Ukrainan konflikti/sota

Venäjän duumassa on tehty ehdotus maahanmuuttajien asevelvollisuusiän ylärajan nostamisesta nykyisestä 30 vuodesta 50:een. Syyksi kerrotaan monien maahanmuuttajien odottavan 30-vuotiaksi ennen kansalaisuuden hakemista. Luutlavasti tarkoitus on laittaa lihamyllyyn taas yksi kansanosa jonka valittamisesta ei isovenäläinen kiinnostu.

Russia has proposed raising the conscription age for migrants​

A number of State Duma deputies have prepared amendments to the law “On Military Duty and Military Service.” The document was published on the website of the lower house of the Russian parliament.

The project proposes to raise the conscription age to 50 years for men who have received Russian citizenship . The explanatory note states that now many “migrants deliberately wait until they reach the maximum conscription age and only then become citizens.”

According to statistics from the Russian Ministry of Internal Affairs , more than 318 thousand foreign citizens received Russian citizenship in January-October 2023. Today in the country citizens aged 18 to 30 are subject to conscription for military service.

On December 7, 2023 , it was reported that in the Moscow region more than 350 migrants were conscripted into the army. All of them received Russian citizenship, but did not register for military service, thus violating the requirements of the Federal Law “On Military Duty and Military Service.”.
https://lenta.ru/news/2024/02/01/v-rossii-predlozhili-podnyat-prizyvnoy-vozrast-dlya-migrantov/
 

"Yhdysvaltain senaatti äänestää ensi viikolla paketista, joka tulee edistämään rajaturvallisuutta sekä lisäämään tukea Israeliin ja Ukrainaan, kertoi torstaina senaatin demokraattien johtaja Chuck Schumer.

– Emme voi vain vältellä vastuutamme, jos tehtävä on hankala, Schumer sanoi senaatille. Hän lisäsi, että paketista äänestetään alustavasti viimeistään keskiviikkona."
 

Yhdysvallat keksi luovan keinon jatkaa Ukrainan sotilasapua – alkaa kierrättää kalustoa Kreikan välityksellä​


Kreikan hallitus on alkanut pikaisesti valmistella kahdenvälistä, sotilaallista tukipakettia Ukrainalle. Kreikka panee kasaan paketin, johon kuuluu muun muassa aseistusta ja tarvikkeita.

Itsestään Kreikka ei apupakettia keksinyt vaan pyyntö tuli suoraan Yhdysvalloilta, joka ei viime vuoden lopun jälkeen ole pystynyt sopimaan Ukrainan tuen jatkosta.

Yllättävintä Kreikan apupaketissa on se, että myös Ukrainalle luovuttava kalusto tulee Yhdysvalloilta. Asiasta ovet kertoneet kreikkalaiset tiedotusvälineet.

Presidentillä on oikeus määrätä lahjoitukselle hinta, nolla dollaria, kunhan Kreikka huolehtii kaluston siirtämisestä. Lupaa kongressilta ei tarvitse kysyä.

Yhdysvallat on liittänyt lahjoitukset ja niiden toimitukset Ukrainaan osaksi samaa sopimusta, jolla se myy Kreikalle 40 F-35-hävittäjää.

– Kyllä Yhdysvaltain hallinnossa ja tiedustelupalveluissa ymmärretään, että jos Ukrainaa ei tueta nyt ja Venäjä pääsee tavoitteeseensa, siitä tulee valtavia seurauksia kansainväliselle turvallisuudelle

Onhan erikoista veivaamista :unsure: Ratkaisevaa ilmeisesti juuri se että nuo ympättiin osaksi F-35 kauppaa, eihän tuossa muuten ole järkeä että Kreikalle voisi lahjoittaa, mutta Ukrainalle ei.... Hyvä tietysti että edes näin(y)
 
Vaikka kuinka hinkseleitä tekisi mieleni paukutella, jätän pikkupojille.


Syystä, että vaikka nyt julkistettu EU:n tukipaketti Ukrainalle on peräti 50 miljardii 4 vuodessa, niin pyssyjä ja paukkuja sillä ei ostella: raha on Ukrainan jälleenrakennukseen ja yhteiskunnan tukemiseen yms. sen sellaiseen.

Mutta Ukrainan pitää sotansa sotia ensin. Käsittääkseni koko EU:n militääribudjetti on noin 200 miljardia vuodessa, siitä joutaa kohtuu iso siivu Ukrainan aseisiinkin. Tosin Saksan militääribudjetti johtaa harhaan, kun siihen kuuluu sotilaitten eläkejärjestelmää sun muuta kummallista.
 

venäjän Mustanmeren sukelluslaivasto alkaa olemaan jo aika vaikuttava. Paitsi että se yksi sukellusvene jäi rannalle. 😆

Kun Kursk aikoinaan upposi ja uutiset siitä levisivät, muistan äitini tiuskahtaneen "ei ryssä osaa tehdä edes sukellusvenettä, joka pysyisi pinnalla!"
 
RFU palannut kuukauden tauon jälkeen. Kertaa viimeisten kuukausien Krimin vyörytyksen ja kuinka yksi askel on mahdollistanut seuraavia.

Lopuksi tekijä kertoo terveytensä yksinkertaisesti pettäneen, kun on viimeiset 2 vuotta tehnyt ylipitkää työpäivää vailla taukoa. Rupeaa jatkossa pitämään muutamia vapaita viikon aikana, eli joka päivä ei videota ole enää luvassa.

 
Tästä tainnu aikasemminkin olla juttua, mutta Putin on laittanu Gulagiin joukon fyysikkoja kun Kinzhal ei toiminukkaan niin kun piti. 12 on laitettu ja 3 näistä on jo kuollu.
Putin ordered to imprison for treason at least 12 physicists who were working on hypersonic missiles that are “impossible” to intercept. 3 of them have died already.
He should be furious because his dream of conquering the world has failed, and he doesn't have much time left


List of scientists detained for treason

Detained:
▫️Anatoly Maslov
▫️Alexandr Shiplyuk
▫️Valery Zvegintsev
▫️Vladislav Galkin
▫️Anatoly Gubanov
▫️Valery Golubkin
3 more

Died:
▪️Vladimir Kudryavtsev
▪️Roman Kovalyov
▪️Dmitry Kolker
 
Venäjän duumassa on tehty ehdotus maahanmuuttajien asevelvollisuusiän ylärajan nostamisesta nykyisestä 30 vuodesta 50:een. Syyksi kerrotaan monien maahanmuuttajien odottavan 30-vuotiaksi ennen kansalaisuuden hakemista. Luutlavasti tarkoitus on laittaa lihamyllyyn taas yksi kansanosa jonka valittamisesta ei isovenäläinen kiinnostu.

https://lenta.ru/news/2024/02/01/v-rossii-predlozhili-podnyat-prizyvnoy-vozrast-dlya-migrantov/
Aukeaa uusi ovi Putkoselle.
 
Nyt sitten reilulla kädellä suolaa:
Komitea on päättänyt, että näyttääkin huonolta jos omat ampui IL-76 alas, löydettiin (muualta) sopivia ohjuksen kappaleita ja tutkitaan nyt niitä. Tuoreita Ukrainan vempeleet kele ovat, miten me pärjätään Ukrainalaisille kun omat vehkeet on tehty ennen 50 lukaa tahi pöökoreassa ja ne ampuu meitä 80 luvun tuotteilla?

 
Back
Top