Ukrainan konflikti/sota

Saksan Marderien lähettämisestä Ukrainaan:
@visegrad24

"On Friday, Germany put a stop to the plans to donate 100 Mardar APC vehicles to Ukraine in the coming days. Berlin decided it can send the vehicles in a couple of months after refurbishment.
They say the Bundeswehr’s operational APCs the need to stay there in the meanwhile."
 
Noniin :solthum:


vanguard1.jpg

Kuulemma paikallisjoukkojen komppanian voi kouluttaa viikossa tällaisen käyttöön.

On suunniteltu juuri sitä silmälläpitäen että miehistöjä joudutaan vaihtamaan joten normaalilla videopelitaustalla pääsee tämän kanssa aika pitkälle, eli jos joystick on tuttu niin tuo viikko riittää.

Nykynuoriso kun käyttää pelaamiseen enempi peukaloitaan (esim. xbox, playstation etc.) niin sellaisen miehistöaineksen kanssa joudutaan lisäämään kaksi päivää koulutusaikaan.
 
Meinaat että punalippuisia alkaisi uppoamaan maailman merillä? No koulutus kestäisi sen verran, että sota on ehtinyt jo päättyä.
Se on brittien strateginen ydinsukellusvene, vaikea kuvitella parempaa puolustuksellista asejärjestelmää. Hinta saattaa hieman karata käsistä. En tiedä miksi kuvassa on punainen lippu, White ensign pitäisi olla se lippu minkä alla kuninkaallinen laivasto seilaa.
 
Tässähän ihan liikuttuu:rolleyes: Vainajastahan ei saa pahaa puhua, niin kotona opetettiin… Viimeksi Suomessakin varmaan on yhtä paljon surettu vainajaa isä aurinkoisen poismentyä…kuten näkee, USA:ssakin oltiin ihan murtuneita silloinkin.Katso liite: 59840Katso liite: 59839
Tarina kertoo että kivennapalais-vaarini kahden veljensä kanssa olivat kokoontuneet vanhimmalle veljelle Lahteen Hämptonista & Tampereelta ja surreet huolella pari päivää. Vaarini oli liki absolutisti...
 
Viimeksi muokattu:
PST-ohjusporukan toimintaa. Lyhyempi video tästä samasta taisi jo olla täällä, mutta tätä pitempää en muista. On se vaan erikoinen sotatanner tuommoinen valtava aava alue. Kaukoputket saa olla, jotta näkee tarpeeksi (kolmijalalle näyttäisi olevan käyttöä). Raskas-kk näytti olevan asemissa myös millä ilmeisesti kurmoottivat ohjusten jälkeen. Kuvan laatu aika kehno videossa, mutta saa vähän parempaa käsitystä toiminnasta, kuin noilla lyhyillä videoilla.
Onhan tuo aika täydellistä tankkimaastoa osaavalle hyökkääjälle. Peltoa silmänkantamattomiin. Kyllä meillä on sikäli hyvä Suomessa olla, kun on niin paljon metsää, mäkeä ja suota vaikeuttamassa panssarikiilojen kulkua.

Vaan eipä ole vielä Ukrainassakaan ryssän panssarilautat vyöryneet hyökyaaltoina koko maan yli. Maastosta se ei ainakaan ole kiinni. Pahin kelirikkokin on tainnut jo päättyä.
 
Ryssän tankkilinjasto taitaakin toimia vielä..?

Eipä enää kauan toimi, kun varasto on tyhjentynyt ja lis
Kyllä ne sen kuoren tekee. Se mielenkiintoinen kysymys on, että minkä tasoisella kamalla länsilelut on korvattu? Ja otetaan suolalla. Tuo on örkkien väite.
Niin kauan kuin varastossa on tavaraa, voidaan tehdä, sen jälkeen onneksi loppuu 👍
 
Chanelin poistuminen Venäjän markkinasta menee tunteisiin. Tuossa kuviossa on vaan tosiaan jotain tuttua...? Chaplin?

Tämä nauratti jo eilen...


Saahan sitä omaa omaisuuttaan tuhota vaikka nämä eivät taida olla niitä naisia jotka maksavat laskunsa ihan itse :ROFLMAO:
 
Olisikohan Ukraina halunnut alkuperäissuojata borscht-keitto samallalailla kuin parmankinkki tai parmesaanijuusto on suojattu tai karjalanpiirakka jne? Eli että ellei ole tehty tietyn reseptin mukaan sitä ei saa kutsua oikealla nimellä.
Jos on homma vielä kesken kannattaa tulla meiltä kysymään miten sen homman saa ns. ryssittyä. Karjalanpiirakkaa ja kalakukkoa ei kai saa oikein muuta kuin itse tekemällä ja silloinkin saattaa joku Marttojen itsemurhapartio tulla pamputtamaan. Vaikkapa toi suht tunnettu "kalakukkoleipomo" ei nähtävästi tee kumpaakaan noista perinneherkuista.

 
Oletko varma, ettei nimesi ole Venäjän listalla, minun on aivan varmasti 💪🇫🇮
Olen kuulut ettei minullakaan välttämättä ole ”mukavaa elämää” tarjolla, jos ryssä sattuisi joskus tulemaan oven taakse nimilista kädessään. Ukrainan esimerkki vain vahvistaa käsitystä. Sitäpaitsi vuosia sitten Trafilla oli julkisuuslain virheellisen tulkinnan vuoksi sinne rekisteröityjen henkilötiedot n. kaksi viikkoa kaikkien saatavilla. Myös niiden joiden tiedot piti pitää ehdottomasti salassa. Silloin kerrotiin että, ulkomaantiedustelu joka ei tätä osannut hyödyntää ei ollut tehtäviensä tasalla. Kyllä ryssillä on nimet listassa, ei huolta.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top