Ukrainan konflikti/sota

Twitterissä oli tuohon yhdistetty kommentti
"Russian battle plans captured, likely from one of the command vehicles captured. Battle plans were approved on January 18th and called for a 15 day war to take over Ukraine"

Toisaalta: onko mahdollista että ne ovat feikki-suunnitelmia jotka on tarkoitettu löydettäväksi harhaanjohtamistarkoituksessa? Ja todelliset suunnitelmat ovat sitten jotain muuta.
 
Viimeksi muokattu:
Siinä Talouselämän jutussa oli: "Reutersin mukaan nimetön Kremliä lähellä oleva lähde on kertonut Venäjän suunnittelevan noin 10 miljardin dollarin edestä venäläisten yhtiöiden osakkeiden ostoa. Rahat tulisivat venäjän keräämästä 630 miljardin dollarin rahavaroista."
Onko siellä sitten käteistä kun ulkomaiset tilit on jäädytetty..?
Eiköhän ne saa painettua lisää.
 
  • Tykkää
Reactions: xzu
Venäjän kokoista maata ei voiteta Suomen resursseilla, valitan. Väestöltään 30 kertainen valtio voittaa sodan aina. Myös Ukraina tulee todennäköisimmin taipumaan jossain vaiheessa, ellei Venäjän sisällä tapahdu jotain. Tällä hetkellä toistaiseksi ei ole viitteitä edes sisäisiin ongelmiin. Venäjä ei anna Ukrainaa lännelle missään olosuhteissa.
Muista maksaa verot 😅 Joku on tän mielipiteen maksanut ihan varmasti.
 
Löytyykö tälle muita lähteitä?

Bayraktar destroyed the Gradov parking lot and about 100 tanks and armored personnel carriers in the Sumkoy region - the head of the Regional State Administration Zhvivsky.

Kuulostaa vähän liian kovalta, jollei droneja käytetty useita, tai jolleivät tehneet useampaa reissua, kun käsittääkseni 4 pommia on kapasiteetti.

Montako noita oli yhteensä, ja millä aikataululla ne tilatut lisät piti saapua? Muistaakseni näin joskus aiemmin uutisessa, että niitä oli hommattu n. 8 tai 10 hintaan n. 65 miljoonaa jotain valuuttaa, sitten myöhemmän uutisen, jossa väitettiin määräksi 20. Linkatkaa artikkelit, jos jollain on tietoa määristä, tilauksista tms.

Nämä artikkelit, jossa kerrotaan tuhottujen ajoneuvojen määräksi 32, perustuvat alimpana olevan sunnuntaina julkaistun artikkelin arvioon:
 
Venäjän kokoista maata ei voiteta Suomen resursseilla, valitan. Väestöltään 30 kertainen valtio voittaa sodan aina. Myös Ukraina tulee todennäköisimmin taipumaan jossain vaiheessa, ellei Venäjän sisällä tapahdu jotain. Tällä hetkellä toistaiseksi ei ole viitteitä edes sisäisiin ongelmiin. Venäjä ei anna Ukrainaa lännelle missään olosuhteissa.
B5AD2920-58FB-4913-B69F-26E97C797211.jpeg
 
Eli onko drone toiminut pääasiassa tulenjohtajana epäsuoralle?
Varmaan tapauskohtainen juttu, mutta uskoisin näin, dronet ovat käsittääkseni poimineet omilla aseillaan lähinnä yksittäisiä arvokkaita vaunuja (kuten videoidut buk tuhoamiset).
Onhan niillä hyvä myös kertoa lentävälle rynnäkkökalustolle lihavien maalien sijainti, ei tarvi arvokkaalla aselavetilla tiedustella riskialttiilla alueella vaan voidaan suoraan rynnäköidä ennalta tiedossa olevaan pisteeseen.
 
nyt siellä on otettu jo parempaan käyttöön laskuvarjojoukkojenkin BMD-vaunuja! :D

..eli ne huhut siitä että erikoisjoukkojenkin parissa olisi jätkät ottaneet ritolat taitaa oikeastikin pitää paikkansa! Splendid!

 
Eiliset ilmeet sopivat tähän hyvin. :ROFLMAO:
Katsoin äsken uutisia ja näytettiin Venäjän kenraalikunnan tiedotustilaisuus missä ilmoitettiin että homma menee hyvin: vakuuttuneita on ilmeet.

f52db3757d75b8a9-kopio.jpg

f52db3757d75b8a9.jpg
 
Kuusi päivää sotaa jo takana päin. Eikä onneksi Ukrainalla kamppailu ole loppumassa päinkään.

Mahtaa Puttea vituttaa ja varsinkin kun oli itse uskonut koko homman olevan 1-4 päivän helppo juttu. Mutta sit todellisuudessa saikin oman talvisotansa.
 
Mistä johtuu, että tuulipuvut ovat pelko perseessä annettujen Kiinan rynkkyjen takia. Nytkö se ryssä hyökkää sitten tännekin. Samaan aikaan Turkin myymät lennokit tuhoavat kokonaisia kolonnia. Veikkaan ettei Alanyan rannoilla karvakäsiä paljoakaan hetkauta sama riski.
 
Back
Top