eduskunta sitten punnitsee mikä asia saa preferenssin.
 

Benelli

Respected Leader
OSCE:n täysi päätöslauselma:
http://www.oscepa.org/publications/...ion-3/2977-2015-helsinki-declaration-eng/file

3. Expressing support for UN Security Council resolution 2202 (2015), in which the Security Council reaffirmed its full respect for the sovereignty, independence and territorial integrity of Ukraine and endorsed the Package of Measures for t he Implementation of the Minsk Agreements of 12 February 2015,
5. Stressing that under international law, no territorial acquisition resulting from the threat or use of force shall be recognized as legal,
6. Noting with concern the continuing presence of Russian Federation - backed armed groups, military trainers and mercenaries in the territory of Ukraine,
19. Condemns the Russian Federation’s unilateral and unjustified assault on Ukraine’s sovereignty and territorial integrity and the continuation of clear, gross and uncorrected violations of the principles of the Helsinki Final Act which define this assault;
20. Also condemns the Russian Federation’s failure to respect the Helsinki principles of sovereignty, integrity, inviolability of internationally - recognized frontiers and the prohibition of the use of force and threat of force against other OSCE participating States;
21. Considers that the actions by the Russian Federation in the Autonomous Republic of Crimea and the city of Sevastopol, as well as in certain areas of the Donetsk and Luhansk regions of Ukraine, constitute acts of military aggression against Ukraine;
25. Further calls on the Russian Federation to stop the supply and flow of heavy weaponry, ammunition, units of the Russian Armed Forces and mercenaries across the Russian border into eastern Ukraine, cease providing any military, financial or logistical aid to illegal armed groups in the Donetsk and Luhansk regions of Ukraine - – including by means of so - called “humanitarian convoys,” and reverse the build - up of troops and military material along the Rus sian border with Ukraine;

Kissa on pöydällä.
 

Johannes

Kapteeni
BAN
Tuossa ensimmäisellä videolla typykät näyttävän ajelevan 1930-luvun BMW:lla. Ilmeisesti ukkiensa ryöstösaalista Saksanmaalta. Olisivat kunnon venäläisinä körötelleet reippaasti vaikka piikkinokka-Gazilla, jos se avoauto olla pitää.

Voi olla, että se BMW stoppasi ukin kaalipellon viereen 1943, kun bensa loppui ja oli kiire takaisin Saksanmaalle.

Johannes
 

Maidan

Respected Leader
Terroristit alkaneet tulittaa aktiivisemmin artasta sivilien asutuksia. Laskettu yhteensä 50 kerta tulitusta eri suuntiin ukrainalaisten joukkojen päin ja sivilien asutuksiin.

( Цензор НЕТ со ссылкой на пресс-центр АТО.) 10.07 klo 13 miehettäjät tulittaneet kaliberista 152 mm asuintaloja Svetlodarskin kaupungissa. Noin 23.30 alkaneut Avdeevkan tulitus (kranatinheitin 120 mm). Viime vuorokausien aikana sivilien asutuksien tulitus oli tiheämpi. Kremlin palkalliset taas jälleen kerran näyttäneet maailmalle ettei ihmiselämällä heille ole mitään merkitystä.

Klo 19.30 Mariupolin suunnassa pro-venäläiset militantit tulittaneet maata puolustavien ukrainalaisjoukkojen asemia 120 mm kranaattiheittimista. Ja 122 mm tykistosta. Tämä tapahtui Lebedinskaja ja Shirokine alueella. Bandiitit ampuneet tankista lähellä Novogrigorevka.

Lisäksi he tulittaneet ATO joukkoja eri suunnassa artasta ja Minskissa kielletyistäkranaattiheitimistä. Mm Piski, Himka, Troitsky, Krimski, Novoselovka ja Novogorodsky aluella.
Keskiyöstä aamukuuteen 11.7 tulitettiin asutuksia Kirovo ja Krymskoje.
 
