Ukrainan konflikti/sota

RFU:ssa varsin kiintoisasti Ukrainan vastahyökkäyksestä Avdiivkan alueella, joka ajoitettiin ryssän rotaatioon.
Tämän mukaan Ukaina valtasi takaisin Stepoven läheisen rautatien itäpuolen asemat, jotka ovat välttämättömiä
ryssän hyökkäyksen jatkamiselle.

 
Homofobia vaivaa sitten ilmeisesti 70% kansasta jos ei useampaakin. Sen verran vahvasti on viime vuosina asian puolesta marssittu ja elämöity.

Ainakin etnisten suomalaisten keskuudessa putinismi ja Ukrainan itsenäisyyden vastustaminen ovat melko marginaalisia ilmiöitä. Tärkein putinismin äänenkannattaja MV-lehtikin on täysin marginaalissa nykyään.

Sen sijaan hyvin suuri osa ihmisistä on intersektionaalisten feministien mielestä homofobeja, mikä sitten heidän näkökulmastaan aiheuttaa tarpeen niille marsseille.
 
Toivottavast tämä on enne. Venäläiset pystytti jonkuu monumentin joka makso miljoona ruplaa joka kuvastaa sitä, että Kertsin silta on pystyssä kauan, no tuuli meni rikkomaan tuon monumentin ja paljastu, ettei se ollu siitä materiaalista tehty mitä oli sanottu
 

Venäjä teki laajan droonihyökkäyksen Ukrainaan yön aikana, Ukrainan ilmavoimat kertoo uutistoimisto AFP:n mukaan. Venäjä iski myös risteilyohjuksella.

Ilmavoimien mukaan Ukrainan joukot onnistuivat kuitenkin tekemään Venäjän aikeet tyhjiksi. Ukrainan ilmatorjunta ampui alas kaikki Venäjän 14 droonia, jotka olivat iranilaisvalmisteisia Shahed-drooneja.

Aiemmin Odessassa viranomaiset kertoivat ampuneensa alas ”harvinaisen”, niin ikään iranilaisen Qods Mohajer-6 -droonin. AFP kertoo ilmavoimien vahvistaneen, että drooni-iskut laukaistiin Venäjän lounaisosasta.

Ilmavoimat kertoo lisäksi, että Venäjän H-22-risteilyohjus ei osunut kohteeseensa, vaan se putosi avoimelle alueelle Zaporižžjassa. Ohjus vaurioitti joitakin yksityisomisteisia rakennuksia, mutta se ei aiheuttanut henkilövahinkoja.
 
Venäjällä suuret siirtolaisratsiat ulos maasta tai Ukrainaan sotimaan.
Hieman tämä kuvassa porukalla siirtolaisten persauksen ratsaaminen mietityttää, miten vaikuttaa valintapäätökseen 🤔 onko tämä venäläisten ei siirtolaisten päätös...

venäläinen versio kristalliyöstä? Tapahtui alle vuosi ennen toista maailmansodasta, 9.-10.11. 1938. Toivottavasti historia ei toista itseään.
 
Viimeksi muokattu:
Putinilta taas aika tuuheaa tavaraa G20 nettitapaamisessa. Putin mukaan Ukrainan tapahtumat ovat suuri tragedia sillä sotilaalliset toimet ovat aina tragedia. Nyt pitäisi Vovan mukaan löytää tapa lopettaa sota mutta esteenä on Ukraina joka ei suostu neuvottelemaan!

Putin considers the situation in Ukraine a tragedy​

MOSCOW, November 22. /TASS/. What is happening in Ukraine is undoubtedly a tragedy, and now we need to look for ways to stop it as quickly as possible. Russian President Vladimir Putin stated this while speaking at the G20 online summit.

“Some colleagues have already said in their speeches that they are shocked by the “continuing aggression of Russia in Ukraine”. Yes, of course, military actions are always a tragedy. Specific people, specific families, and the country as a whole. And, of course, we We must think about how to stop this tragedy,” he said.

However, Putin pointed out, it was Ukraine, not Russia, that refused to negotiate and closed the way for such dialogue. Whereas Moscow was always ready for him, he noted.
https://tass.ru/politika/19354241
 
Back
Top