Ukrainan konflikti/sota

In the first video he says " Ukraine will have new currency soon" and shows ruble
In second video , he is apologizing to ukrainian military and calls himself stupid


Muoks: vaihdoin vanhempaan videoon; noita kopioita tulee hirveä määrä reddittiin ja taitavat jättää ensimmäisen vaan.

 
Vaihtoehtoista totuutta/ näkemystä aiheeseen. En tiedä ko henkilön taustoja, joka tätä soopaa suoltaa.
Edit kohta entisen fb-kaverin seinältä löytyi
Asiantuntemukseni riittää toteamaan että paskaa. Hyvä cope, tosin.

Että Venäjän mestarillinen strategia oli tapattaa ja tuhota omia joukkojaan, ml ilmavoimia ja laivastoa, toteuttaakseen todelliset tavoitteensa. Joka varmaan sitten oli maksimaaliset pakotteet ja vähän maata.
 
Aika jännä miten Ukrainassakin on oltu yhtä hölmöjä kuin meillä ja menty tuohon Ottawan miinakieltosopimukseen aikoinaan, vaikka naapurina on ollut sama paskamaa kuin meillä, joka ei sopimusta ole allekirjoittanut. Onkohan heilläkin ollut oma Tavja asiasta päättämässä?
Vai onko menty silloin kun pressana on ollut putiinin mies.
 
En tiedä onko oikea ja on myös väärältä puolelta.
Mutta jos on on todellinen niin on oikeasti kuin tuulahdus raitista tämän propagandan jälkeen mitä on tullut idästä. Tämä oikeasti kuulostaa todelta, vaikka onkin venäjän leivissä
Interview with the DPR Spetsnaz about the situation in Mariupol
Tuosta videosta oli tekstimuodossa pätkiä joku viikko sitten. Ei mitään syytä epäillä aitoutta, vastaa kaikkea mitä on kuultu noin muuten. Näkyy olevan niin, että Donbassin veteraanit ovat tuolla kärkenä ja ainoat jotka saa mitään aikaan. Venäläiset varmaan hoitaa kaiken tuhoamisen ja Kadyrovilaiset ampuu liikennevaloja.
 
Ryssland vetäytymässä takaisin valkorysslandin puolelle, syömään ja nukkumaan ja saamaan ammustäydennystä. Varmaan motivaatio on ihan huipussaan, kun käy käsky lähteä takaisin Ukrainaa kohti. Putin vielä määrännyt toistasataatuhatta varusmiestä palvelukseen heti. Harjoituksiin taas varmaankin.
 
Ihan vaan hölmönä kysyn, kun nyt alkaa näyttää siltä että ryssiltä sodan alkuvaihe meni aivan vituiksi, niin mikä mahtaa olla Ukrainan puolustusvoimien kyky + valmius suorittaa operatiivisen tason vastahyökkäyksiä (esim. prikaatitaso) ? :unsure:

Alussa sitä ei ollut mutta eiköhän sitä ala jo löytymään siinä missä ryssät ovat jo vähäisetkin kykynsä ryssineet.

Jos olen oikein ymmärtänyt niin Ukrainalla on edelleenkin iso reservi ja sitä työnnetään koko ajan rintamalle, siinä missä Venäjä kaivelee jo laarin pohjia kun ei ne pietarilaiset ja moskovalaiset lähde rintamalle kirveelläkään :ROFLMAO:

Tällä hetkellä Mariupol on se tärkein kaupunki. Jos ukrainalaiset kykenevät valtaamaan sen takaisin, niin Venäjä ei ole tässä sodassa saavuttanut yhtään mitään jos tolkutonta tuhoa ei lasketa mukaan.
 

Tuommosta huhua liikenteellä, että Azovilaisia olisi helikoptereilla evakuoitu.

edit:
Skeptisyyttä: tuolla kommenteissa tätä käydäänkin jo läpi, että kaikki nyt ei välttämättä täsmää. Ja vaikka kopteri olisikin Mariupolista, niin kaikki joukot eivät ole pelkkää Azovia (saati että varmasti olisivat näitä ukkoja ketä väitetään) - tuo että Mariupolin joukot ovat kaikki vaan Azovia on osa Venäjän propagandaa. :salut:
 
Viimeksi muokattu:
Tosiaan tuo akuuttisäteilysairaus tuskin pitää paikkaansa. Ensinnäkin vuonna 1986 akuuttiin säteilysairauteen sairastui vain 134 henkilöä, joista 28 kuoli. Nykyään säteily lienee luokkaa 1/100 siitä mitä se oli heti onnettomuuden jälkeen. Vuonna 1996 pahimmilla alueilla cesium 137 aktiivisuus oli luokkaa 40 curieta neliökilometrillä. Se on siis neliömetriä kohti 40 mikrocurieta ja koirilla tappava-aktiivisuus sisäisesti nautittuna noin 3800 mikrocurieta kilogrammaa kohti. Jos samaa laskukaavaa käyttää ihmisiin, niin 80 kg ihminen tarvitsisi 304000 mikrocurien aktiivisuuden, että kuolisi. Säteilysairauden saa ehkä 1/10 osalla tappavasta annoksesta, eli 30400 mikrocuriella. Cesiumin määrä on ehtinyt suunnilleen puolittua tuon 1996 jälkeen, että voidaan olettaa sitä olevan luokkaa 20 uCi neliömetrillä. Tästä siis voidaan helposti laskea, että Tshenobylin alueelta voi saada säteilysairauden, jos syö pintamaan ison omakotitalotontin alueelta (n. 1500 neliön). Toki siellä maastossa on vielä strontiumia ja ehkä myös jotain muita aktiivisia isotoopeja, mutta ne yhteensä korkeintaan puolittavat tuon pinta-alan mitä maata pitäisi omaan mahalaukkuun kauhoa.

Toisin sanoen ei tuolla ainakaan mitään metsää lapioimalla ole säteilysairautta saatu. Oletettavasti koko juttu on ankka. Joskin pienen mahdollisuuden annan sille, että siellä alueella on säilötty pahiten saastuneita esineitä paikkaan x ja ehkäpä työntekijä olisivat voineet jopa vinkata venäläisille, että paikassa x on turvallinen yösija.
Ja vielä pieni mahku, että on pitänyt ”varmistaa” voimalaitoksen alue ja puhdistaa se ukrainalaisista ja sitten on käyty esim. sitä elefantinjalkaa tutkimassa, ettei siellä sokkeloissa piileskele sotilaita
 
Suomelle elintärkeät turvallisuus organisaatiot siivotaan näköjään Venäjän hyödyllisistä idiooteista, hyvä näin 💪🇫🇮. Perusteet syytökselle kuitenkin niin heikot, etteivät tässä tapauksessa tule ehkä menestymään 🙄🤔
Nämä haisee kyllä melko vahvasti poliisiylijohtajan aukeavaa paikkaa tavoittelevien päälliköiden vihreän sisäministerin nuolemiseksi. Natsiongelma on poliisissa kuin azov ukrainassa, hybridisodan ja propagandan tuote.
 
Back
Top