Viimeksi muokattu:

s91

Kenraali
BAN
In “DPR”-controlled Snizhne (69km east of Donetsk), the SMM met the director of a factory producing equipment for the oil and gas industry. He said that the factory, despite being shelled last August, when one worker had been killed, was still operational. The factory, however, now employed only 400 people, compared to 1,000 before the conflict. Salaries, he added, had not been paid for three months.

http://www.osce.org/ukraine-smm/170161
Sanoisin, että uutinen tuossa ei ole se, että tehtaan työntekijämäärä on laskenut 600:lla, vaan ennemminkin siinä, että 400 ihmistä menee edelleen päivä toisensa jälkeen töihin tehtaaseen, joka ei maksa heille palkkaa siitä työstä, jonka he tekevät. Tätä samaa muuten ihmettelin aikoinaan Venäjän talouskriisin aikaan (1990-luvun lopulla). Oli tehtaita, jotka olivat käynnissä, mutta eivät maksaneet palkkoja työntekijöilleen, mutta siitä huolimatta työntekijät kiltisti menivät sinne töihin.
 

vlad

Respected Leader
Sanoisin, että uutinen tuossa ei ole se, että tehtaan työntekijämäärä on laskenut 600:lla, vaan ennemminkin siinä, että 400 ihmistä menee edelleen päivä toisensa jälkeen töihin tehtaaseen, joka ei maksa heille palkkaa siitä työstä, jonka he tekevät. Tätä samaa muuten ihmettelin aikoinaan Venäjän talouskriisin aikaan (1990-luvun lopulla). Oli tehtaita, jotka olivat käynnissä, mutta eivät maksaneet palkkoja työntekijöilleen, mutta siitä huolimatta työntekijät kiltisti menivät sinne töihin.

Eräs vaihtoehto voi olla työntekijän olematon oikeutsturva ja asema eli se ajaa ihmiset siihen tilanteeseen, että pysytään siellä työpaikalla ja käydään töissä ja samalla pidetään yllä edes se teoreettinen mahdollisuus, että tulet joku päivä saamaan ne maksamattomat palkkasi. Alueella kun ei toimivaa ammattiyhdistystä (sellainen on käytännössä utopiaa alueella) joka ajaisi työntekijän oikeuksia asetelma voi hyvin pian olla se, että työntekijä joka lopettaa työnsä maksamattomien palkkojen tähden ei koskaan tule saamaan niitä palkkojaan tai edes osaa niistä, koska ei ole olemassa instanssia joka suojelee riittävän hyvin yksittäistä työntekijää ja kun oikeuslaitos on korruptoitunut ei sen antamaan ratkaisuun voi luottaa - ei etenkään "kansantasavaltojen" alueella, jossa oikeuslaitos on sama kuin separatistit/hallinto.

Käytännössä tämä on ongelmana (ja on ollut ongelmana) suuressa osassa ent. neuvostotasavaltoja niiden itsenäistyttyä, työntekijän oikeusturva on suomalaisittain katsoen olematon, josta seuraa sitten se, että työntekijä joutuu joustamaan todella paljon ja elämään uskossa, että joku päivä maksamattomat palkat sitten maksetaan tai edes jotain niistä. Suomessa vastaavaa ongelmaa ei pääse syntymään ja tästä lähtee osaltaan kiitos ammattiyhdistysliikkeelle kuin myös korruptoitumattomalle virkamieskunnalle ja oikeuslaitokselle. Ja osin varmasti myös työnanatajajärjestöille, koska tuskin heidänkään etunsa olisi se, että mittavia väärinkäytöksiä ilmenee jäsenistön (työnantajien) parissa.

