Ukrainan konflikti/sota

No et sinä sitten täysrölli ole, jos noin helpolla hellität. Röllit ovat yleensä sitkeitä. Tai sitten olet vain rölllikänpoikanen. Jää porukkaan, niin parkkiinnut. Ei täällä kukaan sinisilmä ole. Mediataitomme on tehnyt vain eri keskiarvot. Ei mene 50/50 tai edes fifty-sixty. Uskomme NSDC:n infosta 20% ja Venäjän infosta 0-1%.

Ei tänne voi jäädä, vaikka näemmä olenkin samaa mieltä propagandan uskottavuuden suhteista kuin sinä. Kohta joku taas painaa bravo-nappia, omasta mielestäni varsin asiallinen kysymykseni tuosta Azovin miesten ketjustakin poistettiin. Eihän tässä ole mitään järkeä kun kohta pari päiväkodillista lapsia on huuhdottu pesuveden mukana. Hirveän monta kertaa en viitsisi enää rekisteröityä joten saisikos nyt jo, pliis niinku, olla? Jos nuo aiemmin esittämäni keskustelunaiheet ovat liian kuumia perunoita voin puolestani olla niistä vaiti jos se on hinta joka on maksettava.
 
Ei tänne voi jäädä ...
Ei niin.
Diablo_32.jpg



 
Venäjä, Ukraina, separatistit ja Etyj ovat sopineet tulitauosta Itä-Ukrainaan Minskissä, kertoi venäläinen uutistoimisto Tass myöhään tiistaina viitaten nimettömiin kokouslähteisiin. Tassin mukaan myös tulitauon valvonnasta ja raskaiden aseiden vetämisestä alueelta olisi saatu sopu.

Kapinallisten edustajan mukaan neuvottelut ovat kuitenkin yhä kesken, ja on liian aikaista sanoa, että sopuun olisi päästy.

Itä-Ukrainan separatistialueiden asemasta ja vaalien järjestämisestä keskusteltiin Tassin mukaan illalla edelleen.

Minskissä oli tiistaina koolla niin sanottu kontaktiryhmä valmistelemassa Ukrainan, Venäjän, Ranskan ja Saksan johtajien keskiviikkona pidettävää Ukraina-tapaamista.

Venäläinen uutistoimisto RIA Novosti kertoi diplomaattilähteisiin viitaten, että keskiviikkoisten rauhanneuvottelujen yksi tavoite on demilitarisoidun vyöhykkeen luominen Itä-Ukrainaan.

IS
 
Azov pataljoonan videoita aamun valtauksista, ei näytä hirmuista vastarintaa olleen. Miksiköhän tankkeja ei osallistunut operaatioon vai eikö vaan osunu videolle.


Shyrokyne vallattu
 
Viimeksi muokattu:
Tunnistatko miehen vasemmalla?

1990. Vala karkoitetulle tsaarille Vladimir Romanoville..
18BxX+
 
Iran ei lähde uhittelemaan Saudeille, tai kellekkään muullekaan. Ne on jo nähnyt mikä on menossa muualla lähi-idässä ja yrittävät pysyä siitä erossa. Koska Isis.

Iranin ei tarvitse. Suurin osa maailman tiedossaolevista vielä poraamattomista oljylähteistä on Iranin alueella. Saudeissa suurinta osaa lähteistä jo porataan. Iranin ei tarvitse muuta kuin...... odottaa.

Johannes
 
Azov pataljoonan videoita aamun valtauksista, ei näytä hirmuista vastarintaa olleen. Miksiköhän tankkeja ei osallistunut operaatioon vai eikö vaan osunu videolle.


Shyrokyne vallattu

Jos nyt ihan oikein näen, niin jälkimmäisessä videossa hemmolla, joka puhuu kameralle, on Motorolan P25 radio. Jos näen tuon oikein, niin radio on sama, mitä Jenkki poliisit käyttävät. Ja raadio mahdollistaa myös sen, että jossain on komentokeskus, mistä operaatiota johdetaan ja eri osastoja voidaan käskyttää erikseen salatulla liikenteellä. Paikkaa voidaan seurata kartalta. Toista kamaa kun ne muiden Ukrainan joukkojen kiinalaiset halpisradiot.

Johannes
 
Viimeksi muokattu:
Eiköhän Jugoslavian hajoaminen ja kaikki sen seuraukset olleet ihan ko. alueelta lähtöisin. Venäjällä jo Stelkovkin tunnusti että aloite itäUkrainassa tuli Venäjältä.

Tasapuolisuuden nimissä:

51389.jpg


Olen edelleen ihan varma siitä ettei maailma mene päin helvettiä itsestään, vaan jonkun täytyy tehdä kovasti töitä sen eteen.
 
Kun tuo mottitaistelu alkoi tässä taannoin, niin sitä edelsi raportit Venäläisistä tankeista jotka kulkivat taistelualueelle. Liveua kertoi myös. Oli helppo päätellä painopiste.

Nyt eilen venäjän puolella bongattu pitkä juna täynnä panssaria. On bemaria ja tankkia. Sama tie joka johtaa ukrainaan ja Mariupoliin.

B9eL8udIIAA3TzS.jpg
 
SYNTYYKÖ MINSKISSÄ TULOSTA?

Veikkaukset käyntiin. Oma arvaus on, että Putin saapuu paikalle ja esiintyy otsa rauhalnponnisteluista kurtussa. Jonkinlainen tulitauko - tykistön vetäminen - hallitus/separatistineuvottelu - tulos saadaan aikaan. Suuri kysymys on rajavalvonta ja sen toteuttaja ei ratkea tänään.

Kaikki poistuvat kuitenkin voittajina ja varovaisen toiveikkaina. Putinin tavoitteena on roikottaa tilannetta niin, että EU repeää. Kun Ranska ja Unkari keksivät toisensa niin voi käydäkin. Kreikka heittää sivusta löylyä ja pelaa omaan pussiinsa.

Ukrainan hallituksen joukot alkavat sitten yllättäen parin viikon sisällä rikkoa tulitaukoa, johon kapinalliset (Venäjä) joutuu vastaamaan.
 
Back
Top