Ukrainan konflikti/sota


"Pyssymiehen taudista" - ainakin joidenkin lähteiden mukaan Putin ei olisi ollut KGB:ssa ollessaan kentällä toimiva agentti, vaan enemmänkin byrokraatti. Voihan se silti olla, että James Bondia ihailevana ja asetta varmaankin luvan kanssa kantavana fantasioi tilanteista, joissa pitää tempaista mutka povesta.

putler_dik.jpg

Edit: prednisonia ehdotettiin joskus (monia käyttötarkoituksia, mm. syövät, keuhkosairaudet, autoimmuunisairaudet - joista jälkimmäisiä voisi tulla sars2-infektion seurauksena, vaikka toki tuon ikäisillä voi olla monia muitakin lääketieteellisiä syitä, mutta yhdistyisi pitkiin pöytiin, vaadituihin 2 viikon karanteeneihin ennen tapaamisia - paitsi paras kaveri Shoigu - jne., jos haluaa uutta tartuntaa välttää kaikin keinoin). Oireina mm. vakavat psyykkiset oireet sisältäen depression, manian, psykoosit, isemurha-ajatukset, sekä "moon face", lihassurkastuma ym.
 
Viimeksi muokattu:
Boris Johnsonista - on miehiä jotka puhuvat, on miehiä jotka tekevät ja on miehiä jotka puhuvat sekä tekevät. Hän on tätä viimeistä ryhmää.
Monesti äänestäjät rakastuvat ensimmäiseen ryhmään ja vaihtavat vaan ehdokasta samassa ryhmässä.
Kun on tekijämies puikoissa silloin kun tarvitaan niin se on aivan sama mitä se medialle suoltaa haastatteluissa.

Ja myönnän suoraan henkilökohtaisen virhearvioni. Germaani kolleegallaan BJ pyyhkii lattioita pelkästään sen vuoksi että uskaltaa tehdä mitä tämä aika ja tilanne vaatii. Sitä tarkoittaa sana valtiomies.
 
Niin Harkovan alueen ne teki mutta kyllähän ryssä myös vetäytyi siellä keskittääkseen itään.
Väitän kyllä että pääsiäisen (viime vkpl) vastahyökkäyksessä Harkovan alueella ei venäjä vetäytynyt "keskittääkseen itään" sillä antaisitko sinä vastustajan kaventaa ennestään kapeaa kaistaletta ja täten vaarannat huoltolinjoja selustassa ilman syytä?
 
Huoltolinjat pitenee ja/tai siirtyy Ukrainan puolelle rajaa. Hyökkääjää kulutetaan. On Ukraina tehnyt onnistuneita vastahyökkäyksiäkin ja työntänyt vihollista taaksepäin. Nyt vain ei ole vielä sen aika, että rynnitään jostain kohtaa eteenpäin. Pidemmälle tähtäävä suunnitelma on oltava ja siihen miehistö ja kalusto.

En ole huolestunut, Ukraina antaa nyt joistain kohdista myöten, jos niiden paikkojen itsepäinen pitäminen ei ole tarkoituksenmukaista. On oikeastaan aika sama mihin ryssän joukot sitten tapetaan kun on aika aloittaa...
Juuri näin. Hyökkääjällä on aina jokin kulminaatiopiste jonka jälkeen pitää vetää henkeä
THEORY+OF+CULMINATING+POINT.jpg
 
Venäjällä tuntemattomat ihmiset polttavat armeijan rekisteröinti- ja värväystoimistojen rakennuksia.
Se tunnetaan jo viidestä tällaisesta tapauksesta Moskovan, Ivanovon, Sverdlovskin alueilla, Voronezhissa sekä Mordviassa.
Syynä on se, että paikalliset ihmiset yrittävät pysäyttää mobilisoinnin tuhoamalla miesten henkilökansiot.
Näistä yli kuukauden vanhoista videoista pitäisi antaa jo bannia sekä siitä tykänneille varoitus... 🤦‍♂️

Tuo sama video pyöri täällä jo ennen kuin olin edes rekisteröinyt. Tuossa esim. Youtubesta:

 
Der Spiegel kysyi raskaiden aseiden toimittamisesta Scholzilta.

Scholz vastasi, että puolustusliitto Naton on vältettävä suoraa sotilaallista yhteenottoa Venäjän kanssa, joka voi hänen mukaansa johtaa kolmanteen maailmansotaan.