Mutta kansantasavaltojen alueella voi olla muitakin syitä sille miksi työntekijät edelleen käyvät töissä vaikka palkkaa ei tule, eli on mahdollista saada kompensaatiota tai jotain hyötyä siitä, että on töissä, että on kirjoilla yrityksissä ja tekee työnsä. Nimittäin ainakin osissa yrityksiä työntekijöille on annettu korvauksina ja lahjoituksina ruokaa erinäisiä määriä (esim. lihasäilykkeitä, joita on muuten vaikeampi saada) ja sitten humanitaarisia avustuslähetyksiä on jaettu erinäisissä työpaikoissa DNR:n hallinnon toimesta. Eli myös tällaiset tekijät voivat vaikuttaa siihen, että ihminen "tekee työnsä" eli ainakin ilmestyy työpaikalle päivittäin, koska tuolloin on edes mahdollisuus sille, että saa jotain elintarvikelahjoituksia käyttöönsä - jollet käy töissä, mahdollisuus on olennaisesti pienempi.

vlad.
 

OldViking

Kersantti
On siellä muutama shakinpelaaja, joka osaa sommitella. Esimerkiksi Surkov. Sommitelmat ovat vain aika pitkiä länsimaisille aivoille ja ajattelulle.

Muuten Venäjä tietysti on Venäjä, ja kaikki purske tekee helposti vaikutuksen, että touhu on impulsiivista ja tunteellista. Girkin kertoi tuoreessa haastattelussa, että USA ja Ukraina tiesivät tasan tarkkaan, keitä kaikkia Itä-Ukrainassa oli, mutta "Venäjällä kaikki eivät tienneet".

Voihan toki olla, etteivät he liikaa mieti, mutta joissakin jutuissa on kyllä käynyt sitten moukan tuuri. Esimerkiksi nyt on aivan sama, mitä ETYJ "tuomitsi" juhlakokouksessaan, sillä sehän oli laiton kokous. Sääntöjen mukaan kaikkien kun pitää olla paikalla. Tarkoitan, että joko he ovat mestareita kyysopassa tai sitten vain improvisoivat melko etevästi.

Kyllä sinä kirjoitat asiasta, sillä Krimin valtaus ja vaikkapa onnistunut "avustusrekka-operaatio" osoittavat, että Venäläiset suunnittelevat siirtonsa "shakkimaisesti", pyrkien ottamaan huomioon vastapuolen reaktiot.

Todellisuudessa maailmassa muuttujia on vaan huomattavasti enemmän kuin lautapelissä. Itä-Ukrainasta tiedämme (ja kuten tämän ketjun alkupäästä voimme lukea ja nähdä kuvia) kuinka Venäjällä oli jo mietittynä seuraava askel, siltä varalta, että tämä FSB alkuun johtama operaatio menisi penkin alle, kuten nyt meni, sillä tuskin he pääsivät alkuperäiseen tavoitteeseensa. Vai mikä muu selitys löytyisi niille rekoille ja sotilaskalustolle, joihin oli jo valmiiksi maalattu rauhanturvaajien tunnukset ja jotka odottivat Venäjän puolella rajaa valmiina toimimaan vielä noin vuosi sitten? Veikkaan että MH-17-tapauksen jälkeen suunnitelmat muuttuivat.

Shakkimainen ajattelu näkyy Venäläisessä julmuudessa, piittaamattomuudesta, jolla venäläinen eliitti uhraa omia kansalaisiaan, ”pikkunappuloita” oman päämääränsä hyväksi. Jos tällainen operaatio epäonnistuu, siis hölmöillään perivenäläiseen tapaan, niin kovin äkkiä kukaan ei ala uskomaan, että valtio olisi noin välinpitämätön kansalaistensa hengestä, ei ainakaan lännessä, jossa uskotaan ihmisoikeuksiin ja ihmiselämän pyhyyteen.

Esimerkkinä vaikkapa vuoden 1999 tapahtumat. Kun elo-syyskuussa 1999 pommeja alkoi räjähdellä venäläisissä kerrostaloissa niin ”shakin siirtojen toteuttajat” jäivät kiinni Rjazanista, kun silminnäkijä näki ”venäläisten näköisten” miesten kantavan säkkejä kellariin ja hälytti paikalle poliisin, joka ilmoitti löytäneensä kellarista pommin. Tämä tapaus selitettiin myöhemmin harjoitukseksi, mutta tuo pommikampanja oli se syy, "savuava ase", jonka jälkeen Venäjällä oli omien kansalaisten ja ”kansainvälinen yhteisön” hyväksyntä Tšetšenian valloitukselle.

