Ukrainan konflikti/sota

Ja tuskin tuonne mitään nobodyjä oli kutsuttu. Kaikki putlerin ns lähipiiriä. Joten siitä saa kätevästi lärvit etsintäpartioiden seinälle kun sotasyyllisiä aletaan etsimään kuulusteluihin ja mahdolliselle tuomiolle kiikuttamaan.

Bonuksena saadaan vielä selityksien mestariteos, kun näitä selityksiä miksi istuin 30.9.2022 putlerin paskapuhepalverissa saadaan kirjoihin ja kansiin.
 
Kesällä kävin Tallinnassa Patarein vankilamuseossa ja sen nähneenä voin sanoa, ettei valinta olisi niin helppo kuin luulisi :confused:
Patareihin myös tutustuneena olen aivan samaa mieltä. Suosittelen käymään, jos Tallinnassa liikut. (Lennusadam merimuseo on sekin siinä vieressä)
 
Kappas, ihmisoikeusproffa Martin Scheinin kommentoi. Ja miehellähän on itsellään vankka vasemmistotausta SKP:stä.

Ensimmäinen tällaisesta oudosta ratkaisusta vihjaileva on ... Martin Scheinin!


Edit: miksi ihmeessä Suomi ei turvautunut tähän mestaristrategiaan 1944? Oltaisiin äänestyksellä liitetty Kuola ja Leningrad Suomeen, hävitty sotilaallisesti, laitettu liittoutuneet polvilleen ja sitten neuvoteltu Karjala takaisin.
 
Viimeksi muokattu:
Viimeksi muokattu:
Museo on museo, mielestäni on parenpi antautua Ukrainan armeijalle jos vaihtoehtona on kuolema. Politrukit toki eivät ajatustani kannata.
Joo, mutta sitten pitää sormet ja varpaat ristissä toivoa, ettei Ukraina luovuta Venäjälle vankienvaihdossa.
 
Back
Top