Ukrainan konflikti/sota

Tässä väitetty lähde:

A leaked Russian document has confirmed that the Ukrainian attack which resulted in the destruction of the Novocherkassk ship, also led to the permanent loss of 74 of it's crew members, with 27 reported injured.


-

74 + 27 = 101

En tiedä, paljonko tuollaisella maihinnousualuksella on normaalisti miehistöä, mutta kuulostaa siltä että ei se ainakaan mikään tyhjänä kellunut varasto ollut.

Selittää myös osaltaan ryssän itku-potku-raivarin.

Sopii toivoa että siellä oli joku Shahedien kokoonpanolinja ja samalla meni kaikki kolvaajat. Ryssän nollasummapeli ei vain toimi samoilla muuttujilla kuin luulisi.
 
Tiedetään, että Pölhö-Korea on Kiinan vasalli ja tekee ulkopolitiikassaan juuri niin kuin kaani käskee. Joten murkuloiden laivaukselle P-Korean Rajinista zenäjän Dunaihin (ja siitä junakuljetukselle Ukrainan suuntaan) on vähintään Nalle Pöhin suostumus. Mutta onko enemmänkin? Onko tiedossa junaliikennettä Kiinan rajalta Rajiniin?
 
Viimeksi muokattu:
Eli onko vai ei ole joku game footage?
Aidoltahan se näyttää, mutta kun video on jo 4 vrk vanha, niin voisi olettaa että aihe olisi noussut jo suuremmaksi puheenaiheeksi, jos legit.

Odotellaan arvon maanpuolustus.net-raadin tuomioita...

Edit: kallistun feikin suuntaan, koska insta-tilikään ei vaikuta täysin luotettavalta. Voisi olla se DCS.
 
Viimeksi muokattu:
Yhdysvaltain tuen tarkoituksena ei ollut koskaan voittaa sotaa, vaan antaa vääränlainen turvallisuuden tunne Euroopan johtajille ja tuudittaa heidät takaisin uneen.
USAn vaikutuspiirin ylläpitämiseksi. Totuus on karu, mutta Meloni on oikeassa!


Puolet totta tavallaan. Tarkoitus antaa alkusysäys, että hoitakaa nyt saatana itse tää Euroopan ongelma. Ei vaan tunnu menevän kaaliin. Nysvätään Tauruksien, kranaattituotannon ja vaikka eskalaatioluotien puolella. Nehän perkeleet voi lentää venäjälle.
 
Yhdysvaltain tuen tarkoituksena ei ollut koskaan voittaa sotaa, vaan antaa vääränlainen turvallisuuden tunne Euroopan johtajille ja tuudittaa heidät takaisin uneen.
USAn vaikutuspiirin ylläpitämiseksi. Totuus on karu, mutta Meloni on oikeassa!


Semmonen salaliittoteoria. Meloni on erittäin epäilyttävä henkilö. Peittää todellisen luonteensa saatuaan valtaa, luultavasti Putinisti ja joka tapauksessa Orbanin bestis. Se jo riittää ainakin minulle epäilyttävien politikoiden listalle pääsyyn.

Melonin johdolla Italia on KERTONUT tukevansa Ukrainaa, taas kerran älä välitä mitä suu puhuu vaan katso mitä kädet tekee. Italian todellinen tuki on ollut naurettavan pientä.
 
Miksi emme näe vaikka kolmen Bradleyn tekevän iskua ryssien asemiin ja vaunuissa mukana kulkeneet taistelijat siivoisivat kohteena olevat taisteluhaudat?

Yhdellä kuljetus vaunullako sota voitetaan? Ei ymmärrä slaavilaista sodankäyntiä.
Tuossa sodassa pienet iskut ovat pitkälti ainoa tapa edetä ilman merkittäviä tappioita. Vastapuoli huomaa vähänkin suuremmat liikkeet ja pystyy keskittämään voimat sinne, ennen kuin hyökkäys on suoritettu. Näin on aikalailla sama, onko siellä 1 vai 3 Bradleytä, kun se 3 voi saavuttaa saman kuin 1.
 
Back
Top