Kuinka yllättävää, ”Tšetšeenien kerrostalo-pommit” loppui sopivasti tämän kiinnijäämisen jälkeen. Vaikka tapauksesta kirjoittavia ja tutkineita Venäläisiä on kuollut salaperäisesti niin iso joukko, ettei sen pitäisi olla ”tilastollisesti mahdollista”, tapaus ohitetaan, mielestäni, turhan helposti salaliittoteoriana.
 
Viimeksi muokattu:

Taitolaji

Ylipäällikkö
BAN
Tästä se rakoilu alkaa!

I did not want to take part in the fighting on the territory of Ukraine

Several dozen of the contract / u №22179 33rd Motorized Rifle Brigade (Maikop brigade intelligence) escaped from the landfill in the Rostov region, as scared of sending to Ukraine. Against them criminal charges, they face up to ten years in prison for leaving parts and desertion. The military and their relatives told "Gazeta.ru" that lived in subhuman conditions and agitated to go volunteer in Donbass. "Times" conducted its own investigation of the events.

Edit: Aviisi lienee venäläis-venäläinen?


http://www.gazeta.ru/politics/2015/07/10_a_7633125.shtml
Я не хотел участвовать в боевых действиях на территории Украины

upload-TASS_8761399-pic510-510x340-49752.jpg
 

Maidan

Respected Leader
Luulisi tuossa Tieteen ja Perhearvojen Mekassa syöpähoitojenkin olevan sitä tasoa, että ei sieltä Länteen himottaisi lähteä puoskaroitavaksi provokatiivisten natsitohtorien kynsiin.
Ei aavistusta millä tasoa siellä ovat syöpähoidot, mutta en usko niiden tason olevan muiden sairauksien hoitoa korkeammalla. Elitti ei siellä koskaan hoitanut omia sairauksia, aina lännessä, mm Lontoossa, Saksassa ja Israelissa myös. Ne halua tulla puoskaroiduksi vain natsisairaaloissa, olla homojen ja pedofilien hoidettavana :cool:
Taisi tuo Kobson olla 19 vuotta Dumassa, eikä 14v. Luin että hän kuulemma oli ensimmäinen (ja viimeinen) juutalainen, jota ei haluttu päästä Israeliinkaan. Harvinaislaautuinen propagandisti "Ja-donbass", "Kohteliat ihmiset" ja "Novorossija"
AvFi+

Mihellä satoja miljonia muuten. Kuuluu juutalaiseen mafian. Hänellä on siksi ollut pitkään porttikielto USA:n esim.

Mutta vihagenetaaroreiden vihageneraattori, ykkönen, on TV1 tietenkin ja tärkemmin sen pääjohtaja - Konstantin Ernst:
13CgZ+


Hänet jos kenet haluaisin itsekin nähdä tuomioistuimessa syytettyjen penkilla ensimmäisellä rivillä ja isosti kuvattuna. Kysymys on erittäin harvinaislaatuisesta paskasta. Aivan syystä hänet kutsutaan Tohtori Mengeleksi. Kaikki nämä solovjovit, kiseljovit yms riekkujat ovat pikkutekijat hänet verrattuna. Mengelen hänet voi verrata, koska mies ei huuda, ei roiskuu sylkeä "natsit-junta-fasistit-säteilytuhkaksi-kaikki", ei. Hän on LUOVA. Hän on luova perkele. Hänen käsiala ovat mm "ristinaulitut pojat" Ukrainassa ja paljon muutakin, joka menee aina kuumille kiville TV1 kun on. Maan katsotuin ja uskotuin. Tämä mielikuvitukseltaan rikas ja umpikiero "nero" syöttänyt kaunisti hymyileen ykkös vanu tv niin taittavasti ja karismaattisesti, että jopa Venäjän opposition kuuluvatkaa ei aina osanneet nähdä tämän perkelen läpi.

