Ukrainan konflikti/sota

Tuo taisteluliivissä takana oleva levy, onko tietoa sen tarkoituksesta ?
Joo, se on yllättäen persesuoja. Niillä näkyy vällillä myös munasuojia. Ja itseasiassa platecarrier -liivissä minkä ostin Ukrainasta (EDIT: ostin/tilasin Ukrainasta, en ole siellä - selvyyden vuoksi) tuli mukana munasuoja, kaulasuoja ja hauberit peittävät hihatkin mutta ei tota perselevyä. Tarttis varmaan valittaa.... 😜 Toisaalta mulla olis 4mm titaanilevyä, joten epämukavuus taattu.

No, ei - riisuin tietty ne hihat ja munasyndit heti veks. Luodit ottaa meikkiksen hauberista tai kangesta vain kimmokkeita. 😎 Kaulasuoja ei toisaalta olekaan niin huono idis, mitä noita videoita on kattonut - aika moni on ottanut sirpaleesta osumaa kaulaan ja vuotanut tajuttomaksi hetkessä. Eikä tietty munasuojakaan sinänsä olisi pahasta, jos muistelee sitä videota kesältä missä drone pudotti kranun suoraan Ladan kattoluukusta sisään. Toinen ulosryömineistä vuosi aika pahasti haaroistaan... 😳 :eek:
 
Viimeksi muokattu:
Taisi jo palstalla vilahtaa tänään tämä video. Hiukan lisätietoa tässä, eli väitetään olevan menossa Kinburnin niemeen Mykolajivn eteläpuolelle. Tässä ryssän ja UA:n erottaa vain hyvin kapea jokidelta (noin 2 km). Tästä alueesta on silloin tällöin huhuttu, erilaisia SOF operaatiota molemmin puolin.


 
Venäjän koulutetuimmat ja kyvykkäimmät yksiköt ovat tällä hetkellä Hersonissa: ilmavoimia, erikoisjoukkoja ja merijalkaväkeä. Taisteluista voi siis odottaa verisiä.

Taistelusta tulee verinen ja pitkä mutta kun nuo Venäjän kyvykkäimmät yksiköt tuhotaan Hersonissa niin ihmetellä sopii millaisilla joukoilla Venäjä puolustaa Krimiä siinä vaiheessa kun Ukraina sinne saakka etenee. Täydennysjoukoilla jos yrittävät pärjätä niin siitä tulee harvinaisen lyhyt taistelu kun ukrainalaisia on vastassa vain vankiloista kerättyjä HIV potilaita ja siltojen alta poimittuja rappioalkoholisteja :ROFLMAO:

Ne ihan oikeat asevelvolliset tilaavat kasarmille taksin ja lähtevät kotiin jo ennen Ukrainan keikkaa.

 
Jätkät nauraa Maximille. Niillä on itellä niitä varastot täynnä niinkuin esittelivät alkusodan aikoihin. Ja jollain maximilla on kyllä tapettu tod. näk. ainakin miljoona tai useampikin, joten ei varmaan rynnäköivissä paljoa enää naurata, jos tommonen nakuttaa vastaan. Automaattiset ruutiaseet ei kyllä helpolla vanhene sotahommissa mitä tulee ruumiiden tekoon.
 
Kyllä sieviläiset menee ainakin itselläni nokialaisten ohi. Talvella kovilla pakkasilla nokialaiset huopavuorilla on toki lämpimämmät. Eli molemmat firmat vois toimittaa saappaita 👍
Käsittääkseni Sievin jalkineelta on viety Ukrainaan kenkiä. Tehtaalla on myös useita - mahdollisesti kymmeniä - Ukrainalaisia työntekijöitä. Vanhoja varastoon jääneitä pareja ainakin viety, en tiedä sen tarkemmin määriä. En myös tiedä onko esim. avustusjärjestöjen kautta viety.
 
Jätkät nauraa Maximille. Niillä on itellä niitä varastot täynnä niinkuin esittelivät alkusodan aikoihin. Ja jollain maximilla on kyllä tapettu tod. näk. ainakin miljoona tai useampikin, joten ei varmaan rynnäköivissä paljoa enää naurata, jos tommonen nakuttaa vastaan. Automaattiset ruutiaseet ei kyllä helpolla vanhene sotahommissa mitä tulee ruumiiden tekoon.
Onhan tämä nyt ihan surkuhupaisan hauskaa että maailman 2. sotilasmahdilla on näitä 2022 minkäänlaisessa käytössä. Eikä tuo kyllä mitenkään kätevä ole, vaikka toimiikin ja kuolettavuutta en kiistä, mutta välineenä täyttä antiikkia, kertoo ryssän syvistä ongelmista, hyvä niin.
 
Siitä ihan oma ketju, jossa sille saa naureskella, mutta kaitpa paikalliset tietää heidän olosuhteensa parhaiten. https://maanpuolustus.net/threads/ukrainalainen-”asp”-ambush-seating-pad-lanka.8058
Älkää hyvät ihmiset naureskelko, jos joku haluaa suojata eturauhasensa tulehtumiselta.