Scholzin mukaan ei ole olemassa sääntökirjaa, joka kertoisi, milloin Saksaa voidaan pitää Ukrainan sodan osapuolena.

Lisäksi Scholz sanoi Reutersin mukaan, ettei hän näe Venäjän kaasun tuontikieltoa sodan lopettamisen ratkaisuna.


250222_SCHOLZ_LEAD_trans_NvBQzQNjv4BqqVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8.jpg


Putin totisesti tietää miten saksalaisia poliitikkoja käsitellään. Ei mennyt nuoruudessa vietetty aika Drestenissä ihan hukkaan :ROFLMAO:

https%3A%2F%2Fjyllands-posten.dk%2Fpictures%2Fimage%2F13668283%2F5o8hxg%2FALTERNATES%2Fnative-app-2048%2Ftitle-mangler


Se tässä on mielenkiintoista että Saksa kusee paitsi omiin muroihinsa niin myös EU:n muroihin. Trumpit, Le Penit ja muut nuivat eivät kykene ikinä hajottamaan EU:ta yhtä tehokkaasti. Enkä tarkoita nyt ainoastaan Ukrainan sotaa ja siihen reagoimista vaikka tämä on kyllä taas yksi iso solmu EU-lippuun.
 
Positiivinen asia noissa kuvissa on että jos kerran on Ukrainalainen kone niin hylyssä tai sen vieressä ei näyttäisi olevan ammuslaatikoita, sotilaiden jäännöksiä, PST-laatikoita tai muutakaan joukkojen kipeästi tarvitsemia A-tarvikkeita tai henkilöstöä. Eli taisi olla tyhjä kone. Todella ikävä juttu että sattui UKR:lle mutta jotain positiivista kuitenkin tässä onnettomuudessa.
Jossain oli, että tekninen lento. Voisi olettaa, että korjauksen jälkeinen testi.
Eipä taida pajarilla olla vaihtoehtoja kun tsaari pyytää tuollaista.
Öö. Kaveri on ukrainalainen. Ei ole rakentamassa ennen vapautusta.
----
Onko laillinen kohde ohjukselle?
 
Vieläkö Venäjä aktiivisesti löytää ja tuo toimintakuntoista kalustoa jostain varuskunnista Ukrainaan?

Esim tankkitappiot edelleen jatluvasti yli 10 tankkia päivässä.

Onko nämä pois rintamavahvuudesta vai vieläkö Venäjä saa paikattua tappioitaan?
Kalusto huononee vähitellen mutta rauta ei taida olla se polttava ongelma. Suurin ongelma taitaa olla ammattisotilaiden ja motivoituneiden värvättyjen puute.
 
Juuri näin. Hyökkääjällä on aina jokin kulminaatiopiste jonka jälkeen pitää vetää henkeä
Katso liite: 60692
Tämä graafi pysäytti tuijottamaan monttu auki kuin mykkä vittua. Ja olen kuitenkin pitänyt kursseja informaation visualisoinnista.

Itäsaksalaiselta tuomarilta plussaa siitä, että aika ja tila kasvavat molemmat vasemmalta oikealle. Miksi puolustautujan tavoite on lähempänä ajallisesti/tilallisesti kuin hyökkääjän tavoite?
 
Tuosta Dibrovnen suunnan taistelusta seuraava lisämaininta

@kharkiv_warnews
In the Vernopol region near Izyum, there was an attempt to break through the defenses of our troops with forces in a mechanized company with the support of tanks - Roman Donik. After a fierce battle, the attack was repulsed. Three enemy tanks and three infantry fighting vehicles were knocked out. Losses of orcs - about fifty (including sanitary).

Mahdollisesti liittyy tähän samaan tapaukseen josta taisi palstalla jo olla kuvaa. Ainakin tuo Roman Donik on tehnyt tuon facebook postatuksen.
 
Ei ole välttämättä hyvä asia, alkaa kalustokirjo olemaan aika suuri: Leopard 2, Abrams, oma variantti PT-91, varastossa olevat T72:t sekä nyt Challenger 2...

Noo, A2 keltaisella alkaa olla T-64 ja pienemmät numerot kirjanpidossa sarakkeessa "MBT". Eiköhän noilla pärjää.
 
Back
Top