PS Silloin kun "ristinaulitusta pojasta" kulutettiin TV1:ssa Venäjällä, tämä umpikiero "nero" oli matkalla, tietenkin ohjelmasta vastussa oleva hänkin matkusti jonnekin, "ne eivät tienneet". Ja näin aina. Perkele keksi "uutis"pommin ja häipyy siksi aika kun sitä kerrotaan miljoonille.
 
Viimeksi muokattu:

vlad

Respected Leader
Shakkimainen ajattelu näkyy Venäläisessä julmuudessa, piittaamattomuudesta, jolla venäläinen eliitti uhraa omia kansalaisiaan, ”pikkunappuloita” oman päämääränsä hyväksi. Jos tällainen operaatio epäonnistuu, siis hölmöillään perivenäläiseen tapaan, niin kovin äkkiä kukaan ei ala uskomaan, että valtio olisi noin välinpitämätön kansalaistensa hengestä, ei ainakaan lännessä, jossa uskotaan ihmisoikeuksiin ja ihmiselämän pyhyyteen.

Esimerkkinä vaikkapa vuoden 1999 tapahtumat. Kun elo-syyskuussa 1999 pommeja alkoi räjähdellä venäläisissä kerrostaloissa niin ”shakin siirtojen toteuttajat” jäivät kiinni Rjazanista, kun silminnäkijä näki ”venäläisten näköisten” miesten kantavan säkkejä kellariin ja hälytti paikalle poliisin, joka ilmoitti löytäneensä kellarista pommin. Tämä tapaus selitettiin myöhemmin harjoitukseksi, mutta tuo pommikampanja oli se syy, "savuava ase", jonka jälkeen Venäjällä oli omien kansalaisten ja ”kansainvälinen yhteisön” hyväksyntä Tšetšenian valloitukselle.

Kuinka yllättävää, ”Tšetšeenien kerrostalo-pommit” loppui sopivasti tämän kiinnijäämisen jälkeen. Vaikka tapauksesta kirjoittavia ja tutkineita Venäläisiä on kuollut salaperäisesti niin iso joukko, ettei sen pitäisi olla ”tilastollisesti mahdollista”, tapaus ohitetaan, mielestäni, turhan helposti salaliittoteoriana.

Samaan sarjaan venäläisviranomaisten, etenkin turvallisuusviranomaisten, toimia on Moskovan Duprovkassa tekemä teatterikaappaus 23.-26.lokakuuta 2002 ja paria vuotta myöhemmin tapahtunut Beslanin koulukaappaus syyskuussa 2004 - kummassakin tapauksessa kritisoitavaa on vaikka kuinka paljon ja turvallisuusviranomaiset tekivät aivan tietoisia ja harkittuja "virheitä" (oikeastaan sana "virhe" on väärä, koska kyseessä oli tarkoituksellisesta toiminnasta) ja näin saivat aikaan sen, että kummassakin tapauksessa uhriluku nousi huomattavan suureksi.

Duprovkan teatteri-iskussa sisäministeriön OSNAZ-erikoisjoukkojen toimesta teatteriin annosteltiin kolokol-1 taistelukaasua, jonka tarkoitus oli lamaannuttaa teatterissa olleet ihmiset. Tajuttomuus seuraa muutamissa sekunneissa ja sitä kestää muutamia tunteja, taistelukaasu on hengenvaarallinen jollei tainnutettua henkilöä saateta nopeasti raittiiseen ilmaan ja hänelle annostella naloksonia tai naltreksonia kumoamaan kolokol-1:n opioidien vaikutukset. Iskun jälkeen jälkihoito jäi täysin vaillinaiseksi ja uhreista suurin osa (kaikki?) jäivät ilman naloksonia tai naltreksonia, eikä paikallisilla sairaaloilla ollut käytännössä mitään käsitystä siitä mitä tainnutetuille oli annettu ja mitä hoitotoimenpiteitä on tehtävä.