Itse sain eturauhaseni tulehtumaan metsäleirillä armeijan maastokuvioissa ja voi perkele, että oli rankkaa. Pataljoonan oma mengele määräsi perssilmää ronkittuaan vain perus-tulehduskipulääkkeen ja takaisin riviin. Seuraavalla vkl-vapaalla kävin Tilkassa, kun kivut oli edelleen aika kovat. Siellä sormensa takapaneeliin tuikkasi ensin nuori naislääkäri, joka aikansa kaiveltuaan tokaisi, ettei ole tarpeeksi pitkä sormi. Ja haki tueksi ison, karvaisen mieslääkärin. Sain lopulta reseptin tehokkaampaa troppia ja olin jo poistumassa, kun naislääkäri huomautti, ettei tunnustellut lainkaan kiveksiä. Housut alas vaan. Lopulta olin purskahtaa itkuun, kun naislekurin koura oli nyyttien ympärillä ja viimeinen kysymys oli, onko sperma ollut normaalia.

Juu, ei liittynyt tuo tarina mitenkään Ukrainaan, siksi spoiler-täggäys.
 
Sanya on ilmeisesti porukan nestori. Jos olisin Sanyan housuissa ja näkisin tämän videon, toteaisin jotain tällaista:

"SAATANAN TOMPPELINULIKAT! Tungette sormia piippuun samalla kun yksi luupää raplaa kahvoja aseessa jossa on patruunavyö kiinni. Jos haluatte tapattaa itsenne niin siitä vain, mutta tehkää se niin että siitä hyötyy joku muu kuin ryssä!"
 
Onhan tämä nyt ihan surkuhupaisan hauskaa että maailman 2. sotilasmahdilla on näitä 2022 minkäänlaisessa käytössä. Eikä tuo kyllä mitenkään kätevä ole, vaikka toimiikin ja kuolettavuutta en kiistä, mutta välineenä täyttä antiikkia, kertoo ryssän syvistä ongelmista, hyvä niin.
Mqä oon jossain ketjussa aiemmin tätä nostanut arvoonsa. Tarvii osaavat käyttäjät ja pickupin lavallisen pateja ja vöitä. Kyllä tulee raatoa. Jatkot jonnekin muualle.
 
Itselleni tuntematon twiittailija, ei lähteitä jne. Mutta ainakin yksi järkeen mahtuva teoria siitä, mistä olisi eilinen iso raatokuorma saattanut olla osin peräisin.
Pidän tätä kaveria ihan luotettavana tahona. Hieman tunteellinen joskus twitterissä muita provosoijia kohtaan, mutta yleisesti ottaen hyvin kärryillä.
Seuraajista löytyvät seuraavat herrat.
1667145984175.png



Kadyrovitsejakin olisi tullut Valko-venäjälle ?
Viimeksi kun olivat valkovenäjällä maalis-huhti-touko olivat NKVD-tapaan kakkos ja kolmoslinjoissa "hoitelemassa perääntyjiä ja pettureita" sekä vallatuilla alueilla "partisaaneja ja maanpettureita".


Muihin aiheisiin:

Alempi video.
Bon Appetit Gourmet GIF by GIPHY Studios Originals




Ennustus 😂 /s:
FgTX-hhXkAI_Cc5.jpg



AFU Chernopopivkan lähellä (kreminnan motari, p66):



Kuvaa sevastopolista (oletan, että tuoretta):
Miettelös: Oliko Sevastopolin isku vastaus ryssän viljadiilistä poistumiselle?



Ilmatorjuntadroneja? 🤔
1667146617281.png



Ryssän telegrammit väittävät, että Bakhmutin suunnalla edetään kovaa vauhtia, Odessaan (mistä väitteiden mukaan meridronet lähetettiin Sevastopoliin) iskettiin "sotilaskohteisiin", ja "kovasti edetään" myös Vuhledarin suunnalla.
Alla oleva kanava siis raportoi 50/50 totuudenmukaisesti. On jäänyt useampaan otteeseen kiinni totuuden värittämisestä ja hyökkäyksistä joita ei ikinä tapahtunut.
1667146970417.png



Sama propapaskistinen vaikutus alla olevalla kanavalla - sotaan liittyen ja joukkojen sijainteihin yms viitaten yleensä ollut ihan OK lähde, mutta nyt puskee tälläistä paskaa:
TL;DR: "Ukraina ja Puola sopineet, että Puola miehittää länsiukrainan"
1667147123107.png

Noista kahdesta ylläolevasta voin vetää suoran johtopäätöksen, että jotakin suurta on tapahtunut jossakin josta ei haluta puhua, ja että huomio pitää äkkiä saada kiinnitettyä jonnekin muualle. "Äkkiä! Katso taaksesi! Siellä on lentävä pinkki elefantti!". UA:n väitteet siitä, että ryssä kokenut jossakin ikävän miehistötappioyllätyksen nousevat tällaisten selkeiden bullshittausyritysten jälkeen silmissäni yhä todennäköisemmiksi.
 
Back
Top