Ukrainan konflikti/sota

Kyllä Suomesta tuotantolinja löytyy panssarivaunun kokoamiseen, jos halutaan. Tätä osa kokoonpanoa voidaan tehdä monessa eri maassa, josta osia toimitetaan varsinaiselle kokoonpanolinjalle, jossa valmis tuote tehdään. Uudenkaupungin autotehdas ei varmasti ole sopivin paikka edes Suomessa tähän tarkoitukseen. Täällä voitaisiin tehdä esim. moottori, jotain ohjausjärjestelmiin, voimansiirtoon ja tietoliikenteeseen tarvittavia kokonaisuuksia. Varsinainen loppukokoonpano pitäisi mielestäni tehdä siellä missä esim. vaunun alusta ja torni tehdään, joka tuskin olisi Suomi. Näiden isojen ja raskaiden vaununosien kuljettaminen pitkiä matkoja maasta toiseen ei ole kustannustehokasta.
Tällä kylällä tiedän erään laserleikkauksa tekevän pikkufirman n 30 työntekijää joka puuhaili jotakin amv:n peltejä aikoinaan. Ja kaverin ja isänsä kahden miehen yritys pintakäsittelee sakolle trg:n taittoperiä. Ja paljonko näitä pikkufirmoja Suomesta löytyy? Tuhansia?
 
Tarkotaks tota vangitsijaa vai oikealla olevaa vangittua? Vai molempia?
Jokohan sieltä on ukot loppumassa?

Rysyillä näitä puliukkoja on ollut rintamalla pitkään, joten sitä en varsinaisesti katso foorumille postaamisen arvoisena. Tämä puolalainen herrasmies sen sijaan teki lähtemättömän vaikutuksen 😊
 
p4rhse27lnda1.jpg
 
Back
Top