Jos jälkihoito olisi suoritettu oikein ja ensiapu että sairaalat olisi varustettu riittävällä informaatiolla uhriluku olisi ollut olennaisesti pienempi - nyt teatteri-iskussa menehtyi 129 panttivankia (mutta venäläislähteiden mukaan vuoden kuluessa iskun jälkeen kuoli vielä kymmeniä jälkioireisiin ja yhteensä uhriluku nousisi lähelle 200 henkilöä). Lisäksi erikoisjoukot teloittivat kaikki iskuun osallistuneet terroristit.

Tämän, kuten niin monen muunkin terroristi-iskun jälkeen, presidentti Vladimir Putin esiintyi julkisuudessa ja julisti päivän kansalliseksi surupäiväksi. Tässä tapauksessa FSB oli saanut jo kuukausia aiemmin varoituksen tulevasta iskusta entiseltä työntekijältään, joka sittemmin tuomittiin vuosiksi vankeuteen laittomasta aseen hallussapidosta ja vakoilusta syytettynä.

Yhtälailla Beslanin koulukaappaukseen liittyy hyvin paljon piirteitä joiden perusteella on hyvin helppoa päätellä, että viranomaiset toimivat tarkoituksellisesti nähdyllä tavalla ts. uhriluku nousisi mahdollisimman korkeaksi. Mitä enemmän kuolleita siviileitä, sen parempi se oli viranomaisille ja lopulta Putinille ja he saivat itselleen oikeuden hyvin rajattomaan vallankäyttöön sodassa terrorismia vastaan.

Beslanissa kuoli yli 330 panttivankia, joista 150 oli lapsia - 1. syyskuuta koulut alkoivat ja kyseisenä päivänä terroristit iskivät koulurakennukseen ja siitä parin päivän päästä alkoi verilöyly, joka sekin alkoi hyvin epäilyttävissä olosuhteissa ja jonka seurauksena satoja panttivankeja kuoli. Koulurakennusta tulitettiin (muistaakseni) myös raskaammilla aseilla, mikä herättää myös kysymyksen siitä, että mikä oli ajatus/tarkoitus kun operaatioon ryhdyttiin?

Tilanne Beslanissa oli hyvin sekava - tilannekuva ei tainnut olla kunnolla kenenkään hallinnassa ja mukana oli sisäministeriön ohella joukkoja asevoimista ja paikallisia siviilejä aseineen. Masha Gessen teoksessa Kasvoton mies - Putinin nousu Venäjän valtiaaksi aihe saa palstatilaa ja Venäjän toimia kritisoidaan aiheellisesti.

Venäjällä "pikkunappuloiden" henki - arvo - ei ole suuren suuri, se on nähty menneinä vuosikymmeninä tai oikeastaan vuosisatoina tsaarin-Venäjän ajoista lähtien eikä neuvostovalta tuonut asiaan muutosta, eikä näin ole tapahtunut Putinin Venäjälläkään. Kyseessä taitaa olla sellainen "maantapa", josta ei aivan helpolla pääse eroon - koko kansan mentaliteetin olisi muututtava konkreettisella tavalla ja heidän olisi ymmärrettävä yksilön arvo aivan toisella tavalla.

vlad.
 

StepanRudanskij

Ylipäällikkö

Oikean Sektorin jonkinlaisessa tukikohdassa/leirissä on aseellinen taistelu. Syynä uutisen mukaan se, että Oikea Sektori oli estänyt salakuljetustoiminnan rajan yli Mukatshevon alueella. Joko Unkarista tai Slovakiasta, Mukatshevo sijaitsee Karpaattien lounaispuolella lähellä kummankin rajaa. Oikean Sektorin puututtua salakuljetukseen saivat jäsenet ensin uhkaavia puhelinsoittoja ja myöhemmin aamulla miliisijoukot hyökkäsivät Oikean Sektorin tukikohtaan jossa taistellaan. Pari kuollutta ja useampia haavoittuneita. Uutisen tiedot kai lähinnä yhdeltä Oikean Sektorin edustajalta.
 
Top